Edetto Pécs

1 Vélemény
Edetto Pécs
Rákóczi U. 28.
7623 Pécs
Baranya
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac.


Cégleírás
Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. A több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján kizárólag olyan, főleg magyar gyárak termékeit kínáljuk Önnek, melyek már az évek során bizonyítottak. Általában a szekrények, komódok összeszerelve, ragasztva szállíthatók.
Csak kiválasztja és már viheti is. Otthon már nincs más gondja, csak örömmel használni. Ha Ön tőlünk kér szállítást, és esetleg lapra szerelt terméket választott (pl: ágykeretet), munkatársunk ingyen összeszereli otthonában.
Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac. A közkedvelt és már szintén bizonyított Cardo matracokat képzett munkatársunk kínálja, és ellátja Önt szakmai tanácsokkal, mellyel segít a választásban. Várjuk a fenyőbútor kedvelőit a város szívében, a Zsolnay szobornál.
Kulcsszavak:
Bútor, Ágy, Szekrény, Matrac, Gardrób, Komód, Bútorbolt, Franciaágy, Hálószobabútor, Ágyak, Fenyőbútor, Éjjeliszekrény, Gyerekágy, Kanapék, Ágyneműtartó, Akasztós Szekrény, Bútoripar, Tükrök, Rugós Matrac, Polcos Szekrény, Hideghab, Ágy Matrac, Tükrös Szekrények, Franciaágy Keret, Szekrényre Magasító Elem, Akasztós Nagyszekrény
Edetto Pécs a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Keczeli-Mészáros Brigitta

bútorválasztás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kb.5 éve vásároltam nagyszekrényt,komódot és könyvespolcot az Edettoban.A mai napig maximálisan meg vagyok elégedve velük.Nem vetemedtek el,nem repedeztek meg,olyanok mint új korukban.Nagyon meg vagyok elégedve velük.

Írjon véleményt a(z) Edetto Pécs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Zoltán Tóth
Értékesítés

Üzenet küldése

72/324-240


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Rákóczi út 5.
   7621  Pécs
  2. Váradi Antal U. 5/A.
   7621  Pécs
  3. Bajcsy Zs. U. 11/1.
   7622  Pécs
  4. Vasút Utca 2
   7622  Pécs
  5. Vasút Utca 2
   7622  Pécs