Fehértói Halászcsárda, Szeged

3 Vélemények
Fehértói Halászcsárda
Budapesti út 41
6728 Szeged
Csongrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fehértói Halászcsárda és Panzió- a halászlé Mekkája!Panzió


  Cégleírás
  Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése. Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében. Több szegedi étteremben tevékenykedett konyhafőnökként, 1980-ban szerezte meg a mesteri címet (33 évesen az országban lefiatalabbként). Szakmai versenyek sorát nyerte meg. A Nemzetközi Tiszai Halfesztivál szervezője (2006-ban immár tizedik alkalommal).
  Felállítja a halászléfőzés Guinnes-rekordját -3500 literes bográcsban 7000 adag halászlé (2000). Számos szegedi és Szeged környéki vendéglátós vállalkozás irányítója, tulajdonosként, avagy bérlőként. Mindkét fiát a szakmának nevelte - Zsoltból szakács és kitűnő üzletvezető lett, Zoliból mestercukrász, aki szintén irányítja egyik vállalkozását - ma már legbiztosabb támaszai vállalkozásaiban. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális elnökeként szervezi a térség szakmai közéletét.
  Hansági Alapítvány néven 13 kollegával iskolát hoztak létre, ahol ma már közel 800 diák sajátíthatja el a szakács, cukrász, felszolgáló szakma alapfogásait, pótolandó a képzésben keletkezett hiányosságokat. A Csongrád megyei Gasztronómiai Társaság elnöke. 2005-től a Venesz-díj tulajdonosa.
  Kulcsszavak:
  Szállás, Panzió, Halászcsárda, Eszközbérlet, Party Sátrak, Rendezvény, Borászat, Catering, Halételek, Bormúzeum, Óriásbogrács, Különleges Halételek, Szögedi Halászlé, Videóreceptek, Frankóságok, Halfesztivál
  A Fehértói Halászcsárda cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Bors Istvánné

  étterem

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gratulálok az étterem vezetésének! Halászléjük az országban állíthatom a legkiválóbb! A kiszolgálás gyors udvarias, az árak a földön járnak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Bár otthonomtól távol esik, remélem minél többször fel tudom még keresni. Megéri!

  marodi52

  Halászcsárda

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Aki jó helyre szeretne menni, oda, ahol sosem csalódik majd az látogasson el egyszer ide ahol mindig kellemes a környezet, a kiszolgálás. A választék bőséges, az adagok megfelelőek, az ételek minősége finom, nagyon ízletes. Azok is tudnak finomat választani akik nem szeretik a hal ételeket.
  ## szeged# halászlé# halételek
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Borsody Zsuzsanna

  Halászcsárda

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Szegedet elhagyva találjuk meg a csárdát, amely szinte mindig tele van. Finom ételek, udvarias személyzet jellemzi. A bejáratnál van felállítva a nagy bogrács, amely a halászlé fesztivál jellegzetessége.
  ## panzió# hal# gasztrónómia
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Fehértói Halászcsárda részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Dorozsmai út 4.
   6728  Szeged
  2. Francia Utca 9.
   6727  Szeged
  3. Gutenberg U. 12 .
   6722  Szeged
  4. Bolyai Utca 20
   6722  Szeged
  5. Dobó Utca 47
   6725  Szeged