Estikék Gondozási Ápolási Intézmény, Sülysáp

Cím:
Vasút U. 42.
Irányítószám/Település:
2241 Sülysáp
Megye:
Pest
Mobile:
06-70-9325-746
Fax:
06-29-635-881
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Budapest közvetlen közelében, ápolás- gondozás, súlyos betegségben szenvedők, és demenciával küzdők ellátása.Idős otthonunkat és ápolási programunkat a több éve orvosként praktizáló intézményvezető igazgatónk szakmai elképzelési alapján hoztuk létre, aki nap mint nap találkozik az idős, egyedül élő betegek, valamint a családban gondozottak problémáival. Idős otthonunkban, barátságos környezetben, segítő családtagként kínálunk gyógyírt a betegség és kiszolgáltatottság ellen. Gondozási Ápolási Intézményünk intenzív ápolási részlegei megoldást jelentenek nem csak a demenciában és egyéb súlyos betegségekben szenvedő gondozottaknak, hanem azon családoknak is, ahol az arra rászoruló beteg hozzátartozót nem tudják napi 24 órában gondozni, ahol már nincs elég erő és szakmai tudás a megfelelő ápolásra. Nálunk a segítő kezek nem csak fizikai értelemben jelentenek támaszt, hanem - megosztva a gondokat, bánatot lakótársaink és hozzátartozóik lelkéről is átveszik a terheket.

Cégleírás
Az Estikék Idősek Ápoló - Gondozó Otthona 2006. júniusában nyitotta meg kapuit. Az Estikék Idősek Otthona megkülönböztető jegye az orvos szakmailag kiemelkedően magas szintű ápolás-gondozás. Idős otthonunkat a több éve háziorvosként praktizáló intézményvezetőnk szakmai elképzelési alapján hoztuk létre, aki nap mint nap találkozik az idős, egyedül élő betegek, valamint a családban gondozottak problémáival.
Kis létszámú intézményünkben, barátságos környezetben, segítő családtagként kínálunk gyógyírt, a magány és kiszolgáltatottság ellen. Egy becsületben ledolgozott élet végén, a méltán megérdemelt kényelem vár lakótársainkra. Az Estikék Idősek Ápoló-Gondozó Otthona, azoknak jelent megoldást, akiknek már teher, a hosszú téli esték magánya, akiknek már nehézséget okoz önmaguk ellátása, ha nincs, vagy távol van a segítség.
Idős otthonunk intenzív ápolási részlegei megoldást jelentetnek, azon családoknak is, ahol az arra rászoruló beteg hozzátartozót nem tudják napi 24 órában gondozni.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Estikék Gondozási Ápolási Intézmény

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Sülyi út 4.
  2251  Tápiószecső
 2. Szabadság út 095/27 Hrsz.
  2118  Dány
 3. Szabadság út 79.
  2118  Dány
 4. Papp K. út 41.
  2253  Tápióság

 5. Távolság: 10.24 km
  Adatok
  Táncsics M.U. 2/A.
  2230  Gyömrő
 6. Szilassy Út. 3.
  2214  Pánd