Empátia Balatin Kft., Balatonfüred

Cím:
Gyógy Tér 3.
Irányítószám/Település:
8230 Balatonfüred
Megye:
Veszprém
Mobile:
70-380-5650
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Ma, amikor a munka és a világ fejlődését követő ismeretek megszerzése mindenkire rengeteg feladatot ró, egyre nagyobb szükség van segítségre: a gyermekfelügyelet, gondozás, a gyermekek képességfejlesztése, az idős emberek minőségi gondozása, ellátása, a lakás, az iroda, a nyaraló tisztántartása, az otthon komfortossá tétele, a vidéki és nyaralóövezetben a kertek gondozása területén is. Ilyenkor - jogosan és rögtön - felmerülnek a kérdések: 1.Ki az, akire rábízható bármely felelősségteljes feladat ezek közül? 2.Hogyan találhatok rá? 3.Hogyan biztosíthatom, hogy egy ilyen segítő akkor érjen rá, mikor arra szükség van? Kényelme és biztonsága érdekében válassza az: Empátia Balatin Kft. szolgáltatásait! Ha elfoglaltsága terheit szeretné csökkenteni, ha szívesen vállal családok számára fontos, felelősségteljes feladatokat és munkát keres, mindenképpen segítségére lehetünk! Bébiszitter - Idősgondozás - Házvezetés Új! Alapszintű újraélesztés (BLS) tanfolyam!

Cégleírás
Oktatunk és közvetítünk! Ma, amikor a munka és a világ fejlődését követő ismeretek megszerzése mindenkire rengeteg feladatot ró, egyre nagyobb szükség van segítségre: a gyermekfelügyelet, gondozás, a gyermekek képességfejlesztése, az idős emberek minőségi gondozása, ellátása, a lakás, az iroda, a nyaraló tisztántartása, az otthon komfortossá tétele, a vidéki és nyaralóövezetben a kertek gondozása területén is. Ilyenkor - jogosan és rögtön - felmerülnek a kérdések: 1.Ki az, akire rábízható bármely felelősségteljes feladat ezek közül? 2.Hogyan találhatok rá? 3.Hogyan biztosíthatom, hogy egy ilyen segítő akkor érjen rá, mikor arra szükség van? Kényelme és biztonsága érdekében válassza az: Empátia Balatin Kft. szolgáltatásait!Ha elfoglaltsága terheit szeretné csökkenteni, ha szívesen vállal családok számára fontos, felelősségteljes feladatokat és munkát keres, mindenképpen segítségére lehetünk! Bébiszitter - Idősgondozás - Házvezetés Új! Alapszintű újraélesztés (BLS) tanfolyam!
Idegen nyelvű leírás
Dear Sir/Madam! We are Empátia Balatin Ltd! We would like to introduce our services! Our profile: housekeeping, babysitter, elderly care, cleaning! You can get more information about the following website: www.empatiabalatin.net Phone number: +36-20-465-8458 Yours Sincerely: Éva Szűcs Have a nice day!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Empátia Balatin Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Vasút U. 28/1
    8411  Veszprém