Fővárosi Közterület-Felügyelet, Budapest

Cím:
Akadémia U. 1.
Irányítószám/Település:
1054 Budapest
Telefon:
(1) 302 17 74
Fax:
(1) 302 86 31
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabályok által tiltott szolgálta

Cégleírás
A közterületek jogszerű használatának, a közterületén folytatott engedélyéhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött szolgáltatás szabályszerűségének ellenőrzése, a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabályok által tiltott szolgálta

Vélemények

Utry Zsuzsanna
4 Csillagok

Én csak könyörgök

, 2012. január 23.

Pici lányként már rendőr szerettem volna lenni. Mindig tiszteltem és betartottam a szabályokat. Jelentkeztem Önöknél sokszor, önéletrajzom leadtam, még válaszra sem méltattak. Most, hogy tele van álláshírdetéssel, újból megpróbáltam, de kiderült, csak végzett közterület felügyelőt keresnek. Van Vagyonőrim, fegyvervizsgám, parkolóőri végzettségem, érettségim és még sem tudok elhelyezkedni, mert a tanfolyam 100000ft felett van. Kérem, legalább ötletet adjanak, mit tehetnék, hogy álmom, vágyam teljesűljön. Tisztelettel: Utry Zsuzsanna
Címkék: #Szeretném ha felvennénekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Etella Kiss
5 Csillagok

közterületi árúsítás

, 2011. október 5.

Sajnálattal vesszük tudomásúl, hogy a 2-es METRÓ Fehér uti végállomásán évek óta nem történik semmi az engedély nélküli zöldség árúsítással kapcsolatosan. Néha elkobozzák az árúikat, de félóra múlva ismét árúsítanak. A "raktáruk" a XIV., kerületi oldalon a Kereskedelmi bank előtt van több autó csomagtartójában. Az amúgy is nehéz parkolást ezzel még növelik, hiszen a szabályosan parkoló autók, netán el szeretnének menni, akkor nem tudnak, mert előttük állnak a "raktárukkal" Több alkalommal jeleztük a XIV., kerületi Közterület Felügyelőségnek, de nem történik semmi. Sajnos túl jó viszonyban vannak egymással, mert egy két cső kukorica és egyéb zöldségféle adomány a rend fenntartójának, és marad minden a régiben. Tanácsolták már nekem, hogy fotózam le, mivel csak így tudnak lépni. Bocsánat, de nem vállalom, hiszen a szökőkúti parkban ülnek a megfigyelőik, akik esetleg meglátják a fotózást, és már bajba is kerülök. Nem lehet csodálkozni, hogy bizony ellenségesnek tününk, hiszen míg a közülünk való kereskedőknek kemény helyfoglalási díjat kell fizetni, /ha egyáltalán kap/ a számla nélküli árúsítást szintén büntetik, addig az ott árúsítók mindezt büntetlenűl tehetik. A közlekedést nagyban gátolják, hiszen busz végállomás is hozza bőven az utasokat, a metró szerelvény beérkezését már nem is említem. Az időszakos kobzást kisebb nagyobb időközönként meg kéne ismételni, mert így elvannak, hogy aznap már úgysem jönnek ki. Remélem többünk nevében, hogy ezt sikerűl valahogy rövid időn belűl megoldani.
közterületi árúsítás
Címkék: #árúsítás#akadályoztatás#metroErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

IDÖS LAKO
3 Csillagok

PANASZ

2011. június 9.

A HAZUNK ELOT VAN EGY FIATAL EMBER AKI REGGELTOL ESTIG A KOCSIBAN UL A KOCSIBAN ALSZANAK 23 ORAKOR A PARKOLOBAN A KOCSINAL ISZNAK DROGOZNAK A FIATAL EMBER APUKAJA A ERDOKERULO .....- BEN LAKIK ÖT ISMEREM L. L HIVJAK Ö 58 EVES EMBER AKINEK EGY CSÖP ESZE SINCS MERT A FIATAL KORUAKNAK LEVISZ SÖRT BORT ES MEG 23 ORAKOR LENT A HAZ ELOTI PARKOLOBAN RANDALIROZIK MINDEN NAP A FIATALOKAL A PARKOLOBAN SOROS DOBOZOKAT SZET DOBALNAK A L. L. UR PIAT VISZLE A FIATALOKNAK TEGNAP ESTE A EGYIK FIATAL KORU ROSZUL LET A SOK PIA MIAT DE A L. UR ITATA ÖKET KEREM EZT A UGYET LEGYENEK SZIVESEK KIVIZSGALNI MERT EZ MAR HONAPOK OTA IGY MEGY ITT A PARKOLOBA A HAZ ELOT A 15 KERULET ERDOKERULO U NAL LEIROM A RENDSZAMOT ES KEREM MINEL ELOB LEGYENEK SZIVESEK INTEZKEDNI KOSZONOM AZ AUTO AMIBEN ALSZANAK ES RANDALIROZNAK EGY KIS POLSKI FIAT RENDSZAMA DEV 755 KOSZONOM SEGITSEGUKET EGY IDOS LAKO
Címkék: #KOZTERULET F 15 KERErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Erika66
1 Csillagok

helyszini bírság

2011. április 3.

A forgalmat nem akadályoztam más is állt városliget ezen szakaszán, de az öt autóból csak kettő kapott bírságot.? Felfestéssel jelezni kellene, hogy TILOS parkolni, -forgalom elől elzárt terület. Nem tartom jogosnak a bírságot, de így lehet pótolni a hiányzó bevételeket, majd a szerencsétlen aki nagy ritkán a Fővárosba utazik megfizeti. Gratulálok!
helyszini bírság
Címkék: #bevétel növelőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

 V.Gábor
3 Csillagok

Rokkant Parkolás

2010. szeptember 29.

Egy kijelölt parkoló utolsó helyére parkoltam be de nem vettem észre, hogy a kocsim már félig belóg a megállni tilos tábla vonalába. Két prec múlva visszajöttem s láttam, hogy a közterület felügyelet megbírságolt 5000.-Ft.-ra.Tíz éve vagyok rokkant nyugdíjas, nem is kis mértékben s az igazolványom most is látható helyen volt.Körülnéztem de az út szélessége miatt nem zavartam s nem is akadályoztam senkit.Nem szoktam szabálytalankodni s nem is élek vissza az igazolvánnyal.Nagyon szívtelen és tolarencia mentes intézkedésnek ítélem ezt a számomra nagyos súlyos bírságot. Mit tehetek ilyenkor ??? email: gyozo1973@freemail.hu Köszönöm, hogy elolvasták.
Címkék: ## rokkant parkolás# közterület felügyeletErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bneszentpeterimargit@gmail.com
1 Csillagok

helyszínbírság

2010. július 21.

Nem értek egyet a bírsággal,mert mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezem/bárhol megállhatok/tíltó kürülményt nem láttam és a bírságoló papíron annyira halvány minden,hogy az összeget sem látni.Agyvérzéses férjemet vittem az állatkertbe születésnapi ajándékként erre Önök megbüntetnek.Fényképet csináltam a körülményekről.
Címkék: ## 4 250002 289552Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Fővárosi Közterület-Felügyelet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!