Egervári És Társa Kereskedelmi Bt., Budapest

Cím:
Torbágy U. 4.
Irányítószám/Település:
1118 Budapest - XI. KER.
Telefon:
(1) 246 9324
Fax:
(1) 246 9324
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Cégünk több mint 20 éve ismert a piacon, kezdetben női ruházati kereskedésként, majd 1994 óta, mint Egervári és Társa Bt. Ruházati gyártó és kereskedelmi Bt., a Heidekker márkájú férfi ingek gyártója. Családi vállalkozásként törekszünk arra, hogy a vásárlóink maximálisan meg legyenek elégedve termékeinkkel. Családunk minden tagja szakmai tudásának és az aktuális divat figyelembe tartásának megfeleloen segít a választásban. Ha a partnernek nincs előre elhatározott elképzelése, nálunk több mint 30 színbol, magyar és külföldi anyagból, számos fazonból választhat egészen a gyerek mérettől az extra méretig. Országszerte találkozhatnak termékünkkel, hiszen kiváló minoséget garantálunk elérhető áron, ezenfelül biztosítjuk a szín és mérettartóságot. Nálunk lehetőség nyílik egyedi ingek megrendelésére, akár egyetlen darab elkészítésére is. Cégünk legalább 150 partnerrel tartja a folyamatos kapcsolatot.
A minden évben bovülő és változatos kollekciónkkal a tömeg és egyedi gyártást a kapacitásunkhoz mérten igazítjuk a rendelések elkészítésének idejéhez. Számos belföldi és külföldi cégnek készítettük el az elképzelésüknek megfelelo formaruhát, inget, például: éttermek, orző-védő, kaszinók, sportruházati gyártók, egyházak stb. részére, lehetoségeink közé tartozik az adott cég logójával ellátott ingek elkészítése. Néhány kiegészíto terméket is tartunk. Pl.: nyakkendők, francia sál és csipesz. Tevékenységek és Szolgáltatások Kizárólag I. osztályú ingek gyártása és forgalmazása! Nagykereskedés.
Ingek kis és nagy méretben /27-estol 60-asig/ különböző színben és típusban. Formaing cégeknek, Ingek ballagásra, Akár egyedi igények szerint is. Üzletünkben széles termékskálából választhat, Pamut, kevert szálas. Holland import nyersanyagból. Utánrendelési lehetőség: garantáltan ugyanaz a szín, anyag és típus! Mennyiségtől független rendelhetőség. Határidő garanciával.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Egervári És Társa Kereskedelmi Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Torbágy U. 8.
  1118  Budapest
 2. Budaörsi út 152/B.
  1112  Budapest
 3. Budaörsi út 227.
  1112  Budapest

 4. Távolság: 880 m
  Adatok
  Homoród U. 18.
  1118  Budapest

 5. Távolság: 1.24 km
  Adatok
  Budaörsi út 125/A.
  1118  Budapest
 6. Felsőhatár U. 41.
  2040  Budaörs