Forrás Takarékszövetkezet Szövetkezet, Székesfehérvár

Forrás Takarékszövetkezet Szövetkezet
Vörösmarty Tér 1.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Forrás Takarékszövetkezet Szövetkezet honlapja

A Forrás Takarékszövetkezet jogelődje, a Balatonfőkajár és Vidéke Takarékszövetkezet 1975-ben jött létre a balatonfőkajári és a berhidai takarékszövetkezet egyesüléséből.
Az akkori gazdaságirányítási rendben a gazdaságpolitikai vezetői a takarékszövetkezetek fő feladatául a vidéki lakosság kiszolgálását szabták. Jellemzésül két, ma már mosolyra késztető szabályozás: A takarékszövetkezetek akkortájt nem nyithattak fiókot a városokban, valamint csak lakossági betétet gyűjthettek. A politikai és gazdasági rendszerváltás tehát egy viszonylag korszerűtlen eszközstruktúrájú, de az ügyfelei kiszolgálásában több évtizedes tapasztalatot szerzett, a szolgáltatások színvonalának növeléséért elkötelezett pénzintézetekként köszöntötte a takarékszövetkezeteket. Ez a fajta hozzáállás segítette aztán a takarékszövetkezeteket abban, hogy az elmúlt másfél évtizedben a banki átlagot meghaladó fejlődési ívet leírva, ma már a pénzügyi szolgáltató szféra meghatározó szereplői lettek.


Cégleírás
A takarékszövetkezetek felelős magatartásán túl az OTIVA erejének is nagy szerepe van abban, hogy az OTIVA tag takarékszövetkezeteket elkerülték a botrányos csődök, milliárdos "bentragadt" ügyfélpénzekkel kapcsolatba hozható botrányok. Mindenki hallott már bankcsődökről, lízingcégek csődjéről az elmúlt két évtizedben, és sajnos hallott a 2012-ben a Soltvadkert és Vidéke Takarék csődjéről. De nem hallott ügyfeleket megkárosító, OTIVA tag takarékszövetkezet összeomlásról.
Sajnos a soltvadkerti takarék nem volt tagja a közös védelmi alapnak. Ezt a jogszabály megengedte, a takarék vezetése pedig nem tartotta fontosnak. A Forrás Takarékszövetkezet, mint az OTIVA egyik alapítója, elkötelezetten hirdeti azt, hogy szükség van az intézményvédelmi alapra, és azt szorgalmazza, hogy a jogszabály írja elő a kötelező tagságot.
A Forrás Takarékszövetkezet jellemző ügyfélköre a lakossági és kisvállalkozói ügyfélkör, de egyre több közép és esetenként nagyvállalat választja számlavezetőjének. A lakossági piacon szerzett több évtizedes tapasztalatra alapozva fejlesztjük számlavezetési szolgáltatásunkat és hiteltermékeinket. Számlavezetési rendszerünkhöz kapcsolódóan tudunk nyújtani HomeBank terminált, valamint internet alapú NetBank szolgáltatást, SMS egyenlegértesítést. A lakossági hitelek tekintetében pedig - érthető módon - a szabad felhasználású hiteleket érdemes kiemelni.
Kulcsszavak:
Bank, Takarékszövetkezet, Hitel, Számlavezetés, Atm, Hitelügyintézés, Kölcsön, Hitelezés, Bankkártya, Lakáshitel, Kártya, Banki Hitel, Jelzáloghitel, Számla, Elektronikus, Folyószámla, Kamat, Széchenyi Kártya, Forint Folyószámla, Takarék, Netbank, Bankhitel, Diákhitel, Kisvállalkozások, Babakötvény, Betétszámla, Business Card, Hitelkeret, Folyószámla Hitel, Electron, Elektron, Gazdahitel, Gazdakártya, Internetbank, Cirrus, Banking, Elektronikus Bank, Folyószámla Csomag, Business Kártya, Lekötés, Hitel Igénylés, Forgóeszköz Hitel, Lakossági Bank, E Bank, Befektetés, Megtakarítások, Lakás, Lakásfelújítás, Ügyintézés, Galéria, Lakosság, Betét, Árfolyam, Vállalkozói, Lakossági, Home, Quaestor, Hitelfelvétel, Start Számla, Széchenyi Kártya Igénylés, Homebank, Gazdakártya Igénylés, Gazdahitel Igénylés, Paypass, Utazási Hitel, Forrás Takarékszövetkezet, Takarékbetétkönyv
Forrás Takarékszövetkezet Szövetkezet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Forrás Takarékszövetkezet Szövetkezet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!