Ebatta Pizzéria És Kultúr Kocsma, Százhalombatta

Cégnév:
Ebatta Pizzéria És Kultúr Kocsma
Cím:
Damjanich Utca 16
Irányítószám/Település:
2440 Százhalombatta
Megye:
Pest
Telefon:
(23) 350 360
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

AZ EBATTA KULTÚRKOCSMA Százhalombatta központjában a polgármesteri hivatal, a Makovecz- és a Finta templom szomszédságában, a város epicentrumában áll. Egyedülálló vendégváró sziget. Megtalálható itt minden egyben: étterem, pizzéria, fagyizó, teázó, rendezvényekre különtermek, 100 férőhelyes terasz, különterem nemdohányzók részére.
Mindközül talán a legfontosabb a kiemelkedően jó konyha, és az ízes ételek mellé a kötetlen kultúrkocsma hangulat. Az étterem extra szolgáltatása, hogy széles termékskálánkból Százhalombattán kérésére bármit az Ön otthonába, munkahelyére szállítunk.
Vendégeinknek változatos programokkal kedveskedünk a cigány muzsikától, a zongorás háttérzenéig. A hetente többszöri italakciók mellé alkalomszerűen buli zenét is adunk, azonban ez semmiképp nem keverendő össze holmi disco-val.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Ez nem üvölt, hanem a vacsora mellé megteremti a buli hangulatot. (Ha pedig a hangulat sodra úgy hozza, akár táncolni is lehet.) Az étterem romantikus vacsoráknak, üzleti ebédeknek, céges vagy baráti buliknak egyaránt kiváló helyszíne. Rendezvényeket igény szerint vállalunk.

Kulcsszavak:

Pizza, Pizzéria, Házhozszállítás, Pizza rendelés, Pizzázó, Pizza Kiszállítás, Pizza Étlap, Margarita Pizza, Pizzafutár, Meleg Étel, Üdítő, Saláta, Ételrendelés, Készételek, Frissen Sültek, Menüs Étkezés, A La Carte, Étlap, Hamburger, Vendéglátás, Vendéglátóhely, Restaurant, Vendéglő, Édesség, Fogadó, Gasztronómia, Pub, Konyha, Étkeztetés, Desszert, Csárda, Kocsma, Nemzetközi Konyha, Magyaros Konyha, Steak, Vadételek, Húsétel, Marhahúsos Étel, Kisvendéglő, Sertéshús Étel, Halételek, Tésztás Étel, Fott Tészták, Éttermi Szolgáltatások, Melegétkeztetés, Ebatta Kocsma, Kultúrkocsma, Ebatta, Ebatta Kultúrkocsma, Soho Pub

A Ebatta Pizzéria És Kultúr Kocsma cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ebatta Pizzéria És Kultúr Kocsma

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. 2440  Százhalombatta
 2. Battai út
  2451  Ercsi
 3. Felső U. 22.
  2030  Érd

 4. 2030  Érd
 5. Balatoni út 21
  2030  Érd
 6. Szegfű Utca 42
  2030  Érd