ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., Szikszó

Cím:
Hunyadi út 40.
Irányítószám/Település:
3800 Szikszó
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 596 270
Telefon:
(46) 596 271
Fax:
(46) 596 270
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az ERVIK Kiadó a költségvetési és vállalkozási szabályzatok kiadásának és forgalmazásának egyik vezető szereplője a szakmai - pénzügyi-számviteli témájú - kiadványok piacán.

Cégleírás
A cég a folyamatos fejlesztés jegyében a legújabb a legaktuálisabb kiadványok gazdag választékát kínálja az érdeklődők számára a következő tárgykörökben: - Költségvetési szervek (önkormányzatok) szabályzat mintái - Társas vállalkozások szabályzat mintái - Számviteli, pénzügyi témájú szakkönyvek - Önkormányzatok és központi költségvetési szervek részére programok A kiadónknál meghatározó szempont, hogy olyan kiadványokkal támogassa a költségvetési szerveket és a társas vállalkozásokat, melyek a mindennapi munkához nyújtanak segítséget. Fő törekvésünk a gyakorlati munkához nélkülözhetetlen kiadványok, programok megismertetése és széleskörű terjesztése. A kiadónk által forgalmazott és terjesztett szakkönyvekkel és programokkal szemben támasztott legfőbb követelmény az aktualitás, közérthetőség, használhatóság és az egyszerű kezelhetőség. Különösen vonatkozik ez az általunk kiadott szabályzat mintákra és programokra.
A honlapon megtalálható szabályzat-minta 2005. december 31-ig megtörtént jogszabályi változások figyelembe vételével készült. Közel 15 éves tapasztalatot - a felhasználók igényeit - figyelembe véve, a szabályzatok úgy kerültek összeállításra, hogy azok a gyakorlati szakemberek számára érthetőek, könnyen kezelhetőek és a lehető legkisebb időráfordítással elkészíthetőek legyenek.
A szabályzatok adaptálását segíti, hogy valamennyi szabályzat-minta a nyomtatott forma mellett floppy és CD lemezen is megvásárolható. A lemezre történő felírás Word 6.0, és Excel 5.0 formátumban készült., A CD lemez a megrendelő lapon felsorolt valamennyi szabályzatot tartalmazza, az összes mellékletekkel együtt., A szakkönyveket, szabályzatokat megrendelés esetén 5 munkanapon belül postázzuk.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
20973740-2-05
TEÁOR kód
5811 - Könyvkiadás

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: ERVIK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth L. U. 1/A
  3562  Onga
 2. Bajcsy-Zsilinszky Endre Utca 2-4
  3527  Miskolc
 3. Augusztus 20. Utca 6
  3527  Miskolc

 4. Távolság: 14.50 km
  Adatok Contact
  Bajcsy-Zsilinszky U. 15.
  3527  Miskolc

 5. Távolság: 14.50 km
  Adatok
  Bajcsy Zsilinszky U. 15.
  3527  Miskolc

 6. Távolság: 14.93 km
  Adatok
  Arany J. 19
  3530  Miskolc