Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft., Vaskút

3 Vélemények
Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.
Kossuth L.U. 90.
6521 Vaskút
Bács-Kiskun
+36 79/524-821
+36 (79) 572 052
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
03-09-109760
Adószám
12822230-2-03
Alkalmazottak száma
1-59
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Leírás

Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. honlapja

1999-ben 29 település összefogásával megalakult a Felső-Bácskai Szilárd Hulladéklerakó Önkormányzati Társulás, melynek alapvető célja volt a felső-bácskai települések szilárd hulladékkezelésének hosszú távú megoldása.
Sikerült egy olyan rendszer kiépítése, mely magában foglalja a települési hulladékok begyűjtését és szállítását, valamint lehetővé teszi a hulladékok szelektív gyűjtését.


Kulcsszavak:
Hulladékszállítás, Lomtalanítás, Szennyvízszállítás, Konténer Kihelyezés, Elektronikai Hulladék Gyűjtés, Szelektív Gyűjtőszigetek, Kerti Zöldhulladék Tartály, Gumihulladék Gyűjtés, Zöld Hulladék Gyűjtés
Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kellemetlen tapasztalatomat szeretném megosztani. Reggel 5 órakor a kukánk kihelyezésre került a szelektív gyűjtőedénnyel együtt a családi házunk elé. Délben meglepetésemre csak a "sárga" kuka tartalma tűnt el. A szomszédaim valamennyien már be is vitték a kukáikat, mivel kiürítésük megtörtént. Ekkor telefonon segítséget kértem az ügyintézőktől. Sikerült 2 ügyintézővel 3 beszélgetést folytatnom. Nem fenyegetőztem, csak kértem, hogy a hibát javítsák ki, mivel még a városban van autójuk. Az ügyintéző felírta a lakcímet- amely helyességét most már kétségbe vonom. Felajánlotta, hogy a sofőrt vonjuk felelősségre. Én csak a szemétszállításhoz ragaszkodtam. Hivatkoztam a melegre, valamint a kukánk nem üres voltára. Majd vártam...Nem történt semmi, a telefonvonalak folyamatosan foglaltak, elérni bárkit - lehetetlen. Ezért fizessek?

Erzsébet Dobóné Kis
Hulladék szállítási díj

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító számomra,hogy ilyen magas díjat kérnek az elszállításért,egyedül élek ,már annyira spórolok mindennel és a szemét díj többe kerül,mint a víz fogyasztásom.Miért nincs kedvezmény annak aki egyedül ,kis nyugdíjból él,hiszen csak havi 1alkalommal rakom ki a kukát,mert nincs mit belerakni.Az természetes hogy egy 4-5fös családnál van minden hétre 1 kuka szemét,de 1-nél???

Margit Varga
hulladékszállitási dij

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

miért nem január hónapba adják az öntapados cimkét a befizetésről? aki nem fizeti annak is rendszeresen kiüritik a kukáját,ennek az árát is a becsületesen fizetők fizetik meg, akinek nincs cimkéje ne vigyék el a szemetét. kérem imel címemre válaszukat

Írjon véleményt a(z) Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Üzletek a közelben

  1. Érsekkert U. 1.
    6300  Kalocsa