Fordulat Ingatlan, Százhalombatta

Cím:
Kertész Utca 8
Irányítószám/Település:
2440 Százhalombatta - DUNAFÜRED
Megye:
Pest
Telefon:
(23) 355 770
Mobile:
(30) 911 8884
Fax:
(23) 550 770
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Irodánk 1999 szeptemberében nyílt, azzal a céllal, hogy a Budapest - Százhalombatta vonzáskörzetében levő ingatlanok közvetítésével álljon ügyfelei rendelkezésére.
A fordulat ingatlantól naprakész információkhoz juthat az általunk kínált ingatlanokról. Ne vesztegesse idejét fölösleges hirdetésekkel, Irodánk megszűri üzleti partnereit és Önhöz csak a megfelelő Vevőt vagy Bérlőt visszük el! Bizalmát a legjobb ingatlanok közvetítésével háláljuk meg.
Az iroda vezetője - Kálmán Ildikó - korábban is foglalkozott ingatlanokkal és széleskörű piaci ismeretek és tapasztalatok birtokában nyitotta meg saját irodáját.

Cégleírás
Irodánk profilja-- Ingatlanok bérbeadása, adásvétele Díjmentes szolgáltatások (megbízási szerződés esetén): a nyilvántartásba-vétel, a szóbeli értékbecslés, megbízáskor fotókészítés, a reklámozás, a szerződés-előkészítés a vevők helyszínre kísérése, a címközvetítés (vevők részére). Üzemeltetés Több Ügyfelünk (Bérbeadó) részéről felmerült, hogy problémát jelent a kiadott ingatlan üzemeltetése, nem szívesen terhelik a családtagokat, barátokat ezen ügyintézéssel. Ezen ügyfeleinknek ajánljuk fel az üzemeltetési szolgáltatásunkat, mely az alábbiakat tartalmazhatja: ingatlan bérleti díjának beszedése, átutalása közüzemi díjak fizetésének ellenőrzése, ingatlan állapotának ellenőrzése / havi jelentés a bérbeadó részére, biztosítási ügyintézés kár esetén (pl.
beázás, betörés ? stb.), egyéb a Bérbeadó által igényelt ellenőrzés Egyszóval a Bérbeadó kötelezettségeinek a bérleti szerződésben megfogalmazott ellátása. építkezések műszaki vezetése, műszaki ellenőrzés, ingatlanok értékbecslése.
Ügyfélfogadás Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fordulat Ingatlan

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kodály Stny.30-32.
  2440  Százhalombatta
 2. Csenterics S. Út. 3.
  2440  Százhalombatta
 3. Ifjúság Útja 4.
  2440  Százhalombatta
 4. Kodály Zoltán Stny. 30.
  2440  Százhalombatta
 5. Kodály Stny.30-32.
  2440  Százhalombatta
 6. Kodály Zoltán Stny. 30-32.
  2440  Százhalombatta