Fehér Alu Kft., Székesfehérvár

Cím:
Budai út 139.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 503 120
Fax:
(22) 503 121
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Telephely (üzem és irodák): 8000 Székesfehérvár, Fagyal u. 1. (Alba Ipari Zóna), A Fehér Alu Kft. a Fehér cégcsoport 1998-ban megalakult vállalata. A cég fő tevékenységi köre az alumínium nyílászáró szerkezetek (ablakok, ajtók, automata ajtók, függönyfalak, üvegtetők, télikertek) tervezése, gyártása és helyszíni beépítése. Cégünk a megalakulása óta dinamikusan fejlődik, nettó árbevételünk 2007-ben már meghaladta az 1, 1 milliárd forintot, így a Fehér Alu Kft. az iparág meghatározó vállalkozásai közé tartozik.
Növekvő megrendelés-állományunk szükségessé tette új üzemcsarnok és iroda építését. A XXI. századi igényeknek megfelelően kialakított, 6000 m2-es telken megépített, 1500 m2-es új gyártócsarnokunk Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában biztosít helyet termelésünknek.

Cégleírás
Az alumínium nyílászáró szerkezetek gyártását főként Schüco (német) és Gastaldello (olasz) profilrendszerekből végezzük, de igény esetén más profilokból is vállaljuk a szerkezetek gyártását. Az alumínium nyílászárók a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, mindemellett rendkívül időtállóak, így irodaházak, közintézmények, áruházak, autószalonok és ipari csarnokok nyílászáróiként is tökéletesen funkcionálnak. Termékeink között megtalálhatóak továbbá a Gastaldello rendszer alufa nyílászárói is, amelyek exkluzív megjelenésük mellett "ötvözik" a strapabíró alumínium nyílászárók és a természetes hatást nyújtó fa nyílászárók előnyös tulajdonságait.

Statikai vagy építészeti szempontból gyakran van igény a függönyfalas kialakításra. A függönyfalak, üvegtetők, télikertek a külső megjelenésben eltérő látszóbordás, félstruktúrális vagy strukturális kialakításúak lehetnek. Az alumínium profilok felületkezelése tetszőleges RAL színre történő porszórással történik.

A nyílászárókat, a funkciót és esztétikát egyaránt szem előtt tartva üvegezzük (speciális hővédő, reflexiós, hangszigetelő és biztonsági üvegekkel) és veretezzük (különféle kilincsekkel, fogantyúkkal, zárakkal, ajtócsukókkal, automatikákkal, ablaknyitó motorokkal).

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fehér Alu Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 530 m
  Adatok
  Zombori U. 16.
  8000  Székesfehérvár

 2. Távolság: 620 m
  Adatok
  Budai U.
  8000  Székesfehérvár

 3. Távolság: 630 m
  Adatok
  Privigyei U. 4.
  8000  Székesfehérvár

 4. Távolság: 630 m
  Adatok
  Adonyi út 50.
  8000  Székesfehérvár
 5. Fiskális U. 40.
  8000  Székesfehérvár

 6. Távolság: 800 m
  Adatok
  Huszti Utca 16
  8000  Székesfehérvár