Fordulat Ingatlan, Százhalombatta

Fordulat Ingatlan
Kertész Utca 8
2440 Százhalombatta - DUNAFÜRED
Pest
(23) 355 770
(30) 911 8884
(23) 550 770
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Irodánk 1999 szeptemberében nyílt, azzal a céllal, hogy a Budapest - Százhalombatta vonzáskörzetében levő ingatlanok közvetítésével álljon ügyfelei rendelkezésére.
A fordulat ingatlantól naprakész információkhoz juthat az általunk kínált ingatlanokról. Ne vesztegesse idejét fölösleges hirdetésekkel, Irodánk megszűri üzleti partnereit és Önhöz csak a megfelelő Vevőt vagy Bérlőt visszük el! Bizalmát a legjobb ingatlanok közvetítésével háláljuk meg.
Az iroda vezetője - Kálmán Ildikó - korábban is foglalkozott ingatlanokkal és széleskörű piaci ismeretek és tapasztalatok birtokában nyitotta meg saját irodáját.

 1. About
 2. Contact
 3. Ház

Cégleírás
Irodánk profilja-- Ingatlanok bérbeadása, adásvétele Díjmentes szolgáltatások (megbízási szerződés esetén): a nyilvántartásba-vétel, a szóbeli értékbecslés, megbízáskor fotókészítés, a reklámozás, a szerződés-előkészítés a vevők helyszínre kísérése, a címközvetítés (vevők részére). Üzemeltetés Több Ügyfelünk (Bérbeadó) részéről felmerült, hogy problémát jelent a kiadott ingatlan üzemeltetése, nem szívesen terhelik a családtagokat, barátokat ezen ügyintézéssel. Ezen ügyfeleinknek ajánljuk fel az üzemeltetési szolgáltatásunkat, mely az alábbiakat tartalmazhatja: ingatlan bérleti díjának beszedése, átutalása közüzemi díjak fizetésének ellenőrzése, ingatlan állapotának ellenőrzése / havi jelentés a bérbeadó részére, biztosítási ügyintézés kár esetén (pl.
beázás, betörés ? stb.), egyéb a Bérbeadó által igényelt ellenőrzés Egyszóval a Bérbeadó kötelezettségeinek a bérleti szerződésben megfogalmazott ellátása. építkezések műszaki vezetése, műszaki ellenőrzés, ingatlanok értékbecslése.
Ügyfélfogadás Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 20:00
Kulcsszavak:
Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Lakás, Épület, Telek, Családi Ház, Ipari Ingatlan, Adás vétel, Kereskedelmi Ingatlan, Hétvégi Ház, Bérbeadás, Értékbecslés, Garázs, Kivitelezés, Közvetítés, Műszaki Ellenőrzés, Muszaki Vezetés, Fordulat, Kálmán Ildikó
A Fordulat Ingatlan cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fordulat Ingatlan

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Kálmán Ildikó
Vezetőség

Üzenet küldése


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kodály Stny.30-32.
   2440  Százhalombatta
  2. Csenterics S. Út. 3.
   2440  Százhalombatta
  3. Ifjúság Útja 4.
   2440  Százhalombatta
  4. Kodály Stny.30-32.
   2440  Százhalombatta
  5. Kodály Zoltán Stny. 30-32.
   2440  Százhalombatta
  6. Kodály Zoltán Stny. 30.
   2440  Százhalombatta