Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár

Cégnév:
Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Cím:
Hosszúsétatér Utca 4-6.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 510 310
Fax:
(22) 510 312
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fejlesztésel foglalkozik. 2008. február 6-án Brüsszelben az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatósága hivatalosan is útnak indította az Enterprise Europe Network elnevezésű vállalkozásfejlesztési hálózatot. Az új hálózat a korábbi, szintén a Bizottság által támogatott Euro Info Központ és Innovation Relay Centre hálózatok tapasztalatára építve, szolgáltatásai összevonásával jött létre, egységesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtva a kis- és közepes vállalkozásoknak.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A hálózat 500 vállalkozásfejlesztési szervezetet tömörít, minden hálózati központ egy-egy kereskedelmi kamara, kormányügynökség, üzleti tanácsadó szervezet (nonprofit) részeként működik. Magyarországon a hálózatot működtető konzorcium koordinátora az ITD Hungary, tagjai pedig kereskedelmi- és iparkamarák (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged), valamint a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat konzorcium megyei szervezetei (Zalaegerszeg, Nyíregyháza), valamint az INNOSTART alapítvány. A hálózat munkáját és a még jobb területi lefedettséget további három kamarai közreműködő (Salgótarján, Szolnok, Szekszárd) segíti. A vállalkozások számára a legfontosabb előny az úgynevezett "no wrong door" koncepció érvényesítése a hálózat működésében: bárhol fordul a KKV a hálózat tanácsadóihoz, mindenütt egységesen magas színvonalú tanácsadásban részesül.

Kulcsszavak:

Kutatás, Üzleti Ajánlat, Kamara business, Okmányhitelesítés, Fejlesztés, Kiállítás, Gazdaság, Területfejlesztés, Vásár, Vállalkozások, Kereskedelemfejlesztés, Támogatása, Üzleti Drávanet, Szakmai Fórumok szervezése, Gazdaságfejlesztés Támogatása

A Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
18485206-2-07
TEÁOR kód
8532 - Szakmai középfokú oktatás

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bastya U. 8.
  8000  Székesfehérvár
 2. Szent István Tér 2-3
  8000  Székesfehérvár
 3. Toronysor 2
  8000  Székesfehérvár
 4. Tobak U. 17. I/30.
  8000  Székesfehérvár
 5. Nagyszombati U 219
  8000  Székesfehérvár
 6. Premarton-Gyártelep 06/81
  8181  Berhida