Fehértói Halászcsárda, Szeged

3 Vélemények
Fehértói Halászcsárda
Budapesti út 41
6728 Szeged
Csongrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fehértói Halászcsárda és Panzió- a halászlé Mekkája!Panzió


Cégleírás
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése. Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében. Több szegedi étteremben tevékenykedett konyhafőnökként, 1980-ban szerezte meg a mesteri címet (33 évesen az országban lefiatalabbként). Szakmai versenyek sorát nyerte meg. A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál szervezője (2006-ban immár tizedik alkalommal).
Felállítja a halászléfőzés Guinnes-rekordját -3500 literes bográcsban 7000 adag halászlé (2000). Számos szegedi és Szeged környéki vendéglátós vállalkozás irányítója, tulajdonosként, avagy bérlőként. Mindkét fiát a szakmának nevelte - Zsoltból szakács és kitűnő üzletvezető lett, Zoliból mestercukrász, aki szintén irányítja egyik vállalkozását - ma már legbiztosabb támaszai vállalkozásaiban. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális elnökeként szervezi a térség szakmai közéletét.
Hansági Alapítvány néven 13 kollegával iskolát hoztak létre, ahol ma már közel 800 diák sajátíthatja el a szakács, cukrász, felszolgáló szakma alapfogásait, pótolandó a képzésben keletkezett hiányosságokat. A Csongrád megyei Gasztronómiai Társaság elnöke. 2005-től a Venesz-díj tulajdonosa.
Kulcsszavak:
Szállás, Panzió, Halászcsárda, Eszközbérlet, Party Sátrak, Rendezvény, Borászat, Catering, Halételek, Bormúzeum, Óriásbogrács, Különleges Halételek, Szögedi Halászlé, Videóreceptek, Frankóságok, Halfesztivál
Fehértói Halászcsárda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bors Istvánné

étterem

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gratulálok az étterem vezetésének! Halászléjük az országban állíthatom a legkiválóbb! A kiszolgálás gyors udvarias, az árak a földön járnak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Bár otthonomtól távol esik, remélem minél többször fel tudom még keresni. Megéri!

marodi52

Halászcsárda

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Aki jó helyre szeretne menni, oda, ahol sosem csalódik majd az látogasson el egyszer ide ahol mindig kellemes a környezet, a kiszolgálás. A választék bőséges, az adagok megfelelőek, az ételek minősége finom, nagyon ízletes. Azok is tudnak finomat választani akik nem szeretik a hal ételeket.
## szeged# halászlé# halételek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borsody Zsuzsanna

Halászcsárda

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szegedet elhagyva találjuk meg a csárdát, amely szinte mindig tele van. Finom ételek, udvarias személyzet jellemzi. A bejáratnál van felállítva a nagy bogrács, amely a halászlé fesztivál jellegzetessége.
## panzió# hal# gasztrónómia
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fehértói Halászcsárda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Termékek

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dorozsmai út 4.
  6728  Szeged
 2. Francia Utca 9.
  6727  Szeged
 3. Gutenberg U. 12 .
  6722  Szeged
 4. Bolyai Utca 20
  6722  Szeged
 5. Dobó Utca 47
  6725  Szeged
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete