EGIS Gyógyszergyár Nyrt., Budapest

5 Vélemények
EGIS Gyógyszergyár Nyrt.
Keresztúri Út 30-38.
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
(1) 265 5555
(1) 265 5529
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

EGIS Gyógyszergyár Nyrt. honlapja

Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. a közép-európai térség egyik vezető gyógyszergyártó vállalata. Legfontosabb tevékenységeink a gyógyszer- és hatóanyaggyártás, gyógyszerkutatás és -fejlesztés, késztermék - és hatóanyag-kereskedelem.

 1. About
 2. Contact
 3. Egészség
 4. Eredményeink
 5. Események
 6. Jobs
 7. Jogi Nyilatkozat
 8. Products

Cégleírás
Három gyártóhelyünk közül kettő Budapesten van. Az egyik a Keresztúri úton, vállalatunk székhelyén, ahol tablettákat és hatóanyagot gyártunk, a másik a Bökényföldi úton, ahol injekcióüzemünk, csomagolóüzemünk és kereskedelmi raktáraink működnek. Harmadik gyáregységünkben, Körmenden tablettákat, kenőcsöket, kúpokat, oldatokat, szirupokat és aeroszolokat állítunk elő és csomagolunk. Gyártási rendszerünk megfelel a nemzetközi GMP-elveknek és a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet, valamint a legszigorúbb gyógyszer-engedélyezési hatóság, az amerikai FDA előírásainak. A hatóanyaggyártás az EGIS Nyrt. (és jogelődjei) tevékenységének jelentős területe.
A korábbi évtizedekben fölhalmozódott szakmai tapasztalat és a folyamatosan korszerűsített berendezéspark következtében a hatóanyaggyártás őrzi versenyképességét, amelyet a sikeres export és a nemzeti és külföldi hatósági ellenőrzések jó eredményei bizonyítanak. A területcsoport napjainkban évente ötven különböző gyógyszerhatóanyag és intermedierjeinek gyártását végzi. A széles termékskálát az egyes termékek fokozatos megújulása és cseréje jellemzi. A hatóanyaggyártás sikeresen reagált az elmúlt időszak minőségbiztosítási és környezetvédelmi kihívásaira. A stratégiainak számító területen dolgozók fölkészültsége és elkötelezettsége az EGIS komplex szakmai kultúrájának fontos része.
Kutatási tevékenységünk a nagy piaci potenciállal rendelkező generikus gyógyszerkészítmények fejlesztésére, és originális gyógyszermolekula-jelöltek kémiai szintézisére és gyógyszerhatástani vizsgálataira irányul. Fejlesztéseink középpontjában a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, központi idegrendszerre, légzőszervek megbetegedéseire és az emésztőszervek betegségeire ható gyógyszerek állnak. A 2008. szeptember 30-án zárult üzleti évünk végén 228 érvényes törzskönyvünk volt belföldön és 1714 külföldön.
Idegen nyelvű leírás
EGIS Pharmaceuticals PLC is one of the leading pharmaceutical companies in Central Europe. Our most important activities are the production of pharmaceuticals and active pharmaceutical ingredients, pharmaceutical research and development, sales of finished products and active pharmaceutical ingredients. Out of our three production facilities, two are in Budapest. One of them is seated in our headquarters, in Keresztúri Street, where tablets and Active Pharmaceutical Ingredients are made, and the other is in Bökényföldi Street, with our injection and packaging plants as well as commercial warehouses. In our third facility, in Körmend, tablets, ointments, suppositories, solutions, syrups and aerosols are made and packaged.
Our production system meets the international GMP principles, the regulations of the Hungarian National Institute of Pharmacy and those issued by the American FDA, the most stringent authority in the field of licensing drugs. Production of active pharmaceutical ingredients is an important field in the activity of EGIS PLC (and its legal predecessors). As a result of professional experience accumulated through the efforts of the last decades and the continuous modernization of the facilities, competitiveness of the production of active pharmaceutical ingredients has been maintained as it is well proved by successful exports and the good results of the national and international official controls. At present, in this field of activity, where approximately 650 people are employed, 50 different active pharmaceutical ingredients and their intermediates are produced a year.
The wide scale of products can be characterized by the gradual renewal and replacement of individual products. Production of active pharmaceutical ingredients has been able to respond to the challenges of quality assurance and environment protection of the recent past successfully.
Kulcsszavak:
Gyógyszeripar, Gyógyszergyár, Gyógyszeripari Termékkínálat, Gyógyszerfejlesztés, Gyógyszer Törzskönyvezés, Gyógyszeripari Kutatás, Gyógyszeripari anyag, Gyógyszeranalitika, Gyógyszeralapanyagok, Gyógyszerhatóanyag, Gyógyszeripari Alapanyag, Gyógyszer Vényre, Gyógyszerinformáció, Gyógyhatású készítmények, Gyógyászati termék, Gyógyszeres készítmény, Gyógyszerkészítmény, Gyógyszeripari termék, Gyógyászati eszközök, Generikus Gyógyszer, Gyógyszer Vény nélkül, Gyógyszer vizsgálat, Gyógyászati készítmények, Gyógyszergyári Alapanyag, Gyógyszer Engedélyeztetés, Gyógyszer Licensz
Termékek
Gyógyszer
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol
EGIS Gyógyszergyár Nyrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Szavériné Pásztor Éva
Egis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Egis Gyógyszergyár termékei minden igényt kielégítenek, gyermekkorom óta szedem az általuk gyártott vitaminokat, és ha beteg vagyok, a gyógyszereket is, mert szükséges. C vitamin viszont bármilyen mennyiségben jöhet.
## gyógyszer# egészség# vitamin
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jankuc
Egis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Egis gyógyszergyár rengeteg terméket gyárt, fölsorolni is nehéz lenne. A C vitamint emelném ki, amihez ragaszkodunk, pedig már minden gyógyszergyár gyárja, de valahogy a Egis gyógyszergyárral összeolvadt a C vitamin.
## gyógyszer# minőség# választék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihály
Egis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A leghatásosabb gyógyszerek tőlük származnak,nagyon fontos mindenkinek az egészége,és szerintem ez hatásos gyógyszer érdemes általuk forgalmazott,gyógyszert venni,mert a mi családunknak bevált,jó dolog egészségesnek lenni.
## gyógyszeripar# gyógyszer# egis
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihályné
Egis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sok gyógyszert vásárolunk az egis-től, szerintem ez a legjobb, nekem a családom egészsége a legfontosabb, igy azt veszem meg ami szerintem és az orvos szerint a legjobb, az Egis bevált, és ezek után is ezt fogjuk használni, ajánlom mindenkinek!
## gyógyszeripar# gyógyszer# egis
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ecker Linda
Egis

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Egis gyógyszergyár rengeteg terméket gyárt, fölsorolni is nehéz lenne. A C vitamint emelném ki, amihez ragaszkodunk, pedig már minden gyógyszergyár gyárja, de valahogy a Egis gyógyszergyárral összeolvadt a C vitamin.
## kereskedelem# gyógyszeripar# gyógyszer
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) EGIS Gyógyszergyár Nyrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Szállás U. 3.
  1107  Budapest
 2. Uzsoki U. 36/A
  1145  Budapest
 3. Hermina Út 17.
  1146  Budapest
 4. HERMINA U. 17.
  1146  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete