Eru Hungária Sajtgyártó Kft., Budapest

Cím:
Nagytétényi út 13-17
Irányítószám/Település:
1222 Budapest - XXII. KER.
Telefon:
(1) 226 6733
Fax:
(1) 226 8541
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk, az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. Magyarország egyik vezető ömlesztett sajt gyártó cége. Elsősorban jó minőségű széles termékválasztékáról és olyan, több évtizedes múlttal rendelkező, hagyományos magyar márkák gyártójaként ismert, mint a CAMPING, MACKÓ, MARGARÉTA, stb.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink mind beltartalomban, mind pedig megjelenésüket illetően megfeleljenek az aktuális fogyasztói igényeknek. Termékfejlesztés során szem előtt tartjuk azt, hogy termékeink felhasználási helyzettől függően "felhasználóbarát", praktikus csomagolást kapjanak, és a megannyi különböző ízvariáns között mindenki megtalálja a kedvencét.

Vélemények

Horváth Dénesné
1 Csillagok

Termék minősége

, 2011. július 6.

Régen nagyon szerettük a Camping sajt terméküket,de sajnos az utóbbi időben nagyon elromlott a minősége.Legutóbb a közeli Tesco áruházban vásároltunk 2db Camping sajtot.Felbontásnál kifolyt belőle egy csomó víz, az áloga és az íze se volt a megszokott(a lányom meg se ette).A szavatósági ídő szerint 2011.11.02-ig állt volna el.Én hazahozatal után mindjárt hűtőbe raktam.Lehet.hogy az üzlet helytelenül tárolta egy ideig?Nem tudom mi lehet vele a probléma? Üdv.H.D-né
Címkék: #Camping sajtErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

 deva
4 Csillagok

Mese desszert

2009. november 6.

Nagyon ízlik ez a termék, de a csomagolásával meggyűlt a bajom, ugyanis ráragad a desszert fele. Nem lehetne tömlős kiszerelésben készíteni?Köszönöm Egyébként nagyon fincsi:)
Címkék: ## mese desszertErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nyiri Emese
5 Csillagok

Eru

, 2007. december 26.

Kiskorom óta nagyon kedvelem és szívesen fogyasztom, az akkor még csak nyomóssajtként emlegetett tömlős Camping sajtot. Mostanra a termékkel kapcsolatban felmerülő egyetlen problémám is megoldódott! Régen gondot okozott,hogy ha nem fogyasztjuk el egyszerre a teljes mennyiséget, hogy is zárjam vissza úgy, hogy ne legyen olyan a hűtő és ki se száradjon. Mióta műanyag tálkában is forgalomba került a termék, ez megoldódott.
Címkék: ## camping# sajt# eru# sajtkrémErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Eru Hungária Sajtgyártó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Sörház U. 3/B
  1222  Budapest
 2. Kossuth L. U. 38.
  1221  Budapest
 3. Erdősor U. 7.
  1044  Budapest
 4. Bartók Béla út 31.
  1224  Budapest
 5. Gyepsor U. 1.
  1211  Budapest
 6. Tétényi Fennsík
  1224  Budapest