Easy Life Club Hotel, Mosonmagyaróvár

Cégnév:
Easy Life Club Hotel
Cím:
Krisztina Major
Irányítószám/Település:
9200 Mosonmagyaróvár
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 214 511
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az Easy Life Club Hotel, egy üdülőközpont, Mosonmagyaróvár mellet, a városközponttól másfél kilométerre található, Krisztina-majorban. 7, 5 ha területen, az M1-es autópályától 700 m-re helyezkedik el. Mivel a fekvése igen kedvező, célszerű megállóhely egy ebéd vagy vacsora elfogyasztására, vagy egy-egy éjszaka eltöltésére, esetleg vállalati rendezvények csendes, nyugodt környezetben történő lebonyolítására.
Az üdülő mellett vadászterület található, tehát esetleges vadászaton való részvételt is meg tudunk szervezni. Szolgáltatásaink ( szauna, pezsgőfürdő, fitnes-terem, teniszpályák, külső medence) segítenek a kikapcsolódásban és kellemessé teszik az itt tartózkodást.
A határközelség kiváló lehetőséget nyújt egy kis szomszédolásra, Bécsben vagy Pozsonyban, de mi is szervezünk különböző kirándulásokat ( Fertő-tó nyugati partjára, Pozsonyba ). Az üdülő közelében található néhány látványosság: Héderváry kastély, Lébényi román templom, am

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az Easy Life Club Hotel 2, 4 és 6 személyes teraszos illetve erkélyes apartmanokkal, 24 órás portaszolgálattal és szoba-szervízzel áll Kedves Vendégei rendelkezésére. Csendes, nyugodt környezete, a közelben található sportolási lehetőségek és termálfürdő ideális helyszín sportegyesületek edzőtáborozásának lebonyolítására.
Minden apartmanunk és stúdiónk TV-vel, music centerrel és saját telefonnal szolgálja Kedves Vendégeink maximális pihenését. Az üdülőcentrum területén található teniszpályák, fitness-terem, termálvizes pezsgőfürdő, szauna, masszázs, nyitott medence, strandröplabda pálya, sporteszköz kölcsönzés és billiárdasztalok lehetőséget nyújtanak az aktív pihenés megvalósítására. A közelben lovaglásra és vadászatra is alkalom nyílik.
Idegen nyelvű leírás
The Easy Life Club Hotel comprises apartments for 2, 4, and 6 persons with terraces or balconies, proviiding non-stop reception and room-service for guests.

Its calm and quiet environment with the nearby sportfacilities and the hot baths are an ideal spot for preparatory training of sport clubs.All our apartments and studios are equipped with a TV, a music centre and their own telephone to meet your demands to the utmost.

At the Holiday Centre you will find tennis-courts, a fitness-saloon, hot water baths, a sauna, massage, an open-air swimming-pool, a beach-ball court, billiard-tables, a hire-service for sports equipment, all of which for your recreation. Near by, there are facilities even for horse-riding and hunting.Should it be your requirement, sightseeing tours are organized to either neighbouring places (Héderváry Castle, Szigetköz) or throughout the country or even abroad (Vienna, Pozsony).

Kulcsszavak:

Szálloda, Hotel, Szállásfoglalás, Olcsó Szálláshelyek, Étterem, Szállás, Panzió, Panziók, Szállók, Apartman Szálló, Vendéglátás, Szálláshely, Apartman, Utazás, Easy Life, Easy Life Club Hotel, Club Hotels

A Easy Life Club Hotel cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Máté Deák
5 Csillagok

Összefogás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom,hogy valaki gondolt-e már arra,hogy a médiához forduljon.Nekem ez a véleményem,hogy oda kellene fordulni hát ha tudnának segíteni az ügyben.Én benne volnák.
Címkék: #fogjunk össze
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó napot kívánok,nem őn tud-e olyan emberekkel kapcsolatot teremteni akik ebbe benne volnának.Nekem a 44-ik héten van jogom ott,egy hétre.De abban is benne volnék ha személyesen is találkozhatnánk és beszélhetnénk róla.E-mail cimem:deakmate685@gmail.com.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem is van a 44. hétre 4 főre üdülési jogom . Én is belemennék az összefogásba, a kapcsolat tartásba, email-en keresztül , vagy személyesen is !

Bodorkos László
5 Csillagok

A Kurátor telefonszáma

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A felszámolási biztos székhelye Kecskemét. Az új telefonszáma 06-76-497-667 2011.03.27-én voltam lent a clubban.Bár bejutni az épületbe nem tudtam,de a bejárati ajtón ez a telefonszám szerepelt. KITARTÁST ÉS SOK SIKERT
Címkék: #A Kurátor telefonszáma
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Füsti Molnár Andrásné
5 Csillagok

Hogy lehet ezt megengedni

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos én is és a barátnőm is szenvedő alanya valakik hanyag munkájának. Se üdülés, sem pénz, és persze válasz sincs, mert elköltöztek a XIII. Kárpát utcából, a levelem visszaérkezeztt választ senki nem ad. Ennyi emberrel meglehet tenni ezt. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljunk. Én is megnéztem az enyészetnek lett átadva a valamikor Gálvölgyi Müvész úrral reklámozott üdülési jog. 1996-ban nem kevés pénzt fizettünk a semmiért. Ha valakinek van ötlete kérem ossza meg, én már több levelet irtam a felszámoló biztosnak is, de nem kaptam érdemi választ. Füsti Molnár Andrásné Zsuzsa
Címkék: ## krisztina?major
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

valamit kell tenni az ügy érdekében,hogy mi lett az üdülési jogokkal.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Állitólag valaki megnyerte a vételi jogot, jővő héten kellene telefonálni a felszámolónak Katona Józsefnek.

Deák Máté
5 Csillagok

Sajnos

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos én sem fogok pénzt látni ebböl a dologbol.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha valaki tud valamit az ügybe akkor értesítsen:deakmate68@freemail.hu

Kilimandzsáró121
5 Csillagok

sajnálat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az elmúlt néhány nap valamelyikén megnéztem közelről is a már lepukkant épületeket. Sajnálatos, ami történt, együtt érzek az apartman tulajdonosokkal, illetve abban tudok Én is reménykedni, hogy hamarosan újra élettel lehet megtölteni a Krisztina Majort. Sok sikert és kitartást kívánok az érintetteknek!!!
Címkék: ## ki a hibás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Easy Life Club Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Pete György út 51.
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Engels F. Utca 2.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. Engels út 2.
  9200  Mosonmagyaróvár
 4. Vízpart Utca 6.
  9200  Mosonmagyaróvár
 5. Fő Utca 43.
  9200  Mosonmagyaróvár
 6. Gulyás Lajos Utca 21.
  9200  Mosonmagyaróvár