Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár

Cím:
Arany J. U. 97.
Irányítószám/Település:
7400 Kaposvár
Megye:
Somogy
Telefon:
(82) 814 700
Fax:
(82) 814 703
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Kaposvár leghallgatottabb rádiója már több mint 3 éve, az FM 91.2 Enjoy Rádió. Alig fél évvel azután, hogy először kikerült az éterbe, máris jelentős sikert könyvelhetett el a fiatal médium, hiszen a felmérések szerint ez idő megelőzte helyi és országos riválisait, vezető szerepét azóta is őrzi. Az Enjoy Rádió a szélsőségektől mentes, több generáció számára is fogyasztható zenei paletta mellett gyors információnyújtásának köszönhetően ért el ilyen szép hallgatottságot, ilyen rövid idő alatt. Híreink között nemcsak Somogyban, hanem a régióban, az országban, sőt a világban zajló fontos eseményeket is közreadjuk, így egy kézből értesülhetnek a hallgatók mindarról, ami körülöttünk történik.

Cégleírás
Kereskedelmi rádió, 88.0 N-Joy - Marcali E-mail: marcali@n-joyradio.hu- Telefon. 82/814-700, 98.9 N-Joy - Szigetvár e-mail: szigetvar@n-joyradio.hu-, 98.7 N-Joy - Dombóvár e-mail: dombovar@n-joyradio.hu, 102.6 N-Joy Classic e-mail: classic@n-joyradio.hu, 88.9 N-Joy - Zalaegerszeg e-mail: zalaegerszeg@n-joyradio.hu, 94.8 N-Joy - Letenye e-mail: letenye@enjoyradio.hu

Vélemények

Semperger László
5 Csillagok

Rádió

, 2009. december 29.

Én nagyon szeretem az Enjoy rádiót. Sokszor hallgatom munka, autóvezetés közben vagy csak egyszerűen otthon is. A zenei skálájuk szerintem sokféle, friss zenéket is játszanak. Az, hogy több változata is van, szerintem abszolút pozitív dolog. Szintén jó ötletnek tartom, hogy rendeznek szülinapi Enjoy bulikat, amiken mindig jó a program: kvízt játszanak, melyeken ajándékokat osztanak az jelenlévők közt; szuper koncertet szerveznek. Ebben a rádióban megvan minden, ami kell: hírek az egész világból, jó zenék, remek műsorvezetők. A honlapjukon elolvashatók a legfrissebb hírek, a legutóbb játszott számok is. Ezen dolgok ismeretében nem csodálom, hogy az Enjoy lett Kaposvár leghallgatottabb rádiója, mert egy valóban színvonalas rádió.

Adridvar
5 Csillagok

rádió

, 2009. december 21.

A kedvenc rádióm. Itthon nagyon sokat hallgatom főleg interneten keresztül. Szeretem azokat a zenéket amiket játszanak és a műsorvezetők is nagyon jó fejek. Szeretem, hogy sokféle stílusból válogatnak mivel én se kimondottan egy zenei irányt kedvelek, hanem változó. A legjobb rádió, hallgasd Te is. ;)

Varga Balázs1
2 Csillagok

Rádió

, 2009. december 16.

Nem tartozik a kedvenc rádióim közé... a zenei választék egysíkú és nem minőségi... Egyedül a Classic rádióját hallgatom, mert ott nem az egynyári slágerek mennek, hanem régi klasszikusok. Neten is lehet őket hallgatni, ami pozitívum(annak aki ezt a zenei világot szeretni). A zenéjük főleg Kozsó felfedezettek, megasztáros szökevények és hasonló együttesekből áll... Sajnos az igényes magyar zenét nem terjesztik. Kicsit necces a kijelentésük, hogy Kaposvár leghallgatottabb rádiója, bele lehet kötni reklámtörvényileg is, de szerintem nem fedezi a valóságot. Kaposrádió kenterbe veri őket:)

Major Zsuzsi
5 Csillagok

enjoy rádió

, 2009. december 15.

Mindig öket hallgatóm!A nap bármely idöszakában mindig kellemes zenei palletával rendelkeznek.Hangulatos,barátságos kikapcsolodást nyujtanak a hallgatól számára.Naprakészen hallható friss hireket szolgáltatnak.Mindig van játék lehetöség,értékes ajándékokkal:)Kevés a mellébeszélés,és sok jó zenét adnak,minden korosztály számára.Nagyon felkészült csapat dologozik az éterek mögött.:)

Semperger László
5 Csillagok

Radio

, 2009. december 14.

Kaposvár legjobb rádiója. Ha tehetem mindig ezt hallgatom. Változatosak a zenék és azokat játsszák amiket én szeretek. Az fm 91,2 Mhz-en hallhatóak, mert azt nem láttam kiírva sehol.

GyBebi
5 Csillagok

Rádió

, 2009. december 12.

Bár a régebbi zenéket jobban kedvelem, de a suli büféjébe mindig az Enjoy szól, jó zenéket játszanak!

Szőnyi Lajos
2 Csillagok

Kérés

2009. szeptember 4.

Szeretnék egy kéréssel Önökhözfordulni: Kórházban voltam és hallottam egy kedves számot amit ha lehetne részemre a szöveget elküldeni,vagy melyik CD-n lehetne beszereznem.Csak annyit tudok a szövegből: "Nemakarok mást csak boldog perceket!" Nagyon megköszönöm a segítséget. szonyi.lajos@freemail.hu Mégegyszer köszönöm! Szőnyi Lajos
Címkék: ## nem akarok mást...Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sztii86
5 Csillagok

enjoy rádió

, 2007. december 28.

Én nagyon sokat hallgatom ezt a rádiót, mert szinte állandóan jó zenét játszanak, nincs sok ismétlés benne, sokszor van viszont játéklehetőség, aminek segitségével értékes ajándékokat lehet nyerni. Jó a műsor, érdekesek a témák, én szeretem és nagyon tetszik.
Címkék: ## nyeremények# játék# zeneErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Juhász Ákos
4 Csillagok

vélemény

, 2007. december 19.

Kaposvár legjobb rádiója szerintem az enjoy. A rádió az N-joy média csoport tagja, az n-joy classic-kal együtt. A műsorok fiatalosak, műsorvezetők viccesek, nem ualmasak. Sok jó műsoruk van, mindig van valami nyereményjátékuk is.
Címkék: ## rádió# műsorok# webrádióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 280 m
  Adatok
  Nádor U. 51.
  7400  Kaposvár

 2. Távolság: 300 m
  Adatok
  Honvéd Utca 2.
  7400  Kaposvár

 3. Távolság: 860 m
  Adatok
  Zárda U. 18.
  7400  Kaposvár
 4. Dózsa György út 16.
  7400  Kaposvár

 5. Távolság: 1.46 km
  Adatok
  Dózsa György Utca 18.
  7400  Zselickislak
 6. Szentmártonpuszta
  7934  Almamellék