Főtaxi Zrt, Budapest

Cím:
Budapest, Kerepesi út 15.
Irányítószám/Település:
1087 Budapest - VIII. KER.
Telefon:
(1) 222 2222
Telefon:
(1) 422 2104
Telefon:
(1) 422 2152
Mobile:
(20) 209 7741
Fax:
(1) 422 2260
Fax:
(1) 422 2103
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Főtaxi ZRt. Magyarországon egyedülálló hagyományokkal rendelkezik, több mint 90 éves történelme erősíti piac meghatározó szerepében. A személyszállítás mai követelményeinek teljesítésekor, szem előtt tartjuk a megbízható, korrekt együttműködést partnereinkkel, és utasainkkal. Társaságunk célkitűzései közé tartozik, hogy az elvárt megfelelő színvonalon szolgálja az utazóközönség érdekeit

Cégleírás
Szolgáltatásaink: Személyszállítás ,Taxi személygépkocsikkal Budapesten és vidéken, akár külföldre is teljesítünk szállítást. A nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk, extra szolgáltatásokkal: légkondicionált autókkal, futárszolgálattal is. A gépkocsik nagy része. A kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű. Szerződéses partnereink számára kedvezményes tarifát alkalmazunk.
Az elszámolás megkönnyítésére taxi utalványt és taxi csekket bocsátunk ki. A repülőtérre fix tarifával szállítjuk utasainkat. Diszpécserközpont, a Főtaxi telefonközpontja a nap 24 órájában fogadja a hívásokat és végzi a fuvarok feldolgozását. Digitális rendszerrel dolgozza fel az egyszerre akár 40 vonalon beérkező hívásokat.
Az adatok bármikor visszakereshetők és dokumentálhatók, akár évek múltán is. Munkatársaink minden rendkívüli eseményt regisztrálnak (pl.: gépkocsiban felejtett iratok), és a probléma megoldásáról haladéktalanul gondoskodnak. Diszpécser-központunk jelenleg jelentős átszervezés előtt áll, ami olyan hardver eszközökkel és szoftverekkel való felszerelését jelenti, ami elősegíti a későbbre tervezett GPS rendszerű menetirányítási rendszer bevezetését.

Gazdasági információk

Adószám
10873498-2-42
TEÁOR kód
4932 - Taxis személyszállítás

Vélemények

Gecző Lajos
5 Csillagok

Főtaxi

, 2009. december 14.

Szerintem Magyarország egyik legmegbízhatóbb taxis cége a Főtaxi. Sokat utaztam / utazom velük és eddig nem volt semmi problémám. Olcsó a díjszabás kedvesek a taxis kollegák és a díszpécserekre sem lehet egy rossz szavam sem. Történ kb 1 éve mikor az egyik taxiban felejtettem a táskámat majd telefonáltam nekik mi is történt. 10 percen belül elhozták hozzám a táskát, természetesen adtam borravalót... Minden tiszteletem az Ővék. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szereti a pontosságot, gyorsaságot és korrektséget!
Címkék: ## fuvarozás# szállítás# főtaxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos
5 Csillagok

Főtaxi

, 2007. december 17.

Sokat tudnék írni róla mivel a jelenlegi munkahelyemről van szó. Tényleg rendes a Főnökség rendesek a kollegák. Elég olcsón fuvarozunk így érdemes minket hívni. Nekem csak jó tapasztalataim vannak ennél a cégnél és ezt nem azért írom mert most itt vagyok jelenleg. Nagyon sok céget beártam már de a Főtaxi az "igazi"!
Címkék: ## fuvarozás# szállítás# főtaxi# szolgálatatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos
5 Csillagok

Főtaxi

, 2007. december 16.

A legjobb taxitársaság szerény véleményem szerint. Nagyon sokat taxizom a munkám végett és már tőrzs utas vagyok náluk. Eddig semmi problémám nem volt velük.Sőt egyszer elhagytam egy telefont és visszakaptam. Elismerésem.
Címkék: ## fuvarozás# szolgáltatás# főtaxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihály
5 Csillagok

Főtaxi

, 2007. december 13.

Régebben én is taxiztam,és szerettem taxizni,sajnos ma már nem nagyon lehet megélni belőle,de a cég nagyon jó volt,az én időmben,a fiam barátnőjének az apja is taxizik a főtaxinál,és ő is jó véleménnyel van a főtaxiról,mi meg legalább jó taxis sztorikat tudunk mesélni a gyerkeknek.
Címkék: ## fuvarozás# személyszállítás# taxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihályné
4 Csillagok

Főtaxi

, 2007. december 13.

Szerintem a legjobb taxis társaság a Főtaxi, néha megesik hogy taxival utazom, de akkor csak őket választom. Az ismerőseim többsége is őket választja, szerintem nagyon kedvezőek a tarifák, és akárhányszor utaztam főtaxival, mindig kedvesek voltak a sofőrök:) Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## fuvarozás# személyszállitás# taxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Főtaxi Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!