Fejér megyei Szent György Kórház, Székesfehérvár

Cím:
Seregélyesi út 3.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 535 500
Telefon:
(22) 535 522
Telefon:
(22) 535 684
Telefon:
(22) 535 540
Fax:
(22) 312 691
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Vélemények

1 Csillagok

2014. szeptember 24.

A sürgössegi osztaly szörnyü, hiszen itt nem csak a pelenka hanem a lepedö is tele volt vizelettel, de a kronikus osztaly egy katasztrofa. Borzaszto büz az epületben, az apam kikötözve az agyban, de par fotot keszitettem ami a facebook oldalamon megtekinthetö.

egy beteg
1 Csillagok

IDŐPONT KÉRÉS

2013. november 22.

Felháborítónak tartom, hogy egyszerűen nem lehet munkaidőben telefonon,- szakrendelésre időpontot kérni a Kartonozóban. Egyszerűen nem veszik fel a kicsengő telefonkészüléket, vagy ha fel is veszik, félreteszik a telefonkagylót - mondván dolguk van. Utazzon el a beteg a megyeszélhelyre x km-t, x forintért, álljon sorba az SZTK-ban, hogy tudjon kérni szakrendelésre időpontot, és a beteg ezen útiköltségét nem téríti meg senki sem.

Hercz Zoltánné
1 Csillagok

Szájsebészet

2013. október 8.

Felháborító, hogy egy megyeszékhelyen nincs szájsebészet. Akinek nem teleik magánorvoshoz fordulni.Mehet Veszprémbe. Csak nem két hónap múlva tudnak fogadni szegények. Képzelem, hogy le lehetnek terhelve, dupla annyi a munkájuk mint előtte. Sürgős változás kellene !!!
Címkék: #FelháborítóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Julianna
2 Csillagok

Kartonozó

2013. július 2.

A KARTONOZÓ MUNKÁJÁT, már sokan bírálták, most én is azt teszem,mert csúcs,hogy egész nap nem lehet őket elérni,így a beteg nem tud orvoshoz jutni,mert ha nem tud közlekedni,s személyesen nem kér időpontot,szenvedhet tovább.
Címkék: #sikertelen kisérletekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Botond
1 Csillagok

fül, orr, gége

2013. március 28.

A fül, orr gégészet szörnyű. Utolsónak hívtak be, 2 óra késéssel. Utálkozva néztem rám. Végig azt éreztették velem, hogy mindenért én vagyok a hibás, és különben is hogy van pofám őket zaklatni. Hogy én tartom el őket a TB-adómból - kit érdekel? Magyar egészségügy: balkán.
Címkék: #fül#orr#gége sohaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas2
2 Csillagok

Reklamáció2

2013. február 22.

Sajnálatos módon én is csalódtam az egészségügyben. Én már sokszor próbáltam időpontot kérni,és mostanra elegem van,nem veszik fel sosem a telefont,ez oké. De nem régiben személyesen akartam időpontot kérni,mire a kollegina közölte,hogy csak telefonon lehet időpontot kérni. Nem értem miért,most akkor mi van?
Címkék: #ElérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mohácsi Zoltánné
1 Csillagok

reklamáció

2013. február 12.

Sajnos minősíthetetlen, hogy a kartonozóban nem veszik fel a telefont . Ma 2013 február 12-én délelőtt 10 órától fél óránként hivogattam , időpont kérése céljából, most 15:29 van, kb 10 perce csengetem a kartonozót de semmi válasz ! Magyar egészségügy! Ezért fizetem az egészségügyi adót ???

Botos Lajosné
5 Csillagok

sebészeti műtét

2013. február 6.

Szeretnék köszönetet mondani,az álltalános sebészet minden dolgózójának. Lelkiismeretes munkájukkal segítették a férjemet,aki két súlyos bélműtéten esett át.Külön köszönet dr Tihanyi Zoltán adjunktus úrnak, aki megműtötte, és naponta kedves szavaival lelket öntött a súlyos beteg férjembe. Hálás köszönet minden dolgózónak aki a 6. emeleti sebészet férfi osztályán dolgozik
Címkék: #álltalános sebészetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Péter1
1 Csillagok

Időpontos rendelés

2012. november 3.

1) Az időpontra érkezés itt nem azt jelenti, hogy te következel, hanem bekerülsz a sor végére! 2) Az érkező betegek több ablak közül választhatnak, DE átküldik őket a másikba sorba pedig a bejelentkező ablak szerint JÓ sorban állt. 3) Ha sorra kerülsz az adatok kitöltése elég lassan halad.
Címkék: #Rossz véleményErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

nemirom.
1 Csillagok

megjegyzés

2011. május 7.

a Fejér Megyei Szent György korházrol véleményem nincs mert sajnos csupa rosszat tudnák irni rola. Föleg a nögyogyászatrol.Nemvoltak képesek ellátni mikor fontos mütétre vártam igy elkelett menem vidéki korházba ahol megcsinálták a mütétet és ha ezt nem csinálták volna meg nagyon nagy bajom lett volna. itt egy diktál a föorvos. nemtudom neki élete fügne egy mütéttöl mitcsinálna !mert nekem igy volt. Szoval hadne irjak a korházrol.Írjon véleményt a(z) Fejér megyei Szent György Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Budai út 316
  8000  Székesfehérvár
 2. Budai út 316.
  8000  Székesfehérvár
 3. Budai U 27
  8000  Székesfehérvár
 4. Honvéd Utca 2-3.
  8100  Várpalota