Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft., Vaskút

3 Vélemények
Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.
Kossuth L.U. 90.
6521 Vaskút
Bács-Kiskun
+36 79/524-821
+36 (79) 572 052
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
03-09-109760
Adószám
12822230-2-03
Alkalmazottak száma
1-59
TEÁOR kód
3821 - Nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása

Leírás

1999-ben 29 település összefogásával megalakult a Felső-Bácskai Szilárd Hulladéklerakó Önkormányzati Társulás, melynek alapvető célja volt a felső-bácskai települések szilárd hulladékkezelésének hosszú távú megoldása.
Sikerült egy olyan rendszer kiépítése, mely magában foglalja a települési hulladékok begyűjtését és szállítását, valamint lehetővé teszi a hulladékok szelektív gyűjtését.


Kulcsszavak:
Hulladékszállítás, Lomtalanítás, Szennyvízszállítás, Konténer Kihelyezés, Zöld Hulladék Gyűjtés, Elektronikai Hulladék Gyűjtés, Szelektív Gyűjtőszigetek, Kerti Zöldhulladék Tartály, Gumihulladék Gyűjtés
Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. július 5.

Kellemetlen tapasztalatomat szeretném megosztani. Reggel 5 órakor a kukánk kihelyezésre került a szelektív gyűjtőedénnyel együtt a családi házunk elé. Délben meglepetésemre csak a "sárga" kuka tartalma tűnt el. A szomszédaim valamennyien már be is vitték a kukáikat, mivel kiürítésük megtörtént. Ekkor telefonon segítséget kértem az ügyintézőktől. Sikerült 2 ügyintézővel 3 beszélgetést folytatnom. Nem fenyegetőztem, csak kértem, hogy a hibát javítsák ki, mivel még a városban van autójuk. Az ügyintéző felírta a lakcímet- amely helyességét most már kétségbe vonom. Felajánlotta, hogy a sofőrt vonjuk felelősségre. Én csak a szemétszállításhoz ragaszkodtam. Hivatkoztam a melegre, valamint a kukánk nem üres voltára. Majd vártam...Nem történt semmi, a telefonvonalak folyamatosan foglaltak, elérni bárkit - lehetetlen. Ezért fizessek?

Erzsébet Dobóné Kis

Hulladék szállítási díj

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborító számomra,hogy ilyen magas díjat kérnek az elszállításért,egyedül élek ,már annyira spórolok mindennel és a szemét díj többe kerül,mint a víz fogyasztásom.Miért nincs kedvezmény annak aki egyedül ,kis nyugdíjból él,hiszen csak havi 1alkalommal rakom ki a kukát,mert nincs mit belerakni.Az természetes hogy egy 4-5fös családnál van minden hétre 1 kuka szemét,de 1-nél???

Margit Varga

hulladékszállitási dij

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

miért nem január hónapba adják az öntapados cimkét a befizetésről? aki nem fizeti annak is rendszeresen kiüritik a kukáját,ennek az árát is a becsületesen fizetők fizetik meg, akinek nincs cimkéje ne vigyék el a szemetét. kérem imel címemre válaszukat

Írjon véleményt a(z) Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bajcsy-Zs.U 52
  6500  Baja
 2. Szabadság U. 17.
  7700  Mohács
 3. Szabadság U. 17.
  7700  Mohács
 4. Keselyűsi U. 24.
  7100  Szekszárd
 5. Epreskert U.9.
  7100  Szekszárd
 6. Epreskert U. 9.
  7100  Szekszárd
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete