Fordulat Ingatlan, Százhalombatta

Fordulat Ingatlan
Kertész Utca 8
2440 Százhalombatta - DUNAFÜRED
Pest
(23) 355 770
(30) 911 8884
(23) 550 770
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fordulat Ingatlan honlapja

Irodánk 1999 szeptemberében nyílt, azzal a céllal, hogy a Budapest - Százhalombatta vonzáskörzetében levő ingatlanok közvetítésével álljon ügyfelei rendelkezésére.
A fordulat ingatlantól naprakész információkhoz juthat az általunk kínált ingatlanokról. Ne vesztegesse idejét fölösleges hirdetésekkel, Irodánk megszűri üzleti partnereit és Önhöz csak a megfelelő Vevőt vagy Bérlőt visszük el! Bizalmát a legjobb ingatlanok közvetítésével háláljuk meg.
Az iroda vezetője - Kálmán Ildikó - korábban is foglalkozott ingatlanokkal és széleskörű piaci ismeretek és tapasztalatok birtokában nyitotta meg saját irodáját.

 1. About
 2. Contact
 3. Ház

Cégleírás
Irodánk profilja-- Ingatlanok bérbeadása, adásvétele Díjmentes szolgáltatások (megbízási szerződés esetén): a nyilvántartásba-vétel, a szóbeli értékbecslés, megbízáskor fotókészítés, a reklámozás, a szerződés-előkészítés a vevők helyszínre kísérése, a címközvetítés (vevők részére). Üzemeltetés Több Ügyfelünk (Bérbeadó) részéről felmerült, hogy problémát jelent a kiadott ingatlan üzemeltetése, nem szívesen terhelik a családtagokat, barátokat ezen ügyintézéssel. Ezen ügyfeleinknek ajánljuk fel az üzemeltetési szolgáltatásunkat, mely az alábbiakat tartalmazhatja: ingatlan bérleti díjának beszedése, átutalása közüzemi díjak fizetésének ellenőrzése, ingatlan állapotának ellenőrzése / havi jelentés a bérbeadó részére, biztosítási ügyintézés kár esetén (pl.
beázás, betörés ? stb.), egyéb a Bérbeadó által igényelt ellenőrzés Egyszóval a Bérbeadó kötelezettségeinek a bérleti szerződésben megfogalmazott ellátása. építkezések műszaki vezetése, műszaki ellenőrzés, ingatlanok értékbecslése.
Ügyfélfogadás Hétfő - Vasárnap: 8:00 - 20:00
Kulcsszavak:
Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Lakás, Épület, Telek, Családi Ház, Ipari Ingatlan, Adás vétel, Kereskedelmi Ingatlan, Hétvégi Ház, Értékbecslés, Garázs, Kivitelezés, Bérbeadás, Közvetítés, Műszaki Ellenőrzés, Muszaki Vezetés, Fordulat, Kálmán Ildikó
Fordulat Ingatlan a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fordulat Ingatlan

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Kálmán Ildikó
Vezetőség

Üzenet küldése

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kodály Stny.30-32.
   2440  Százhalombatta
  2. CSENTERICS S. ÚT. 3.
   2440  Százhalombatta
  3. Kodály Zoltán Sétány 14/A
   2440  Százhalombatta
  4. Kodály Zoltán Stny. 30-32.
   2440  Százhalombatta
  5. Kodály Zoltán Stny. 30.
   2440  Százhalombatta
  6. KODÁLY STNY.30-32.
   2440  Százhalombatta
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete