Fog-Ház, Szigetszentmiklós

7 Vélemények
Fog-Ház
Kinizsi U. 34/A.
2310 Szigetszentmiklós
Pest
(24) 516 830
(20) 262 2852
(24) 516 831
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

A FOG-HÁZ rendelő 1990 óta áll a gyógyítás és a fogászati rehabilitáció szolgálatában, a Semmelweis Egyetem akreditált képzőhelyeként.
Munkatársaimmal együtt magas színvonalú komplex szolgáltatások nyújtására törekszünk.


Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos
Fog-Ház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. november 23.

Beutalóval mentem a Fog-házba, tehát OEP rendelésre. Az orvos azt mondta paradentolőgiai kezelés szükséges, de nem kell mennem sehova, itt megcsinálják. Örültem nagyon. Amikor sor került a kezelésre nem tájékoztattak előre hogy majd fizetni kell. És a végén megkaptam a 29000 ft-os számlát.Nem hittem a szememnek. Én úgy tudom ez fogmegtartó kezelés amit a SOTE-n ingyenesen végeznek. Erősen páciens szerző tevékenységet folytatnak úgy érzem. Ez minden csak nem korrekt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fog-Ház-tól mentsen meg az ég a jövőben. Különösképpen Dr. Harmat Anna doktornőtől, aki felhívja az ember figyelmét az elhanyagolt fogsorára és lelkifurdalást ébreszt a tekintetben, hogy az ember elhanyagolja a rendszeres fogápolást és kérdés elé állítja a pácienst, hogy vajon miért is ül a fogorvosi székben, ugyan kinek a hibája miatt is történt ez a cseppet sem felemelő helyzet . Szegény asszisztensnek kellett kényelmetlen magyarázkodásba bocsátkoznia, amiért a kedves doktornőnek épp rossz napja volt. ( Egyébként a fogorvosi rendelő, európai színvonalú, azzal az égvilágon semmi gond nincs, kalapom. )

Fog-ház fogászat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sok év halogatás után látogattam el a Fog-házba. Az első alkalommal mosolyogva jöttem el, és nem értettem, hogy miért is nem mertem korábban fogorvoshoz menni. Mindenki nagyon kedves és előzékeny, fájdalmat sosem éreztem. Köszönöm Dr. Packosz Andreának, hogy rendbe tette a fogaimat. Ma már örömmel járok fogorvoshoz! Nagyon ajánlom!

értékelés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Itt dolgozik a Világ legjobb szájsebésze. Dr.Nagy Dominik.

fog-ház

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több orvoshoz is jártam, jó szakemberek. Sajnos a recepciós hölgy megválasztásában súlyosan mellényúltak, udvariatlan, lenéző, modortalan.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fog-Ház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kinizsi Utca 34/A
  2310  Szigetszentmiklós
 2. Árpád U.14.
  2310  Szigetszentmiklós
 3. Tököli U. 46
  2310  Szigetszentmiklós
 4. Tököli U.46
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Tebe Sor 14.
  2310  Szigetszentmiklós
 6. Alkotmány Utca 13
  2335  Taksony
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete