Fényirány 2010 Kft., Miskolc

Fényirány 2010 Kft.
Hordó U. 18
3516 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 431 216
(30) 945 7608
(46) 431 216
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az alábbi szoláriumokkal foglalkozunk:
- Újak és felújítottak; - Üzletekbe és otthonra; - Teljes körü szervíz minden típushoz.

Cégünk elsősorban az ALISUN holland cég által gyártott szoláriumokat forgalmazza nem csak Miskolcon, hanem az ország egész területén.

Az ALISUN termékek világszerte a vezető márkák közé tartoznak, szoláriumgépei könnyen kezelhetőek, biztonságosak, stílusosan formatervezettek, kiválló a barnító hatásuk és hűtési technológiájuk. Új gépeinkre 1 év, felújított szoláriumokra fél év garanciát vállalunk. A szoláriumok az előírásoknak megfelelően szakhatóság által be vannak vizsgálva.

Az ALISUN gépeken túl más tipusú szolárium beszerelését is vállaljuk. Infrakabinokat többféle kivitelben és méretben, hagyományos szaunákat, fitness gépeket szintén forgalmazunk.

Szolárium gépeinkhez különböző kiegészítők is rendelhetők: ventillátorok, szolárium plexik, vezérlő autómaták, UV-szemüvegek, fertőtlenítőszerek, öltöző kabin, stb.

 1. Prices

Cégleírás
A mai életmód mellett az emberek egyre inkább érdeklődnek az újfajta pihenési relaxálási lehetőségek iránt. Elutazni a hétvégére, felkeresni a kozmetikust, mind csak egy pár módja annak, hogyan győzzük le a mindennapi stresszt. A szolárium legfőbb előnye, hogy nem csak pihentető, hanem ugyanakkor biztonságos és vonzó barnaságot is biztosít. Így, amikor jól néz ki, jobban érzi magát és képes legyőzni a stresszt!

A mai világban az emberek egyre inkább érdeklődnek a relexáció módjai, a kikapcsolódás iránt, keresik az egyensúlyt a testük és szellemük számára. A szolárium-ágy tökéletes megoldás: nemcsak arra jó, hogy csukott szemmel pihenjen, de arra is, hogy vonzó, gondosan felügyelt barnaságot szerezzen közben. Mint szolárium szalon tulajdonos ez az, amit igazából garantálhat a klienseinek.

Jelenlegi életritmusunkban a szolgáltatás gyorsasága és minősége nagyon lényeges szempont. Az állószolárium teljes körű barnulást kínál klienseinek rövidebb, mint 5-10 perces kezelések alatt a hagyományos szoláriumágyaknál sokkal kisebb helyet igénylő területen.
Idegen nyelvű leírás
solariums:
- brand-new or used
- for home or for commercial use
- full-support
Kulcsszavak:
Szolárium, Szoli, Barnulás, Álló Szolárium, Szoláriumozás, Csokicső, Fekvő Szolárium, Szoláriumcső, Ergoline, Szoláriumgép, Szoláriumkrém, Egészséges Szolárium, Szolárium Csövek, Turbó Szolárium, Szolárium javítás, Szolárium akció, Soltron Szolárium, Szolárium Szervíz, Eu Csövek, Szolárium Csőcsere, Használt Szolárium, Mélybarnító Szolárium, Szolárium Bérlése, Álló Szolárium eladó, Szolárium árak, Eladó Szolárium Gépek, Sexy Cacao, Coffee Love, Uwe Szolárium, Használt Szolárium Gépek, Használt Álló Szolárium, Szolárium Bérlet árak, Eladó Szolárium, Szolárium eladó, Szolárium Vásárlás, Solisun Szolárium, Szolárium ár, Eu Szolárium, Cafe Love, Szolárium Nagyker, Coffe Love, Szolárium Otthonra, Uv Mentes Szolárium
Fényirány 2010 Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fényirány 2010 Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Bajcsy Zs 12
  3516  Miskolc
 2. Cseresznyés Utca 3.
  3508  Miskolc
 3. Corvin U. 17.-19.
  3530  Miskolc
 4. Szentpáli U. 17/A
  3525  Miskolc
 5. Bertalan Utca 27
  3534  Miskolc
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete