ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., Szikszó

ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Hunyadi U. 40
3800 Szikszó
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 596 270
(46) 596 271
(46) 596 270
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
20973740-2-05
TEÁOR kód
5811 - Könyvkiadás

Leírás

Az ERVIK Kiadó a költségvetési és vállalkozási szabályzatok kiadásának és forgalmazásának egyik vezető szereplője a szakmai - pénzügyi-számviteli témájú - kiadványok piacán.


Cégleírás
A cég a folyamatos fejlesztés jegyében a legújabb a legaktuálisabb kiadványok gazdag választékát kínálja az érdeklődők számára a következő tárgykörökben: - Költségvetési szervek (önkormányzatok) szabályzat mintái - Társas vállalkozások szabályzat mintái - Számviteli, pénzügyi témájú szakkönyvek - Önkormányzatok és központi költségvetési szervek részére programok A kiadónknál meghatározó szempont, hogy olyan kiadványokkal támogassa a költségvetési szerveket és a társas vállalkozásokat, melyek a mindennapi munkához nyújtanak segítséget. Fő törekvésünk a gyakorlati munkához nélkülözhetetlen kiadványok, programok megismertetése és széleskörű terjesztése. A kiadónk által forgalmazott és terjesztett szakkönyvekkel és programokkal szemben támasztott legfőbb követelmény az aktualitás, közérthetőség, használhatóság és az egyszerű kezelhetőség. Különösen vonatkozik ez az általunk kiadott szabályzat mintákra és programokra.
A honlapon megtalálható szabályzat-minta 2005. december 31-ig megtörtént jogszabályi változások figyelembe vételével készült. Közel 15 éves tapasztalatot - a felhasználók igényeit - figyelembe véve, a szabályzatok úgy kerültek összeállításra, hogy azok a gyakorlati szakemberek számára érthetőek, könnyen kezelhetőek és a lehető legkisebb időráfordítással elkészíthetőek legyenek.
A szabályzatok adaptálását segíti, hogy valamennyi szabályzat-minta a nyomtatott forma mellett floppy és CD lemezen is megvásárolható. A lemezre történő felírás Word 6.0, és Excel 5.0 formátumban készült., A CD lemez a megrendelő lapon felsorolt valamennyi szabályzatot tartalmazza, az összes mellékletekkel együtt., A szakkönyveket, szabályzatokat megrendelés esetén 5 munkanapon belül postázzuk.
Kulcsszavak:
Könyv, Szakkönyv Kiadás, Kiadó, Könyvkiadó, Áruház, Szakkönyvek, Szabályzat, Böngészés, Számviteli Esettanulmány, Számviteli Elemzés, Kettos Könyvvitel Példatár, Esettanulmány, Szabályzat Kiadás
ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartok Béla U 53
  3561  Miskolc
 2. Augusztus 20. Utca 6
  3527  Miskolc
 3. Bajcsy-Zsilinszky Endre U. 15
  3527  Miskolc
 4. Bajcsy Zsilinszky U. 15.
  3527  Miskolc
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete