Fertilia Kft., Enying

Fertilia Kft.
Kossuth Major Pf.:13.
8130 Enying
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az alapító család tulajdonában lévő cégünk 1991-ben azzal a céllal alakult, hogy a mezőgazdasági termelők részére műtrágyát forgalmazzon. Működésünket, mint az akkoriban induló sok más vállalkozást, egy családi ház tetőtéri szobájában kezdtük meg. Ezt követte néhány igazi irodahelyiség, majd egy, már áruk raktározására is alkalmas műhely. Az Enying városában található központi telephelyünket, mint cégünk életében az első komoly beruházást, 1997-ben vettük használatba. Az évek során telephelyet nyitottunk Dunaújvárosban, majd 2004-ben Békés megyében, Nagyszénáson megvásároltuk a volt AGROKER telephelyet.
Működésünk kezdetekor felismertük azt, hogy az általunk célterületnek tekintett tápanyag visszapótlási folyamatban a műtrágya, mint alapanyag és annak ára az egyik legjelentősebb tényező. A piaci műveletek sikerét azonban mégis alapvetően meghatározhatják a műtrágya értékesítéséhez kapcsolódó szolgáltatási elemek. Elkötelezettségünket jellemzi, hogy országos méretekkel mérve cégünknél található e szakterület egyik legjobb termékkínálata, eszköz és logisztikai rendszere, valamint ennek szakember háttere. Partnereink részére a hagyományos szán-tóföldi műtrágyák mellett kínáljuk a saját gyártású GRAMIX NPK műtrágyáinkat, a szintén saját gyártású növény-kultúra specifikus mikroelemmel ellátott FERTISOL N - oldatokat és a PEREFERT NPK szuszpenzióinkat.
Áruinkat a gazdaságosan hasznosítható, az áru minőségét megőrző raktárainkban, tárolóinkban tároljuk a kiszállításig, illetve a felhasználásig. A műtrágyákat, akár szilárd, akár folyékony a tárolást illetve csomagolást követően (10-50 kg zsák, Big-Bag) saját, 12 járműszerelvényből álló kamionparkunkkal szállítjuk ki a megrendelőinkhez, akár a felhasználás konkrét helyére is. Munkatársaink partnereinket szaktanácsadással is segítik. A nyereséges termelés elősegítése érdekében cégünk kedvező fizetési és integrációs lehetőségeket biztosít termelők részére.


Kulcsszavak:
Műtrágya, Terményfelvásárlás, Agrokémia, Folyékony Műtrágya, Foszfor, Kálium, Mezőgazdaság, Vetőmag, Növényvédőszer, Kertészeti termékek, Vegyszer, Vegyipar, Mésznitrogén, Mezőgazdasági Input Anyagok, Gramix program, Mono Műtrágyák, Kertészeti Műtrágya, Patentkáli, Import Műtrágyák
Fertilia Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fertilia Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Vasút Utca 57.
  8132  Lepsény
 2. Kossuth U. 3.
  8132  Lepsény
 3. Bihari U. 33
  8600  Siófok
 4. Fő U. 30.
  8156  Kisláng
 5. Ady Endre Utca 1
  8164  Balatonfőkajár