Felföldi Potpourri Kft., Debrecen

Cím:
Diószegi út 6
Irányítószám/Település:
4030 Debrecen - KELETI IPARTELEP
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 437 293
Fax:
(52) 437 295
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Édesség gyártása és kereskedelme, vegyiáruk gyártása és forgalmazása.

Idegen nyelvű leírás
Felfoldi Confectionery Ltd. is a manufacturer of novelty candy products and potpourri accessories. Our company was established in 1986. Since then we have grown big enough to supply many markets worldwide. Our plant was founded by Mr. Jozsef Felfoldi who is the heart and soul of his family-run company since the very beginning.

Our position in the market is a unique one. In the region of Hungary there is no any similar novelty candy manufacturer. Our advantage is flexibility. We can customize products, ingredients, and package if needed. We also have our own printing room where we are able to print any kind of label to satisfy the partners' needs.

We are continuosly working to increase our production lines. In the past years we have doubled production capacity for 3 of our latest products. This will surely handle our ten percent increase of demand that we are experiencing year by year.

Vélemények

Nelly
1 Csillagok

gyár

2013. április 27.

Diákként kerültem oda , Már a kezdés zavaros volt nem volt tisztázva fix órabérre leszünk vagy teljesítményre.A gyárban a piszok , a káosz , ordibálás b.. dolgozók . Kellet a pénz ezért elkezdtem tisztességesen dolgozni de ami ott ment 4 óra után eljöttem , nem volt nagy kérés csak az hogy tisztában legyek mennyiért és hogy dolgozom és hogy emberséges körülmények közt dolgozzam . Évek teltek el és egy ismerősöm nemrég jelentkezni akart de a jelentkezés sem olyan egyszerű ,gondolom a Felföldi kiadta egy munkaközvetítő cégnek a szervezést azok olyan jól szerveznek hogy az önéletrajzot fel sem lehet tölteni. Egy ÁNTSZ ellenőrzés és egyéb ráférne a cégre!!! Embertelen ez a cég !!!!
Címkék: #Egy nagy k.. a cégErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

claudia
1 Csillagok

Diákmunka

2012. július 25.

Borzalmas a szívószál csomagolós diák munka. Sokan b...n viselkednek és folyamatos az ordibálás. És ha valamit egyszer elrontasz úgy néznek rád mint egy utolsó bűnözőre és persze a fizetés is szinte semmi. Én napi 8 óra mellett próbálok 1000 ft-t keresni, de az se mindig jön össze :/ Egy pár hét után feladtam.

roy1
1 Csillagok

Negativ vélemény

, 2012. május 16.

Ez a gyakorlat.Csomagoló állást hirdetnek felvesznek.20 enbert 3hónapos szerződéssel teljesitmény bért igérve nekik. Szerencsétlenek dolgoznak szonbaton is,aztán ki nyögik hogy az első hónapban nincs csak minimál bér.aztán az első hónap leteltével nind a 20 szerencsétlent ki is rúgják,és másnap már megint hirdeti az állást.Johet megint 20 palimadár.Igy járt Anyósom is egy hete,utaltak neki durván 48000ezret egy hónapra (ment minden szonbaton is).Na ez a Felföldi.

nemigaz
4 Csillagok

k

2010. június 2.

mindenki szidja,de csak mert nem tud bekerülni, dolgozni kell az igaz,de én 17 évesen megkaptam havi 1OO.OOO-et,soha nem tartottak rabszolgának, nem annak való aki nem szeret dolgozni az tény,meg annak aki még írni sem tud:).

marcsi-35
3 Csillagok

édesség ,vegyiárú

, 2009. december 22.

Fő profiljuk az édesség és kereskedelme valamint vegyiáruk gyártása és forgalmazása . Gyerekenek való különféle vicces megoldású édességek pl a csoki-vanilia-málna ízű golyókkal töltött szívószál . Én nem nagyon szeretem az édességeket ,tőlük ezt az egy fajtát megveszem ,mert a gyerekeim ezzel a szívószállal jobban megisszák az esti tejet . Nekem is van ismerősöm aki náluk dolgozna ,de sajnos nincs munka :(
Címkék: ## édesség# vegyiárúErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Debreceni Zoltán
5 Csillagok

FELFÖLDI KFT DEBRECEN

2009. augusztus 28.

Nagyon sok ember panaszkodik roluk velem együtt.Nagyon ki használják a válságot,válogasák az embereket kiket meg szakitanak a cégnél.tulloráz de nem füzetünk,ezt a táblát ki rakhatnák a bejárathoz.

Timi
2 Csillagok

Rabszolga tartók!

, 2007. július 12.

Kedves rokonom dolgozott ennél a cégnél mint raktáros. Napi sok óra.Ezt arra értem, hogy a túlóra természetes,és az is,hogy nem fizetik ki.Az öcsém munkát keresett.Nagy újsághírdetés,hogy Felföldinél felvétel van.Elment.Fel is vették.Teljes körű orvosi alkalmassági vizsgálat meg minden.Munkába állt.Már az első nap túlóráztak.Jött a kamion meg kellett rakodni.4 órát húzott rá a munka idejére. És ez ment nap mint nap.Hónap végén meglátta a fizetését,és beadta a felmondását.Persze a túlórát nem számolták el. Tiszta rapszolga tartó társaság!!!Írjon véleményt a(z) Felföldi Potpourri Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Diószegi út 1.
  4030  Debrecen
 2. Vágóhíd U. 32.
  4030  Debrecen
 3. Diószegi Út. 7
  4030  Debrecen
 4. Vágohid U 9
  4030  Debrecen
 5. Kondoros U. 22.
  4034  Debrecen
 6. Nagybánya U. 6.
  4034  Debrecen