Euronics - Veszprém

Cégnév:
Euronics - Veszprém
Cím:
Mártírok Útja 13.
Irányítószám/Település:
8200 Veszprém
Telefon:
(88) 560 628
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Sikerünk titka, hogy igyekszünk a lehető legközelebb eljutni hozzád, hogy Neked a legkisebb erőfeszítés és utazás mellett, szaktudásunk legjavát tudjuk nyújtani.
Árukínálatunkban csak az szerepel, ami az adott időben, és helyen Neked a legjobb választás lehetőségét biztosítja. Ezen üzletpolitikánk eredménye a vidék vezető pozíciója.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Háztartási Gépek, Házimozi, Háztartási Kisgépek, Híradástechnikai termékek, Elektronikai Bolt, Elektronikai termék, Euronics, Hifi, Műszaki cikk, Plazma Tv, Műszaki Áruház, Műszaki Bolt, Elektronikai cikk, Háztartási kis Készülékek, Háztartási Nagygépek, Lcd, Hajszárító, Kenyérsütő, Házimozi Szettek, Házimozi rendszer, Hűtőszekrény, Grillsütő, Vegyes Irodaszerek, Autóhifi, Mp4, Video, Hangfal, Számítógép, Dvd, Mobil, Elektronikai Áruház, Víztisztító, Páraelszívó, Mixer, Muszaki Szaküzlet, Muszaki üzlet, Muszaki Áruházlánc, Euronics muszaki üzlet, Euronics muszaki Áruházlánc, Hutok, Mp5, Mp5 Lejátszók, Gofrisüto, Olajsüto, Állványos Robotgép, Playstation Kiegészítok, Xbox kiegészíto, Más Sütok, Háztartási Mérleg

A Euronics - Veszprém cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
Vöröskő Kft.

Vélemények

1 Csillagok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Férjemtől karácsonyra kaptam egy Nokia telefont amit szerettem volna egy másik típusú telefonra cseréltetni, akár egy drágábbra is befizettünk volna. Az eladó csaj és fickó lepattintottak azzal a rizsa szöveggel hogy a telefonnal regisztrálva lett és már nem lehet. Most mibe került volna? Egy szívességbe?

lg vagy samsung?
1 Csillagok

miért erőltetik az eladók az lg tv-t???

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Bementem a boltba,hogy kérek egy samsung tv-t,és elkezdték erőltetni,hogy lg-t vegyek. biztos csak az után kapnak jutalékot.

martis8976
5 Csillagok

Euronics

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

sokat bejárunk az Euronics boltokba. A kiszolgálás nagyon kedves, minden igényt kielégít. Többször előfordult, hogy olyan terméket kerestem,ami a boltban nem volt megtalálható, de megrendelték. Az én igényeimet mindenekfelett kielégítették.

Horváth Szabina
4 Csillagok

Euronics

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Versenyképes árak és többnyire hozzáértő alkalmazottak jellemzik. Mivel sokféle termékük van, gyakori, hogy a kiállított darabokat adják el. A napokban TFT monitort vettem tőlük. A vásárlás előtti telefonos egyeztetés szerint 3 db is volt az általam kinézett típusból, valójában soha nem is volt egy sem, így végül másik típust vásároltam, egy kiállított darabot, árengedménnyel. Otthon egy darabig törölgethettem Clean-nel, már majdnem vissza akartam vinni. Ezen kívül sem táp-, sem RGB kábelt nem kaptam hozzá, bár szerencsére nem kellett egyik sem.
Címkék: ## számítástechnika# háztartási gépek# irodatechnika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

chicaloca
4 Csillagok

euronics

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Eddig még csak egy dolgot vásároltam itt, a tvmet. Nagyon jó áron, akcióban vettem. A szórólapjait mindig megnézem, és a legtöbbször látok is több jó akciót. Könnyen el lehet csábulni az ajánlataikra.
Címkék: ## akciók szórólap elektronika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Euronics - Veszprém részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budapesti út 20-28.
  8200  Veszprém
 2. Kossuth L. U. 16.
  8230  Balatonfüred
 3. Árpád U.45.
  8100  Várpalota
 4. Fő út 156-160
  8600  Siófok
 5. Tűzoltó U 1/B
  8400  Ajka