EURO-VET Kft., Nagyatád

Cégnév:
EURO-VET Kft.
Cím:
Petőfi Sándor U. 24.
Irányítószám/Település:
7500 Nagyatád
Megye:
Somogy
Telefon:
(82) 454 413
Fax:
(82) 553 180
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Tevékenységünk állatgyógyászati készítmények és az állattartáshoz, tenyésztéshez szükséges eszközök, valamint hobbi és haszonállat felszerelések, tápok forgalmazása. Jelenleg két üzletünkben, Barcson és Nagyatádon szolgáljuk ki vevoinket. Ezen túlmenoen a vevoink rendelkezésére áll kedvezo áru szállítási szolgáltatásunk, melynek igénybevételével akár már a megrendelést követo munkanap délelottjén átvehetik a megrendelt árut.
Ezzel is elosegítve a tolünk távolabb élok magas színvonalú kiszolgálását. Több nagyüzemi állattartó telepet is ellátunk szükséges gyógyszerekkel és eszközökkel.
Vevoink szakmai problémáinak megoldásában szakállatorvosaink nyújtanak segítséget. Fo célunk a hozzánk forduló üzletfeleink magas színvonalú, gyors, pontos és szakszeru kiszolgálása országhatáron belül és azon túl.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Eledel, Állatgyógyszer, Állatgyógyászat, Lovasfelszerelés, Macskatáp, Állatgyógyászati készítmények, Tápok forgalmazása, Akvarisztikai Felszerelések, Tartási eszközök Madarak Részére, Méhészeti Esz, Tartási eszközök Rágcsálók Részére, Tartási eszközök Hüllok Részére

A EURO-VET Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
22687573-2-14
TEÁOR kód
4773 - Gyógyszer-kiskereskedelem

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: EURO-VET Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Hevesi Ut.3.
    8800  Nagykanizsa
  2. Fő út 13.
    8800  Nagykanizsa