Estikék Gondozási Ápolási Intézmény, Sülysáp

Estikék Gondozási Ápolási Intézmény
VASÚT U. 42.
2241 Sülysáp
Pest
06-70-9325-746
06-29-635-881
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Estikék Gondozási Ápolási Intézmény honlapja

Budapest közvetlen közelében, ápolás- gondozás, súlyos betegségben szenvedők, és demenciával küzdők ellátása.Idős otthonunkat és ápolási programunkat a több éve orvosként praktizáló intézményvezető igazgatónk szakmai elképzelési alapján hoztuk létre, aki nap mint nap találkozik az idős, egyedül élő betegek, valamint a családban gondozottak problémáival. Idős otthonunkban, barátságos környezetben, segítő családtagként kínálunk gyógyírt a betegség és kiszolgáltatottság ellen. Gondozási Ápolási Intézményünk intenzív ápolási részlegei megoldást jelentenek nem csak a demenciában és egyéb súlyos betegségekben szenvedő gondozottaknak, hanem azon családoknak is, ahol az arra rászoruló beteg hozzátartozót nem tudják napi 24 órában gondozni, ahol már nincs elég erő és szakmai tudás a megfelelő ápolásra. Nálunk a segítő kezek nem csak fizikai értelemben jelentenek támaszt, hanem - megosztva a gondokat, bánatot lakótársaink és hozzátartozóik lelkéről is átveszik a terheket.


Cégleírás
Az Estikék Idősek Ápoló - Gondozó Otthona 2006. júniusában nyitotta meg kapuit. Az Estikék Idősek Otthona megkülönböztető jegye az orvos szakmailag kiemelkedően magas szintű ápolás-gondozás. Idős otthonunkat a több éve háziorvosként praktizáló intézményvezetőnk szakmai elképzelési alapján hoztuk létre, aki nap mint nap találkozik az idős, egyedül élő betegek, valamint a családban gondozottak problémáival.
Kis létszámú intézményünkben, barátságos környezetben, segítő családtagként kínálunk gyógyírt, a magány és kiszolgáltatottság ellen. Egy becsületben ledolgozott élet végén, a méltán megérdemelt kényelem vár lakótársainkra. Az Estikék Idősek Ápoló-Gondozó Otthona, azoknak jelent megoldást, akiknek már teher, a hosszú téli esték magánya, akiknek már nehézséget okoz önmaguk ellátása, ha nincs, vagy távol van a segítség.
Idős otthonunk intenzív ápolási részlegei megoldást jelentetnek, azon családoknak is, ahol az arra rászoruló beteg hozzátartozót nem tudják napi 24 órában gondozni.
Kulcsszavak:
Szociális Ellátás, Szociális Gondozás, Idősek Otthona, Szociális Otthon, Öregek Otthona, Öregotthon, Nyugdíjas Otthon, Idősotthon, Idős, Bentlakásos, Otthon, Ápolás, Gondozás, Akadálymentes, Agyvérzés, Akadálymentesített, Demencia, Ápolás Gondozás, Parkinson Kór, Öregek, Alzheimer Kór, Demens Ellátás, Ápolást Gondozást Nyújtó, Gondozott
Estikék Gondozási Ápolási Intézmény a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Estikék Gondozási Ápolási Intézmény

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. SZABADSÁG ÚT 79.
    2118  Dány
  2. Szabadság Út 095/27
    2118  Dány
  3. Táncsics M.U. 2/A.
    2230  Gyömrő
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete