Cím:
Mártírok Útja 13.
Irányítószám/Település:
8200 Veszprém
Telefon:
(88) 560 628
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Sikerünk titka, hogy igyekszünk a lehető legközelebb eljutni hozzád, hogy Neked a legkisebb erőfeszítés és utazás mellett, szaktudásunk legjavát tudjuk nyújtani.
Árukínálatunkban csak az szerepel, ami az adott időben, és helyen Neked a legjobb választás lehetőségét biztosítja. Ezen üzletpolitikánk eredménye a vidék vezető pozíciója.

Vélemények

1 Csillagok

2014. december 29.

Férjemtől karácsonyra kaptam egy Nokia telefont amit szerettem volna egy másik típusú telefonra cseréltetni, akár egy drágábbra is befizettünk volna. Az eladó csaj és fickó lepattintottak azzal a rizsa szöveggel hogy a telefonnal regisztrálva lett és már nem lehet. Most mibe került volna? Egy szívességbe?

lg vagy samsung?
1 Csillagok

miért erőltetik az eladók az lg tv-t???

2014. május 30.

Bementem a boltba,hogy kérek egy samsung tv-t,és elkezdték erőltetni,hogy lg-t vegyek. biztos csak az után kapnak jutalékot.

martis8976
5 Csillagok

Euronics

, 2009. december 17.

sokat bejárunk az Euronics boltokba. A kiszolgálás nagyon kedves, minden igényt kielégít. Többször előfordult, hogy olyan terméket kerestem,ami a boltban nem volt megtalálható, de megrendelték. Az én igényeimet mindenekfelett kielégítették.

Horváth Szabina
4 Csillagok

Euronics

, 2007. december 28.

Versenyképes árak és többnyire hozzáértő alkalmazottak jellemzik. Mivel sokféle termékük van, gyakori, hogy a kiállított darabokat adják el. A napokban TFT monitort vettem tőlük. A vásárlás előtti telefonos egyeztetés szerint 3 db is volt az általam kinézett típusból, valójában soha nem is volt egy sem, így végül másik típust vásároltam, egy kiállított darabot, árengedménnyel. Otthon egy darabig törölgethettem Clean-nel, már majdnem vissza akartam vinni. Ezen kívül sem táp-, sem RGB kábelt nem kaptam hozzá, bár szerencsére nem kellett egyik sem.
Címkék: ## számítástechnika# háztartási gépek# irodatechnikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

chicaloca
4 Csillagok

euronics

, 2007. december 28.

Eddig még csak egy dolgot vásároltam itt, a tvmet. Nagyon jó áron, akcióban vettem. A szórólapjait mindig megnézem, és a legtöbbször látok is több jó akciót. Könnyen el lehet csábulni az ajánlataikra.
Címkék: ## akciók szórólap elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csengőné Máté Zsuzsa
5 Csillagok

Euronics

, 2007. december 19.

Nagy a választék,olcsó árakkal és kedves hozzáértő eladókkal.Eddeg ahol megfordultam,mind ezt tapasztaltam.Már sokat vásároltunk ebben az üzletben,,hűtő,mosógép,tűzhely ,mosogatógép,páraelszívó,porszívó,vasaló,varrógép,mosogatógép,telefon.Nagyon jó termékek kaphatók itt megfelelő áron.
Címkék: ## akció# műszaki cikk# üzletláncErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kontér Barbara
5 Csillagok

Euronics

, 2007. december 17.

Sziasztok Ez egy remek üzlet. Nagyon szeretünk itt vásárolni. A közelünkbe sajnos nincs, de megéri elmenni érte. Az eladók segítőkészek. Kontér Barbara
Címkék: ## tv# fényképezőgép# hütőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ferenczi Julianna
4 Csillagok

euronics

, 2007. december 15.

Mind a hütöt, mosogépet es a gaztüzhelyemet itt vasaroltuk. Előzekenyek voltak, sot meg rugalmas idobeosztas szerint is van a kiszallitas.
Címkék: ## haztartasi gep elektronika konyhai felszereles oroshazaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lukács Anett
5 Csillagok

Euronics

, 2007. december 15.

Először azt hittem, hogy nem megfelelő árai lesznek, mivel nem olyan nagy bolt, de kellemesen csalódtam.Itt vettük a hűtőnket, ami azért külön öröm, mert kamatmentes részletre tudtuk megvenni.Legutóbb ajándékba vettem turmixgépet itt, aztán visszamnetem egyért magamnak is. Ami még pozitív, hogy lehet bankkártyával fizetni,így megkönnyítik a vásárló dolgát.
Címkék: ## kereskedelem bolt műszakiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Budai Zoltán
5 Csillagok

euronics

, 2007. december 14.

Többször vásároltunk már itt és nagyon meg voltunk elégedve ezzel a céggel.Kedves, barátságos kiszolgálás, nagy áruválaszték. Jó, hogy olcsóbb és drágább termékek is vannak, és akár hitelre is vásárolhatok. További pozitívum, hogy akciós újsággal hívják fel a figyelmemet.
Címkék: ## áru# vásárlás# műszaki cikkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Euronics - Veszprém részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budapesti út 20-28.
  8200  Veszprém
 2. Kossuth L. U. 16.
  8230  Balatonfüred
 3. Árpád U.45.
  8100  Várpalota
 4. Fő út 156-160
  8600  Siófok
 5. Tűzoltó U 1/B
  8400  Ajka