Félegyházi Szuperinfó, Kiskunfélegyháza

Cím:
Dr. Holló Lajos Utca 2
Irányítószám/Település:
6100 Kiskunfélegyháza
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 430 455
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Félegyházi Szuperinfó Kiskunfélegyházán és környékén hetente megjelenő ingyenes, információs hetilap, az országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja.

Cégleírás
A Félegyházi Szuperinfó 1991. február elején jelent meg először Kiskunfélegyházán és környékén. Kiadványunk a Hungária Szuperinfó laphálózat tagja, de területileg és gazdaságilag önálló, ingyenesen terjesztett hetilap. Az első perctől célunk volt, hogy színvonalas, kényelmes, biztonságos szolgáltatást nyújtsunk tisztességes áron.
Ezzel üzleti partnereink és olvasóink elégedettségét és bizalmát szeretnénk elnyerni. Az eltelt több, mint 10 évben törekvésünk változatlan maradt. A kezdeti nehézségek után beigazolódott, hogy erre a hirdetési formára igény van, és van jövője.
Ahogy teltek az évek, minőségi és mennyiségi változások jelentették számunkra a fejlődést. Az első megjelenéskor A/4-es formátumú, 2 oldalas, egyszínű kiadványunk mára már A/3-as, 8 oldalas és teljesen színes. A hosszú és kitartó munka eredménye, hogy nevünk és emblémánk közismert.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Félegyházi Szuperinfó

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 21.59 km
  Adatok
  István U. 24.
  6640  Csongrád
 2. Szent László Krt. 35.
  6000  Kecskemét
 3. Tüzér Utca 12.
  6000  Kecskemét

 4.   Csongrád
 5. Csongrád
  6640  Csongrád
 6. Mártírok Útja 1.
  6000  Kecskemét