Europark Bevásárlóközpont, Budapest

Cím:
Üllői út 201.
Irányítószám/Település:
1191 Budapest - XIX. KERÜLET
Mobile:
(20) 800 0520
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az elmúlt év tapasztalatai alapján megfigyelhető, hogy az emberek szívesen térnek vissza ide, így egy igen stabil és széles törzsvásárlói réteg alakult ki. Mozgáskorlátozottak számára külön parkolóhelyek és mosdók állnak rendelkezésre.

Vélemények

Gizella Gliga
5 Csillagok

shopping

, 2013. szeptember 15.

szeretek ide járni vásárolni!
Címkék: #divat#háztartás#élelmiszer#illatszer#postaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

máriaaaaaa
5 Csillagok

semmi

2010. november 22.

én is szeretem ezt a helyett de most komolyan mert jo érzem magamat ott és szokott lenni koncert is ha jo emlékszem

Milkas
5 Csillagok

Europark

, 2009. december 22.

Egyik legjobb hely, idén karácsonykor gyönyörűen fel van díszítve. Öröm előtte várni a buszt. :-) Nagyon pozitív, hogy vásárlás után blokk ellenében hosstesek adnak garantált ajándékot,bár most elég hamar befejezték ezt a promót, pedig ezen a héten sokan vásárolnak még karacsonyra. Ez a promójuk rendszeres szokott lenni. Jó hogy egy eszméletlen központi helyen van. Pozitív, hogy elég fontos cégek, üzletek vannak ott. Étterem részlege viszont kicsi, legalábbis közvetlen a bejáratnál....
Címkék: ## bevásárlóközpontErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

MetallicaFan
4 Csillagok

Vélemény

, 2009. december 20.

Régebben sokat jártam ide, de manapság csak az Árkádig jutok. Az EuroPark-kal nincsen semmi gond (azon kívül, hogy a Nyugatitól elég sokat kell hozzá utazni), minden féle üzlet megtalálható benne. Tetszik, hogy van KFC és Saturn áruház is, utóbbiban szeretek sokat nézelődni, sőt van hogy olyan terméket is találok a Saturnban, amit mondjuk a Media Marktban nem. Egy rakás ruhabolt is van a bevásárló központban, legutóbb mikor ott voltam (pár éve lehetett), akkor egy nagyon jó Nike cipőt vettem a Hervisnél. Itt tényleg minden megtalálható, szuper hely!
Címkék: ## europark bevásárlóközpont budapestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády
4 Csillagok

Europark

, 2009. december 14.

Nem sokat járok ide mert nincsen benne mozi..De attól függetlenül megéri ide járni mert mozin kívül sok hasznos dolog található..Pl kfc,mcdonalds,new yorker és sok más..Csak azt bánom hogy az újjab üzletek nem találhatóak meg benne..Bershka,zara,pull and bear..de hát reméljük hamarosan..Mindenesetre a tisztaságával és minden mással meg vaghyok elégedve..
Címkék: ## pláza# üzletekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Egerszegi Andrea
5 Csillagok

Europark

, 2009. december 14.

Szeretek itt vásárolni, mert mindig megtalálom azt amit keresek. Áruk vannak a nagyon alacsony ártól a középkategóriáig, tehát nagyjából szerintem mindenki megtalálja azt amire szüksége van. Én egyedül a mozit hiányolom az Europarkból, habár azt hallottam, hogy hamarosan lesz majd. Szerintem minden megvan benne, ami egy bevásárlóközponthoz kell. Tömegközlekedéssel is jól meg lehet közelíteni, autóval is. Rengeteg parkolóhely van, és a parkolás 1,5 óráig ingyenes! Hétvégén pedig egyáltalán nem kell fizetni a parkolásért.
Címkék: ## europark# üllői útErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex
4 Csillagok

europark

, 2009. december 12.

Jó helyen van!Sok és változatoss boltókal!Jó kiszolgálással még nem csalódtam!

Marcia
5 Csillagok

Europark

, 2009. december 10.

Helyileg jól megközelíthető tömegközlekedéssel /villamos, autóbusz/ Nagy parkoló területe van,a bevásárló központ épülete alatt, tehát csapadékos időben sem ázik az autó és a megvásárolt árú sem megy tönkre, míg az autóhoz érünk.Lifttel is felmehetünk az árúház több szintjére, belső mozgólépcsők is vannak. Nagyon sok üzlet található, amik jól felszereltek, legalábbis eddig amit kerestem, megtaláltam.. Egy helyen: könyv, ruházat, divat,cipő, gyermekjátékok ...stb. Itt található a Mediamarkt is.. McDonalds, virágüzlet, gyógyszertár, fodrászat s nem utolsósorban a Spar üzlet nagy eladótérrel, sok árúval. Szeretek az Europarkban vásárolni nézelődni
Címkék: ## bevásárló központErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Milkas
5 Csillagok

Mc Donalds

, 2009. december 10.

Én szeretem a Mc Donaldsos ételeket, jó ötlet a smart kártya elfogadás, viszont a nagy zajt nem bírom. Valahogy sokkal nagyobb zaj van mint más hasonló éttermekben.

cicur82
5 Csillagok

Europark

, 2008. február 24.

Rengetegen szoktak lenni egyre többen vannak vásárlók az europarkban.Nagyon sok szép üzlet itt is egyre több üzlet.Saturn;hervis;táskaboltok;állateledel üzlet;női divatárú üzletek.Széles a választék csak az emeleti részen is.Sparba nagyon sokat szoktam vásárolni,mert itt is nagyon széleskörű a kínálat és nagyon kedvező árak is vannak.A posta nagyon jó ,hogy van az Europarkban,ha otthon vidéken nem tudom elintézni a postára adandókat,akkor elintézem az europarkba,ahol nagyon kedves dolgozók is vannak.Lényeges élelmiszer boltok itt is megtalálhatóak.New Yorkerben meg nagyonsok árú és rengeteg szép ruha.A megújult gyógyszertár is nagyon tetszik.Aki nem járt még itt tegye meg ,mert biztosan nem fog csalódni hangulatos hely.Nemrégen volt egy narancs;citrom kiállítás is különböző tárgyak kitéve a gyümölcsből.Nagyon tetszett.
Címkék: ## bevásárlóközpont;kikapcsolódás;vásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Europark Bevásárlóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ker. Xix.
    Budapest
 2. Ker. Xix.
    Budapest
 3. Gyömrői út 79-83.
  1183  Budapest
 4. Könyves Kálmán Körút 12-14.
  1097  Budapest
 5. Gyömrői út 85-91.
  1183  Budapest
 6. Aranyeső Utca 8
  1184  Budapest