Főtaxi Zrt, Budapest

5 Vélemények
Főtaxi Zrt
Budapest, Kerepesi út 15.
1087 Budapest - VIII. KER.
(1) 222 2222
(1) 422 2104
(1) 422 2152
(20) 209 7741
(1) 422 2260
(1) 422 2103
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
10873498-2-42
TEÁOR kód
4932 - Taxis személyszállítás

Leírás

A Főtaxi ZRt. Magyarországon egyedülálló hagyományokkal rendelkezik, több mint 90 éves történelme erősíti piac meghatározó szerepében. A személyszállítás mai követelményeinek teljesítésekor, szem előtt tartjuk a megbízható, korrekt együttműködést partnereinkkel, és utasainkkal. Társaságunk célkitűzései közé tartozik, hogy az elvárt megfelelő színvonalon szolgálja az utazóközönség érdekeit

 1. Contact
 2. Impressum
 3. News
 4. Partnereink
 5. Wellness

Cégleírás
Szolgáltatásaink: Személyszállítás ,Taxi személygépkocsikkal Budapesten és vidéken, akár külföldre is teljesítünk szállítást. A nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk, extra szolgáltatásokkal: légkondicionált autókkal, futárszolgálattal is. A gépkocsik nagy része. A kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű. Szerződéses partnereink számára kedvezményes tarifát alkalmazunk.
Az elszámolás megkönnyítésére taxi utalványt és taxi csekket bocsátunk ki. A repülőtérre fix tarifával szállítjuk utasainkat. Diszpécserközpont, a Főtaxi telefonközpontja a nap 24 órájában fogadja a hívásokat és végzi a fuvarok feldolgozását. Digitális rendszerrel dolgozza fel az egyszerre akár 40 vonalon beérkező hívásokat.
Az adatok bármikor visszakereshetők és dokumentálhatók, akár évek múltán is. Munkatársaink minden rendkívüli eseményt regisztrálnak (pl.: gépkocsiban felejtett iratok), és a probléma megoldásáról haladéktalanul gondoskodnak. Diszpécser-központunk jelenleg jelentős átszervezés előtt áll, ami olyan hardver eszközökkel és szoftverekkel való felszerelését jelenti, ami elősegíti a későbbre tervezett GPS rendszerű menetirányítási rendszer bevezetését.
Kulcsszavak:
Személyszállítás, Taxi, Autókölcsönzés, Futárszolgálat, Tehertaxi, Fuvarozás, Rendezvény, Autómentés, Reklámszolgáltatás, Jármureklám, Gépkocsi javítás
Főtaxi Zrt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Gecző Lajos

Főtaxi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem Magyarország egyik legmegbízhatóbb taxis cége a Főtaxi. Sokat utaztam / utazom velük és eddig nem volt semmi problémám. Olcsó a díjszabás kedvesek a taxis kollegák és a díszpécserekre sem lehet egy rossz szavam sem. Történ kb 1 éve mikor az egyik taxiban felejtettem a táskámat majd telefonáltam nekik mi is történt. 10 percen belül elhozták hozzám a táskát, természetesen adtam borravalót... Minden tiszteletem az Ővék. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szereti a pontosságot, gyorsaságot és korrektséget!
## fuvarozás# szállítás# főtaxi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos

Főtaxi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sokat tudnék írni róla mivel a jelenlegi munkahelyemről van szó. Tényleg rendes a Főnökség rendesek a kollegák. Elég olcsón fuvarozunk így érdemes minket hívni. Nekem csak jó tapasztalataim vannak ennél a cégnél és ezt nem azért írom mert most itt vagyok jelenleg. Nagyon sok céget beártam már de a Főtaxi az "igazi"!
## fuvarozás# szállítás# főtaxi# szolgálatatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos

Főtaxi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legjobb taxitársaság szerény véleményem szerint. Nagyon sokat taxizom a munkám végett és már tőrzs utas vagyok náluk. Eddig semmi problémám nem volt velük.Sőt egyszer elhagytam egy telefont és visszakaptam. Elismerésem.
## fuvarozás# szolgáltatás# főtaxi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihály

Főtaxi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Régebben én is taxiztam,és szerettem taxizni,sajnos ma már nem nagyon lehet megélni belőle,de a cég nagyon jó volt,az én időmben,a fiam barátnőjének az apja is taxizik a főtaxinál,és ő is jó véleménnyel van a főtaxiról,mi meg legalább jó taxis sztorikat tudunk mesélni a gyerkeknek.
## fuvarozás# személyszállítás# taxi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Radosza Mihályné

Főtaxi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem a legjobb taxis társaság a Főtaxi, néha megesik hogy taxival utazom, de akkor csak őket választom. Az ismerőseim többsége is őket választja, szerintem nagyon kedvezőek a tarifák, és akárhányszor utaztam főtaxival, mindig kedvesek voltak a sofőrök:) Ajánlom mindenkinek!
## fuvarozás# személyszállitás# taxi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Főtaxi Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kerepesi út 15
  1087  Budapest
 2. Péterfy Sándor Utca 44
  1076  Budapest
 3. Teleki László Tér 24
  1086  Budapest
 4. Várna U. 42.
  1114  Budapest
 5. Rottenbiller U. 15. Iii/26
  1077  Budapest
 6. Baross 110
  1047  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete