Fix Team Építőipari Kft., Budapest

Cím:
Fehérvári út 85.
Irányítószám/Település:
1119 Budapest - XI. KER.
Telefon:
(1) 205 3768
Fax:
(1) 205 3769
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Cégünk széles referencialistája igazolja azt a tapasztalatot, amiért érdemes bennünket választani. Cégünk mindig nagy súlyt fektetett a privátszféra igényeinek kielégítésére. Évtizedes kül- és belföldi tapasztalatainkat felhasználva lehetővé tettük, hogy kiváló minőségű szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek.

Cégleírás
A Fix Team Építő Kft. közületek, befektető, beruházó cégek létesítményeinek kivitelezése, szerkezetépítése mellett nagy súlyt fektet a privátszféra igényeinek kielégítésére is. Ön is megunta már, hogy családi háza, vagy lakása felújítása alatt állandó problémát jelent a hanyag, nem szakirányú munkavégzés, vagy éppen a nem megfelelő minőségű anyagok beépítése? Ezek a gondok elkerülhetők, ha a Fix Team Építő Kft.-t választja partnerül.
Velünk elérhető árakon és a megfelelő minőségben valósíthatja meg elképzeléseit. Közületi és nagybefektetők vegyes és monolit szerkezetű létesítményeik megrendelését egyaránt teljesíteni tudjuk.
Cégünk széles körű referenciaskálája igazolja azt a tapasztalatot, amiért érdemes a Fix Team Építő Kft.-t választani.
Idegen nyelvű leírás
Beside the implementation and structural engineering of establishments for public institutions, investors and investment companies, Fix Team Building Ltd. lays great stress on satisfying the demands of the private sphere as well. The long reference list of our company proves the experience, for which it is worth choosing us.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fix Team Építőipari Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Fehérvári út 83.
  1119  Budapest
 2. Fehérvári út 83. 1.Em.
  1119  Budapest
 3. Galambóc U 6-8 Iv/23
  1117  Budapest
 4. Nándorfejérvár Köz 1.
  1117  Budapest
 5. Bártfai U. 5/B.
  1119  Budapest
 6. Albert Utca 1.
  1119  Budapest