Fővárosi Közterület-Felügyelet, Budapest

6 Vélemények
Fővárosi Közterület-Felügyelet
Akadémia U. 1.
1054 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 347 0830
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabályok által tiltott szolgálta


Kulcsszavak:
Közterületén Folytatott Engedélyéhez, Közterületek Jogszerű Használata
Képek hozzáadása

Vélemények

Utry Zsuzsanna
Én csak könyörgök

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Pici lányként már rendőr szerettem volna lenni. Mindig tiszteltem és betartottam a szabályokat. Jelentkeztem Önöknél sokszor, önéletrajzom leadtam, még válaszra sem méltattak. Most, hogy tele van álláshírdetéssel, újból megpróbáltam, de kiderült, csak végzett közterület felügyelőt keresnek. Van Vagyonőrim, fegyvervizsgám, parkolóőri végzettségem, érettségim és még sem tudok elhelyezkedni, mert a tanfolyam 100000ft felett van. Kérem, legalább ötletet adjanak, mit tehetnék, hogy álmom, vágyam teljesűljön. Tisztelettel: Utry Zsuzsanna
#Szeretném ha felvennének
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Etella Kiss
közterületi árúsítás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálattal vesszük tudomásúl, hogy a 2-es METRÓ Fehér uti végállomásán évek óta nem történik semmi az engedély nélküli zöldség árúsítással kapcsolatosan. Néha elkobozzák az árúikat, de félóra múlva ismét árúsítanak. A "raktáruk" a XIV., kerületi oldalon a Kereskedelmi bank előtt van több autó csomagtartójában. Az amúgy is nehéz parkolást ezzel még növelik, hiszen a szabályosan parkoló autók, netán el szeretnének menni, akkor nem tudnak, mert előttük állnak a "raktárukkal" Több alkalommal jeleztük a XIV., kerületi Közterület Felügyelőségnek, de nem történik semmi. Sajnos túl jó viszonyban vannak egymással, mert egy két cső kukorica és egyéb zöldségféle adomány a rend fenntartójának, és marad minden a régiben. Tanácsolták már nekem, hogy fotózam le, mivel csak így tudnak lépni. Bocsánat, de nem vállalom, hiszen a szökőkúti parkban ülnek a megfigyelőik, akik esetleg meglátják a fotózást, és már bajba is kerülök. Nem lehet csodálkozni, hogy bizony ellenségesnek tününk, hiszen míg a közülünk való kereskedőknek kemény helyfoglalási díjat kell fizetni, /ha egyáltalán kap/ a számla nélküli árúsítást szintén büntetik, addig az ott árúsítók mindezt büntetlenűl tehetik. A közlekedést nagyban gátolják, hiszen busz végállomás is hozza bőven az utasokat, a metró szerelvény beérkezését már nem is említem. Az időszakos kobzást kisebb nagyobb időközönként meg kéne ismételni, mert így elvannak, hogy aznap már úgysem jönnek ki. Remélem többünk nevében, hogy ezt sikerűl valahogy rövid időn belűl megoldani.
közterületi árúsítás
#árúsítás#akadályoztatás#metro
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

PANASZ

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A HAZUNK ELOT VAN EGY FIATAL EMBER AKI REGGELTOL ESTIG A KOCSIBAN UL A KOCSIBAN ALSZANAK 23 ORAKOR A PARKOLOBAN A KOCSINAL ISZNAK DROGOZNAK A FIATAL EMBER APUKAJA A ERDOKERULO .....- BEN LAKIK ÖT ISMEREM L. L HIVJAK Ö 58 EVES EMBER AKINEK EGY CSÖP ESZE SINCS MERT A FIATAL KORUAKNAK LEVISZ SÖRT BORT ES MEG 23 ORAKOR LENT A HAZ ELOTI PARKOLOBAN RANDALIROZIK MINDEN NAP A FIATALOKAL A PARKOLOBAN SOROS DOBOZOKAT SZET DOBALNAK A L. L. UR PIAT VISZLE A FIATALOKNAK TEGNAP ESTE A EGYIK FIATAL KORU ROSZUL LET A SOK PIA MIAT DE A L. UR ITATA ÖKET KEREM EZT A UGYET LEGYENEK SZIVESEK KIVIZSGALNI MERT EZ MAR HONAPOK OTA IGY MEGY ITT A PARKOLOBA A HAZ ELOT A 15 KERULET ERDOKERULO U NAL LEIROM A RENDSZAMOT ES KEREM MINEL ELOB LEGYENEK SZIVESEK INTEZKEDNI KOSZONOM AZ AUTO AMIBEN ALSZANAK ES RANDALIROZNAK EGY KIS POLSKI FIAT RENDSZAMA DEV 755 KOSZONOM SEGITSEGUKET EGY IDOS LAKO

helyszini bírság

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A forgalmat nem akadályoztam más is állt városliget ezen szakaszán, de az öt autóból csak kettő kapott bírságot.? Felfestéssel jelezni kellene, hogy TILOS parkolni, -forgalom elől elzárt terület. Nem tartom jogosnak a bírságot, de így lehet pótolni a hiányzó bevételeket, majd a szerencsétlen aki nagy ritkán a Fővárosba utazik megfizeti. Gratulálok!

Rokkant Parkolás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy kijelölt parkoló utolsó helyére parkoltam be de nem vettem észre, hogy a kocsim már félig belóg a megállni tilos tábla vonalába. Két prec múlva visszajöttem s láttam, hogy a közterület felügyelet megbírságolt 5000.-Ft.-ra.Tíz éve vagyok rokkant nyugdíjas, nem is kis mértékben s az igazolványom most is látható helyen volt.Körülnéztem de az út szélessége miatt nem zavartam s nem is akadályoztam senkit.Nem szoktam szabálytalankodni s nem is élek vissza az igazolvánnyal.Nagyon szívtelen és tolarencia mentes intézkedésnek ítélem ezt a számomra nagyos súlyos bírságot. Mit tehetek ilyenkor ??? email: gyozo1973@freemail.hu Köszönöm, hogy elolvasták.
## rokkant parkolás# közterület felügyelet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fővárosi Közterület-Felügyelet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!