Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár

Cím:
Arany J. U. 97.
Irányítószám/Település:
7400 Kaposvár
Megye:
Somogy
Telefon:
(82) 814 700
Fax:
(82) 814 703
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Kaposvár leghallgatottabb rádiója már több mint 3 éve, az FM 91.2 Enjoy Rádió. Alig fél évvel azután, hogy először kikerült az éterbe, máris jelentős sikert könyvelhetett el a fiatal médium, hiszen a felmérések szerint ez idő megelőzte helyi és országos riválisait, vezető szerepét azóta is őrzi. Az Enjoy Rádió a szélsőségektől mentes, több generáció számára is fogyasztható zenei paletta mellett gyors információnyújtásának köszönhetően ért el ilyen szép hallgatottságot, ilyen rövid idő alatt. Híreink között nemcsak Somogyban, hanem a régióban, az országban, sőt a világban zajló fontos eseményeket is közreadjuk, így egy kézből értesülhetnek a hallgatók mindarról, ami körülöttünk történik.

Cégleírás
Kereskedelmi rádió, 88.0 N-Joy - Marcali E-mail: marcali@n-joyradio.hu- Telefon. 82/814-700, 98.9 N-Joy - Szigetvár e-mail: szigetvar@n-joyradio.hu-, 98.7 N-Joy - Dombóvár e-mail: dombovar@n-joyradio.hu, 102.6 N-Joy Classic e-mail: classic@n-joyradio.hu, 88.9 N-Joy - Zalaegerszeg e-mail: zalaegerszeg@n-joyradio.hu, 94.8 N-Joy - Letenye e-mail: letenye@enjoyradio.hu

Vélemények

Semperger László
5 Csillagok

Rádió

, 2009. december 29.

Én nagyon szeretem az Enjoy rádiót. Sokszor hallgatom munka, autóvezetés közben vagy csak egyszerűen otthon is. A zenei skálájuk szerintem sokféle, friss zenéket is játszanak. Az, hogy több változata is van, szerintem abszolút pozitív dolog. Szintén jó ötletnek tartom, hogy rendeznek szülinapi Enjoy bulikat, amiken mindig jó a program: kvízt játszanak, melyeken ajándékokat osztanak az jelenlévők közt; szuper koncertet szerveznek. Ebben a rádióban megvan minden, ami kell: hírek az egész világból, jó zenék, remek műsorvezetők. A honlapjukon elolvashatók a legfrissebb hírek, a legutóbb játszott számok is. Ezen dolgok ismeretében nem csodálom, hogy az Enjoy lett Kaposvár leghallgatottabb rádiója, mert egy valóban színvonalas rádió.

Adridvar
5 Csillagok

rádió

, 2009. december 21.

A kedvenc rádióm. Itthon nagyon sokat hallgatom főleg interneten keresztül. Szeretem azokat a zenéket amiket játszanak és a műsorvezetők is nagyon jó fejek. Szeretem, hogy sokféle stílusból válogatnak mivel én se kimondottan egy zenei irányt kedvelek, hanem változó. A legjobb rádió, hallgasd Te is. ;)

Varga Balázs1
2 Csillagok

Rádió

, 2009. december 16.

Nem tartozik a kedvenc rádióim közé... a zenei választék egysíkú és nem minőségi... Egyedül a Classic rádióját hallgatom, mert ott nem az egynyári slágerek mennek, hanem régi klasszikusok. Neten is lehet őket hallgatni, ami pozitívum(annak aki ezt a zenei világot szeretni). A zenéjük főleg Kozsó felfedezettek, megasztáros szökevények és hasonló együttesekből áll... Sajnos az igényes magyar zenét nem terjesztik. Kicsit necces a kijelentésük, hogy Kaposvár leghallgatottabb rádiója, bele lehet kötni reklámtörvényileg is, de szerintem nem fedezi a valóságot. Kaposrádió kenterbe veri őket:)

Major Zsuzsi
5 Csillagok

enjoy rádió

, 2009. december 15.

Mindig öket hallgatóm!A nap bármely idöszakában mindig kellemes zenei palletával rendelkeznek.Hangulatos,barátságos kikapcsolodást nyujtanak a hallgatól számára.Naprakészen hallható friss hireket szolgáltatnak.Mindig van játék lehetöség,értékes ajándékokkal:)Kevés a mellébeszélés,és sok jó zenét adnak,minden korosztály számára.Nagyon felkészült csapat dologozik az éterek mögött.:)

Semperger László
5 Csillagok

Radio

, 2009. december 14.

Kaposvár legjobb rádiója. Ha tehetem mindig ezt hallgatom. Változatosak a zenék és azokat játsszák amiket én szeretek. Az fm 91,2 Mhz-en hallhatóak, mert azt nem láttam kiírva sehol.

GyBebi
5 Csillagok

Rádió

, 2009. december 12.

Bár a régebbi zenéket jobban kedvelem, de a suli büféjébe mindig az Enjoy szól, jó zenéket játszanak!

Szőnyi Lajos
2 Csillagok

Kérés

2009. szeptember 4.

Szeretnék egy kéréssel Önökhözfordulni: Kórházban voltam és hallottam egy kedves számot amit ha lehetne részemre a szöveget elküldeni,vagy melyik CD-n lehetne beszereznem.Csak annyit tudok a szövegből: "Nemakarok mást csak boldog perceket!" Nagyon megköszönöm a segítséget. szonyi.lajos@freemail.hu Mégegyszer köszönöm! Szőnyi Lajos
Címkék: ## nem akarok mást...Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sztii86
5 Csillagok

enjoy rádió

, 2007. december 28.

Én nagyon sokat hallgatom ezt a rádiót, mert szinte állandóan jó zenét játszanak, nincs sok ismétlés benne, sokszor van viszont játéklehetőség, aminek segitségével értékes ajándékokat lehet nyerni. Jó a műsor, érdekesek a témák, én szeretem és nagyon tetszik.
Címkék: ## nyeremények# játék# zeneErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Juhász Ákos
4 Csillagok

vélemény

, 2007. december 19.

Kaposvár legjobb rádiója szerintem az enjoy. A rádió az N-joy média csoport tagja, az n-joy classic-kal együtt. A műsorok fiatalosak, műsorvezetők viccesek, nem ualmasak. Sok jó műsoruk van, mindig van valami nyereményjátékuk is.
Címkék: ## rádió# műsorok# webrádióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Nádor U. 51.
  7400  Kaposvár
 2. Honvéd Utca 2.
  7400  Kaposvár
 3. Zárda U. 18.
  7400  Kaposvár
 4. Dózsa György út 16.
  7400  Kaposvár
 5. Dózsa György Utca 18.
  7400  Zselickislak
 6. Szentmártonpuszta
  7934  Almamellék