Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont, Budapest

Cím:
Bécsi út 154.
Irányítószám/Település:
1032 Budapest - III. KERÜLET
Telefon:
1-437-4600
Fax:
1-437-4650
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Vélemények

cicur82
5 Csillagok

Euro Center

, 2008. február 20.

Már régebben jártam az euro centerbe.Úgy ellátogatnék újra oda.Diákkéntvolt,hogy az ott található C&A ba mentem dolgozni és akkor szét is néztem,mert tudtam a munka után nem sűrűn jutok el oda.És nagyon szép minden egy helyen megtalálható.Étterem,kávézó,bababolt.Műszaki bolt.És még a Fressnapf is állateledel üzlet is ott van a környéken.Amikor arra jártam dolgozni nagyon hideg volt emlékszem,alig vártam,hogy beérjek dolgozni az Euro Centerbe,mert nekem nagyon nem volt közel.1-es villamos végállomása,de előtte még kellett volán busszal is utaznom,hogy oda érjek.Sajnos 2 órányira van tőlünk tömegközlekedéssel,ahol lakom. Milyen jó annak,aki a közelben lakik nem kell messzire mennie a bevásárlóközponthoz.
Címkék: ## üzletház;bevásárlás;sparErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ani82
5 Csillagok

euro center óbuda

, 2007. december 29.

Heti 2 alkalommal járunk az euro centerbe mert közel is van nagyo és mert itt nem kell órákig baragolni ha vennem kell barangolni és mert az itt lévő moziban nem kell attól tartanom hogy nem kapok jegyet vagy hogy csak az első sorba kapok jegyet :-( . Szóval klassz az egész.
Címkék: ## bevásárlás mozi sparErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Süki Balázs
5 Csillagok

Euró center

, 2007. december 28.

Szombatonként szoktam az Euro centerben járni Nagymamámnak bevásárolni postára menni. Szeretem mert hipp hopp meglehet járni az egészet. Bár nemrég újították a postát vagyis a technikát ahogy beolvassák a csekkeket. Hát sokkal lassabb lett mint volt. De ez mellet jó mert posta után bemegyek az Interspárba és megveszek mindent ami kell mamámnak. Ha kell betudok menni a DM-be valamint a patikába. De ezek mellett van itt mozi meg különféle boltok közül is válogathatunk. És a környéken más hely ahol mind ezek egy helyen megvannak nincsen.
Címkék: ## posta közért drogéria patika stbErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos
5 Csillagok

Euro center

, 2007. december 21.

Sokat járok vásárolni az Euro Centerbe. Az Matchban történt hogy én bolond a kocsiban hagytam a pénztárcámat és jó nagy bevásárlást csináltam. Mire a pénztáros hölgy azt mondta menjek nyugodtan a pénzért őrzi a kosaramat! teljesen rendesek, nagyon meg vagyok elégedve. Ha mindenhol ezzel a viselkedéssel találkoznék nem lenne egy rossz szavam sem!
Címkék: ## vásárlás# óbuda# euro centerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bécsi út 154.
  1032  Budapest
 2. Bécsi út 38-44.
  1036  Budapest
 3. Gábor áron Utca 74.
  1026  Budapest
 4. Váci út 132/B.
  1138  Budapest

 5. Távolság: 3.16 km
  Adatok
  Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 6. Váci út 178.
  1138  Budapest