Ft Mobil Autósiskola, Mosonmagyaróvár

Cégnév:
Ft Mobil Autósiskola
Cím:
Árpád U. 17.
Irányítószám/Település:
9200 Mosonmagyaróvár
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Mobile:
+36 20 942 62 41
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az FT-MOBIL AUTÓSISKOLA 1997-ben alakult. Alakulásunkkor csak, B, kategóriás képzést végeztünk majd rövidesen bővítettük a palettát, M, (segédmotor), A1 és A kategóriás (nagymotor) képzéssel. 2004 januárjától akkreditált intézménnyé váltunk. 2005-ben tovább bővítettük tevékenységünket szaktanfolyamú képzéssel.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy elérhető áron, kellő tudás és tapasztalat birtokában szerezd meg a jogosítványt. Iskolánkban barátságos, családias légkör fogad ami elősegíti, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni magadból. Nálunk te leszel a legfontosabb, és ezt bizonyítva egyéniségednek megfelelő oktatást szeretnénk biztosítani. Türelmes oktatóink közül akár te is kiválaszthatod, hogy kivel szeretnéd elsajátítani az autóvezetés mesterfogásait, amelyek nélkülözhetetlenek a gyakorlati forgalomban.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Szakoktatói hátterünknek, színvonalas és a legmodernebb számítástechnika és vizuáltechnikának köszönhetően tanulóink rendkívül magas arányban felelnek meg az elméleti, és később a gyakorlati vizsgáik alkalmával. Multimédiás elméleti előadásokat tartunk amelyek elősegítik a tananyag könnyebb megértését és alkalmazását, hogy akár a legnehezebbnek vélt vizsga is sikerüljön.

Kulcsszavak:

Autósiskola, Targoncavezető, Emelőgépkezelő, Darukötöző, Földmunkagép Kezelő, Építési anyag Előkészítő gép Kezelő, Útépítőgép Kezelő, Energiaátalakító berendezés Kezelő

A Ft Mobil Autósiskola cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
08-06-006493
Adószám
22493392-1-08

Teljesített Cylex Ajánlatkérések

 • AutósiskolaMinnél olcsóbban, minnél előbb B kategóriás vezetői engedélyt szeretnék, de nem tudom h Mosonmagyaróváron melyik autósiskolánál a legérdemesebb.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ft Mobil Autósiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Erkel Ferenc Út. 10
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Engels Frigyes U. 14.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. Soproni út 65.
  9300  Csorna
 4. Erzsébet Királyné út 4.
  9300  Csorna
 5. Városház Tér 3.
  9021  Győr
 6. Arany János Utca 31
  9022  Győr