Euronics - Veszprém, Balaton Plaza

Cégnév:
Euronics - Veszprém, Balaton Plaza
Cím:
Budapesti út 20-28.
Irányítószám/Település:
8200 Veszprém
Telefon:
88/ 580-560
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Háztartási Gépek, Házimozi, Háztartási Kisgépek, Híradástechnikai termékek, Elektronikai Bolt, Elektronikai termék, Euronics, Hifi, Műszaki cikk, Műszaki Szaküzlet, Műszaki Bolt, Hűtők, Műszaki Áruház, Műszaki üzlet, Euronics Műszaki üzlet, Euronics Műszaki Áruházlánc, Elektronikai cikk, Háztartási Nagygépek, Mikrohullámú Sütő, Cd Lejátszó, Házimozi Szettek, Mosógép, Házimozi rendszer, Grillsütő, Digitális Képkeret, Mp4, Kamera, Szárítógép, Hangfalrendszer, Más Sütők, Számítástechnika, Telefon, Mobiltelefon, Mobil, Notebook, Kiegészítők, Kiegészítő, Hangszóró, Mikrofon, Elektronikai Áruház, Kávéfőző, Lg, Fényképezőgép, Mp5, Gorenje, Blu Ray Lejátszó, Műszaki Áruházlánc, Mp3 Lejátszók, Állványos Robotgép, Elektromos Főzőlap, Háztartási Mérleg

A Euronics - Veszprém, Balaton Plaza cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
Vöröskő Kft.

Vélemények

brigi23
1 Csillagok

az előfizető nevében ne nyilatkozzzon!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

az előfizetőt meg kellene kérdezni hogy kéri-e az előfizetést?!utána folyósítani a magazint!
Címkék: ## előfizetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KKKKKAA ééé
1 Csillagok

Euronics

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Lurdy házban található EURONICS-ben vásároltam egy LG mosógépet. A vásárláskor azt az információt kaptam, hogy két (2 !!!) héten belül kiszállítják hozzánk, majd hívnak telefonon. Senki sem hívott, a harmadik héten én érdeklődtem telefonon, azt a választ kaptam, hogy nincs az LG-nek raktáron, (??? mondjuk ehhez nem értem, nekem mi közöm van, nem az LG-től vettem, hanem az Euronics-től ??? ) csúsznak vele, de majd hozzák. Ismét érdeklődtem, azt mondták, hogy szerdán fogják hozni. Persze nem hozták. Csütörtökön ismét én érdeklődtem, mire azt az infót kaptam, hogy pénteken fogom megkapni. Több, mint négy (4 !!!) hete várok a már kifizetett mosógépemre... Használják a pénzemet, én hívogatom őket és folyamatosan csak ígérgetnek... Ez így teljesen rendben van?
Címkék: ## euronics# mosógép# szállítási határidő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

1vevő
1 Csillagok

reklamáció

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ilyent még nem láttam!Vettem eg tvt 110000ft ért,megkapom becsomagolva,majd itthon kibontás után derül ki,hogy a készülék használt,karcos(bemutató darab),plussz még hiányzik néhány tartozéka!Jeleztem az üzlet felé,ahol nem értik mi a bajom!Mit szólnának ha vennének egy ÚJ autót,amiért az ÚJ árát fizetnék ki és kapnának egyet 5000km-el,karcosan koszosan,mondván:ez attól még jó?!

Írjon véleményt a(z) Euronics - Veszprém, Balaton Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Mártírok Útja 13.
  8200  Veszprém
 2. Kossuth L. U. 16.
  8230  Balatonfüred
 3. Árpád U.45.
  8100  Várpalota
 4. Fő út 156-160
  8600  Siófok
 5. Tűzoltó U 1/B
  8400  Ajka