Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár

Cím:
Várkörút 40
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 321 871
Telefon:
22 321-821
Telefon:
22 331-997
Mobile:
(30) 513-7585
Fax:
(22) 348 688
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 28 nappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 28 nappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Fehérvár Travel külföldi csoportos körutazások, város­lá­to­ga­tások szervezésére szakosodott utazási iroda. Ebben az ágazatban Magyarország piacvezető utazásszervezője. Az utazások körülbelül kétharmada autóbuszos társasutazás (székesfehérvári és budapesti indulással), a maradék egyharmad pedig repülős társasutazás (ferihegyi indulással).
Az utasok közel 50%-a budapesti, de az ország minden megyéjében vannak szép számmal törzsutasok. Közülük sokan már több mint 20-szor vettek részt a Fehérvár Travel társasutazásán.
A cég általában februárban jelenteti meg nyári katalógusát (mely áprilistól novemberig tartalmaz utazásokat), 2001 óta pedig a téli időszakra külön kiadvány jelenik meg az egzotikus, illetve autó­bu­szos adventi, szilveszteri és karneváli ajánlatokkal. Jellemzően egy-egy új program csak akkor kerül be a katalógusba, ha azt alapos bejárás, feltérképezés előzte meg.

Cégleírás
A programok összeállításánál az egyik alapelv, hogy az utasok minél jobban megismerhessék az adott országot, tartományt, annak kultúráját, történelmét, nevezetességeit, de fontos szempont az is, hogy a programok ne legyenek túlzsúfoltak, az utasok számára szórakozás, kikapcsolódás legyen az utazás. Annak érdekében, hogy a csoportos körutazások, városlátogatások szervezését minél színvonalasabban végezhesse, a cég egyéb kie­gészítő utazási irodai tevékenységet csak minimális mértékben végez. Így például foglalkozik utazásközvetítéssel és utas­biz­to­sí­tá­sok értékesítésével, de nincs valutaváltás, egyéni vízumügyintézés, beutaztatás és más egyéb tevékenység. Az iroda által biztosított 5*-os indulási garancia, az útlemondási biztosítást is tartalmazó részvételi díjak, az egyedülállóknak kedvező társítás lehetősége, a garantált fakultatív programok szervezése egyaránt kedvelt az utasok körében, csakúgy, mint a legkorszerűbb rádió adó-vevős idegenvezetés.
Ez utóbbit azon utazásainknál al­kal­mazzuk, ahol a tapasztalatok szerint erre igazán nagy szükség van. A cég vagyoni helyzete rendkívül stabil. Ezt mutatja az is, hogy a jogszabályban előírt vagyoni biztosítékot a Fehérvár Travel a magyar gyakorlattól eltérően nem biztosítással oldotta meg, hanem az OTP Banknál elhelyezett pénzbetét formájában.
A cég tulajdonában van az a 380 négyzetméter alapterületű irodahelyiség, ahol jelenleg is működik, valamint egy másik 55 négyzetméteres üzlethelyiség Székesfehérvár központjában.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
07-09-004172
Adószám
11118644-2-07

Vélemények

Tóth Gabriella
5 Csillagok

KLASSZikus Görög

, 2011. november 10.

Október végén vettünk részt az iroda által szervezett körutazáson, ahol maximálisan jól éreztük magunkat,köszönet az idegenvezetőnknek Nemes Zoltánnak aki magas szinvonalú munkájával felejthetetlenné tette utunkat. Külön hála az autóbusz sofőröknek, akik épségben haza is hoztak minket!

Szolnoki László és Ágnes
5 Csillagok

Slovénia

, 2011. október 3.

Már többedszer utaztunk a Fehérvár Travel utjain. Ismét sok figyelmet, felkészültéseg kaptunk. Szept. 24-20-ig szlovénia szép tájait jártuk be. Az idegenvezetőnk - Lajos Attila - magas színvonalon kalauzolt bennünket. Fárasztó volt, de mesés. Köszönjük!
Címkék: #utazás#gratulációErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Geguss Zoltánné
4 Csillagok

Utazás

2011. március 13.

Az eddigi útjaink szervezése, idegenvezetése a vártnál is jobb volt!!! Csak elismeréssel és köszönettel tartozunk!!!
Címkék: #Párizs#Skandináv?körut#PeruErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Toni
5 Csillagok

idegenvezetők

, 2010. május 25.

Két hete jöttünk haza az USA keleti part útról a Fehérvár Travellel. Nagyon jó volt de a szuper idegenvezetőnk nélkül semmi sem lett volna ilyen. Sokat utaztunk, de Ő most nálunk a number one. 30 körüli, kedves, humoros és az agya mint a komputer. Két hétig beszélt a buszon és az utcán és senki nem unta. Rengeteg információval lettünk gazdagabbak.Ennek a szuper idegenvezetőnek a keresztneve Emeni.Bárhová mernék utazni, ahol Ő vezet csoportot, rendkívül felkészült.Ezen felbuzdulva már foglaltunk helyet egy nyári Portugál körútra. Reméljük a legjobbakat.
Címkék: ## fehérvár travellelErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Léni
3 Csillagok

Idegenvezetés ?

, 2010. január 20.

A minap ismerősök mesélték hogy 2009.nyarán a Párizs,Versailles-Loire-völgye uton mindvégig,az idegenvezető (László ) a látnivalókról csak a buszon tájékoztatta az utazókat, majd a csoportot szélnek eresztette.Igy a csoport tagjai, magukra maradva,elbizonytalanodva próbáltak tájékozódni. Többször utaztunk már a Fehérvár Travellel, de bennünket még soha nem hagytak magunkra. A nyáron szeretnénk elmenni egy ilyen útra, de csak akkor ha az idegenvezetés olyan lenne mint amit már megszoktunk Szlovéniában,Törökországban vagy Horvátországban.
Címkék: ## remélem csak félreértés !Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

krissz
5 Csillagok

vélemény

2009. október 28.

király imádom a fehérvár vár travelt most voltunk 2009. okt. 4-7-e között pozsony karlovy vary prága , bécs nagyon jó volt minden, az idegenvezető: kővári laci szuper volt,
Címkék: ## prága pozsonyErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

N. Kriszta
5 Csillagok

utazás

, 2008. március 18.

Többször vettünk részt körutazásaikon. Tirol, Szlovénia, Francia Riviéra, mind szép helyek. Az utazásaink során nem igazán csalódtunk, színvonalas volt a programösszeállítás, szép helyeket láttunk, és szinte azt kaptuk, amit ígértek. Egyedül a Cannes-i szálláson a reggeli kontinentális jellegét kifogásoltuk, ami nem az iroda hibája volt, hiszen a leírásban ez szerepelt, viszont mivel más vendégek is voltak, akik nem kontinentális reggelit kértek zavaró volt, hogy ott van minden a pulton, de nem mindent szabad elvenni. Javaslom ezt elkerülés végett ezen az úton kibővített kontinentális reggeli rendelését.
utazásutazásutazás
Címkék: ## nyaralás# utazás# külföld# körutazásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóthné Dénes Mária
5 Csillagok

utazás

, 2007. december 22.

Nagyon jó véleményünk van a cégről.Minden a megbeszéltek szerint történ. Még kedvezményt is kaptunk, a BNV-n találkoztunk velük elösször.Színvonalas programot állítottak össze nekünk. Az idegenvezető is nagyon színvonalasan végezte a munkáját.
Címkék: ## szállásfoglalás# autobuszos körutazás# városlátogatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Zsuzsanna
5 Csillagok

Fehérvár Travel

, 2007. december 17.

Márciusba Münchenbe voltunk. Ennél az utazási irodánál érdeklődött a férjem és nem is ment tovább. itt egy helyen lefoglalták nekünk a szobát , megvették a vonatjegyeket, katalógusokat kaptunk mit hol érdemes enni,venni sok jó tanáccsal láttak el bennünket. A férjem mondta is dejó lenne ha mindenhol így foglalkoznának az ügyfélel.
Fehérvár Travel
Címkék: ## utazás# foglalás# információErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bajai Viki
4 Csillagok

Fehérvár Travel Utazási Iroda

, 2007. december 13.

Ezzel az utazási irodával utaztam idén külföldi nyaralásra. Az utazás előtt teljeskörű tájékoztatást kaptam, minden kérdésemre pontos választ kaptam, és az árak is korrektek voltak.
Címkék: ## véleményemErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Fehérvár Travel Utazási Iroda - Székesfehérvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth U. 14. Fsz. 12
  8000  Székesfehérvár
 2. Távirda Utca 12.
  8000  Székesfehérvár
 3. Távirda U.18.
  8000  Székesfehérvár
 4. Távírda U.14.
  8000  Székesfehérvár
 5. Kossuth U. 13.
  8000  Székesfehérvár
 6. Táncsics M. U. 6.
  8000  Székesfehérvár