Flexovit Kft., Szeged

Cím:
Dorozsmai út 48.
Irányítószám/Település:
6728 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 462 949
Fax:
(62) 462 949
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk nem csak csiszolás- és hegesztéstechnikai termékek nagykereskedelmével foglalkozik, de kínálatunkban megtalálható az ehhez kapcsolódó szerszámok és gépek széles skálája is.

Cégleírás
Több évtizedes tapasztalatunk hasznosul az általunk forgalmazott, megrendelőink minden igényét kielégítő, kiváló minőségű, megbízható, gazdaságosan üzemeltethető téglavágó, kőzetvágó és aszfaltvágó gépeinkben is, melyek nem csak használhatóságukkal, de energiatakarékos megoldásaikkal is kitünnek a hasonló kategóriájú termékek kínálatából. Gyémánttárcsáink között megtalálható a csúcsminőség mellett az átlagos, esetleg szerényebb elvárásoknak megfelelő is, biztosítva ezzel, hogy vevőink a nekik leginkább megfelelő terméket válaszhassák. Természetesen speciális vágási feladatokra is tudunk gyémánttárcsát adni. Ilyen esetekben elég, ha partnerünk a felhasznális terület, és az elvégzendő feladat leírásával megkeres bennünket.
Tapasztalt szakembereink a lehető legjobb megoldást fogják kínálni. Árainkban jól tükröződik cégünk filozófiája: szeretnénk, ha minden partnerünk elégedett lenne nem csak a számára kedvező árakkal, de a termékek kiváló minőségével is. Terméktanácsadóink és viszonteladóink az egész ország területén elérhetőek.
Szívesen és készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Flexovit Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Budapesti út 4.
  6728  Szeged
 2. Budapesti út 3.
  6728  Szeged

 3. Távolság: 580 m
  Adatok
  Dorozsmai út 56.
  6728  Szeged

 4. Távolság: 590 m
  Adatok
  Zápor út 3
  6728  Szeged
 5. Vágány Utca 8.
  6728  Szeged
 6. Fonógyári út 10.
  6728  Szeged