Cím:
Nagy Jenő U 12.
Irányítószám/Település:
1126 Budapest - XII. KER.
Telefon:
(1) 202 2400
Fax:
(1) 202 2451
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Küldetésünk: A Fotex 1984 évi megalakulása óta minőségi termékek gyártását és forgalmazását, színvonalas szolgáltatások nyújtását, valamint a mindenkori igények és lehetőségek figyelembe vételével kialakított vagyon kezelését tartja feladatának. Ahol erre lehetőség nyílt és a Társaság alapvető adottságával összeegyeztethető, vállalatok akvizícióját hajtottuk végre, ahol pedig szükségesnek láttuk, összeolvadásokkal vagy egyes vállalatok értékesítésével korszerűsítettük portfoliónk

Cégleírás
Küldetésünk: A Fotex 1984 évi megalakulása óta minőségi termékek gyártását és forgalmazását, színvonalas szolgáltatások nyújtását, valamint a mindenkori igények és lehetőségek figyelembe vételével kialakított vagyon kezelését tartja feladatának. Ahol erre lehetőség nyílt és a Társaság alapvető adottságával összeegyeztethető, vállalatok akvizícióját hajtottuk végre, ahol pedig szükségesnek láttuk, összeolvadásokkal vagy egyes vállalatok értékesítésével korszerűsítettük portfoliónkat. Végül, de nem utolsó sorban egy jelentős működő ingatlanállományt alakítottunk ki, amely az évek folyamán meghatározó, húzó ágazattá vált a Fotex portfolióján belül.
Idegen nyelvű leírás
Fotex Rt. is a Hungary-based holding company active in a variety of retailing, wholesaling, manufacturing and property management activities, among others. The Company is operational through a group of subsidiaries located in Hungary and Cyprus such as Ajka Kristaly Kft., Azur Rt., Balaton Butorgyar Rt., Fotex Cosmetics Kft., Dalia Kft., Fotexnet Kft., Primo Rt.
and Sigma Kft. Its product range includes photo services and equipment, crystal ware, furniture and housing equipment, cosmetics, clothing and electrical and stationery goods.
It is headquartered in Budapest, Hungary.

Vélemények

Kocsis László
3 Csillagok

Nem szeretem

, 2007. december 17.

Akihez huz a szívem amiatt nem szeretem amugy is magas árak jellemzik! Elég gazdag már így is a tulaj várszegi úr! Sztem most már eltünhetne a piacról!
Címkék: ## vissza mindent gyorsanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fotex Rt., Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Csörsz U. 43.
  1124  Budapest
 2. Csörsz Utca 41
  1124  Budapest
 3. Sirály Utca 6.
  1124  Budapest
 4. Böszörményi Út. 31.
  1126  Budapest
 5. Böszörményi út 40.
  1126  Budapest

 6. Távolság: 240 m
  Adatok
  Kiss János Altábornagy Utca 48.
  1126  Budapest