Fővárosi Főügyészség, Budapest

Cím:
Akadémia Utca 13
Irányítószám/Település:
1054 Budapest - V. KERÜLET
Telefon:
(1) 472 4000
Telefon:
(1) 302 2575
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Magyarország 2004. május 1-jétől az Európai Unió tagja. A már megvalósult reformok következtében az ügyészi szervezet képes ellátni az abból adódó kötelezettségeket és uniós ügyészségként működik tovább.

Cégleírás
A Magyar Köztársaság ügyészi szervezete az ezredfordulón számot vetett eddigi eredményeivel, és felmérte az előtte álló új korszak kihívásait. Annak érdekében, hogy az igazságszolgáltatás rendszerében betöltött szerepéből adódó feladatait továbbra is kiemelkedő színvonalon láthassa el, az ügyészség a megújulás mellett döntött. A reform a szervezet korszerűsítését, annak rugalmasabbá, hatékonyabbá tételét jelenti, egyúttal szemléletváltást is kíván. Tisztában vagyunk azzal, hogy a nemzetközi elismertség mellett egy szervezet csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha a hazai társadalom támogatását élvezi.A támogatottsághoz arra van szükség, hogy az ügyészek által végzett munkát megismerhetővé és érthetővé tegyük mindenki számára. Az internetes hozzáférés személyesebb kapcsolatot jelent, amely oldja a formális működésből fakadó zártságot és alkalmas arra, hogy közelebb hozza, megfoghatóbbá tegye a modern állam működéséhez nélkülözhetetlen intézmény, az ügyészség tevékenységét.
Idegen nyelvű leírás
At the millennium the Prosecution Service examined its results and weighted up the challenges of the forthcoming years. In order to perform its duties as part of the judicial system on an outstandingly high level also in the future, the Prosecution Service decided for renewal. The reform means the modernization of the organization for making it more flexible and more effective. At the same time modernisation requires a change of approach.
Hungary has been a Member State of the European Union since the 1st of May 2004. Due to the reforms realized already, our organization is able to fulfil its Member State obligations and act as a competent Member State prosecution service. We are aware of the fact that in addition to international acknowledgement, an institution can only be successful in the long run with the support of the national society.
To be supported, the work of prosecutors has to be made recognizable and understandable for everybody.

Vélemények

Oláh Lajos
0 Csillagok

Banki csalás!

, 2011. november 25.

Azzal a kéréssel fordulok maguk felé banki csalás történt kérném nyomozzák kiügyemet 1992ben vettem fel májusban az első részletet szocpolt amit 2részben attak ki az egyiket májusban f400000ezret 6dik hóban meg a 300000ezret adtak kiés utána 7.hó 18.kán pedig kölcsönt vettünk fel amii240000forint amit kamat mentesen adtak ki.Mert kis jövedelemmel rendelkeztünk ezért több pénzt nemis vehettünk volna fel kis jövedelemmel rendelkezem 50%kos szociális nyugdíjas 3200ftvolt a jövedelmem.Feleségem meg munkanélküli járadékos 2200ft ot kapott 4 gyerekre családit .Én tőlem követelnek még hogy én felvettem 500000még követelnek tőlem ami nem igaz hogy én felvettem olyan kölcsönt 20 év alatt kifizettem8millió forintdemég most is követelnek 5millió 100 at hogy én azt fizessem meg úgy jöttem rá erre hogy a szocpolt vissza vonták tartozásba számolták fel meg jöttek foglalók és akkor tudtuk meg hogy mi is követelnek tőlem én a 240000ezret rég kifizettem nekik 4 gyerekemre meg jár a szocpolmert a lakást nem adtam el még most is itt lakom. Feleségem énsem tudunk írni olvasni nem tudunk lehetséges hogy ezért merték velünk eztcsinálni ez idő alatt feleségem le bénult amit a bankos uraknak köszönhetünk.mert avval fenyegettek hogy ki raknak minket a házunkból ahol élünk azt szeretném kérni maguktól banki tartozásomat vonnyák vissza mer jogtalanul követelik és a házamról minden tartozást vegyenek le amit a bank rá rakott és amit vissza fizettem töblet összegeket azt kérném térítsék vissza nekem. Salgótarjánban nem foglalkoztak evvel az ügyemmel a rendőrségtől az ügyvédektől fogva senki sem elutasítást kaptam a bíróságról is ezért kérem önöket van még bizadalmam önökben.hogy maguk kivizsgálják nekem ezt az ügyet.Köszönettel oláh lahjos.3102 Salgótarján furákteréz köz 6 .Tel:06205072718 A banki hitel számlám 117900049864100137886009 ez a visszavont állami támogatásom ez után járjanak miskolci faktori bank.Előre is köszönöm
Címkék: #Sikkasztás!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fővárosi Főügyészség részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Akadémia Utca 14.
  1054  Budapest
 2. Széchenyi U. 3.
  1061  Budapest
 3. Széchenyi Utca 8
  1054  Budapest
 4. Széchenyi U. 8.
  1054  Budapest
 5. Széchenyi Utca 1/A
  1054  Budapest

 6. Távolság: 80 m
  Adatok
  Akadémia U. 16.
  1054  Budapest