Cím:
Rákóczi U. 28.
Irányítószám/Település:
7623 Pécs
Megye:
Baranya
Telefon:
(72) 324 240
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve több mint 6 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac.

Cégleírás
Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. A több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján kizárólag olyan, főleg magyar gyárak termékeit kínáljuk Önnek, melyek már az évek során bizonyítottak. Általában a szekrények, komódok összeszerelve, ragasztva szállíthatók.
Csak kiválasztja és már viheti is. Otthon már nincs más gondja, csak örömmel használni. Ha Ön tőlünk kér szállítást, és esetleg lapra szerelt terméket választott (pl: ágykeretet), munkatársunk ingyen összeszereli otthonában.
Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac. A közkedvelt és már szintén bizonyított Cardo matracokat képzett munkatársunk kínálja, és ellátja Önt szakmai tanácsokkal, mellyel segít a választásban. Várjuk a fenyőbútor kedvelőit a város szívében, a Zsolnay szobornál.

Vélemények

Keczeli-Mészáros Brigitta
5 Csillagok

bútorválasztás

, 2009. december 27.

Kb.5 éve vásároltam nagyszekrényt,komódot és könyvespolcot az Edettoban.A mai napig maximálisan meg vagyok elégedve velük.Nem vetemedtek el,nem repedeztek meg,olyanok mint új korukban.Nagyon meg vagyok elégedve velük.
Címkék: ## bútorválasztásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Edetto Pécs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi út 5.
  7621  Pécs
 2. Váradi Antal U. 5/A.
  7621  Pécs
 3. Rét U. 35.
  7623  Pécs
 4. Vasút Utca 2
  7622  Pécs
 5. Vasút Utca 2
  7622  Pécs
 6. Tímár U. 23.
  7621  Pécs