Fényirány 2010 Kft., Miskolc

Cím:
Bajcsy Zs. E. U. 12.
Irányítószám/Település:
3530 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Mobile:
06-30/945-76-08
Fax:
06-46/431-216
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az alábbi szoláriumokkal foglalkozunk:
- Újak és felújítottak; - Üzletekbe és otthonra; - Teljes körü szervíz minden típushoz.

Cégünk elsősorban az ALISUN holland cég által gyártott szoláriumokat forgalmazza nem csak Miskolcon, hanem az ország egész területén.

Az ALISUN termékek világszerte a vezető márkák közé tartoznak, szoláriumgépei könnyen kezelhetőek, biztonságosak, stílusosan formatervezettek, kiválló a barnító hatásuk és hűtési technológiájuk. Új gépeinkre 1 év, felújított szoláriumokra fél év garanciát vállalunk. A szoláriumok az előírásoknak megfelelően szakhatóság által be vannak vizsgálva.

Az ALISUN gépeken túl más tipusú szolárium beszerelését is vállaljuk. Infrakabinokat többféle kivitelben és méretben, hagyományos szaunákat, fitness gépeket szintén forgalmazunk.

Szolárium gépeinkhez különböző kiegészítők is rendelhetők: ventillátorok, szolárium plexik, vezérlő autómaták, UV-szemüvegek, fertőtlenítőszerek, öltöző kabin, stb.

Cégleírás
A mai életmód mellett az emberek egyre inkább érdeklődnek az újfajta pihenési relaxálási lehetőségek iránt. Elutazni a hétvégére, felkeresni a kozmetikust, mind csak egy pár módja annak, hogyan győzzük le a mindennapi stresszt. A szolárium legfőbb előnye, hogy nem csak pihentető, hanem ugyanakkor biztonságos és vonzó barnaságot is biztosít. Így, amikor jól néz ki, jobban érzi magát és képes legyőzni a stresszt!

A mai világban az emberek egyre inkább érdeklődnek a relexáció módjai, a kikapcsolódás iránt, keresik az egyensúlyt a testük és szellemük számára. A szolárium-ágy tökéletes megoldás: nemcsak arra jó, hogy csukott szemmel pihenjen, de arra is, hogy vonzó, gondosan felügyelt barnaságot szerezzen közben. Mint szolárium szalon tulajdonos ez az, amit igazából garantálhat a klienseinek.

Jelenlegi életritmusunkban a szolgáltatás gyorsasága és minősége nagyon lényeges szempont. Az állószolárium teljes körű barnulást kínál klienseinek rövidebb, mint 5-10 perces kezelések alatt a hagyományos szoláriumágyaknál sokkal kisebb helyet igénylő területen.
Idegen nyelvű leírás
solariums:
- brand-new or used
- for home or for commercial use
- full-support

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fényirány 2010 Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi Utca 78
  3530  Miskolc

 2. Távolság: 260 m
  Adatok
  Széchényi Út.70
  3530  Miskolc

 3. Távolság: 290 m
  Adatok
  Széchenyi U.68.
  3525  Miskolc

 4. Távolság: 370 m
  Adatok
  Széchenyi U. 83
    Miskolc
 5. Szentpáli Utca 2-4
  3525  Miskolc
 6. Szentpáli Utca 2-6,
  3525  Miskolc