Fujitsu Siemens ComputerS Kft., Budapest

6 Vélemények
Fujitsu Siemens ComputerS Kft.
Gizella út 51-57.
1143 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
(1) 471 2137
(1) 471 2111
(1) 471 2110
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
35

Leírás

Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás


  Cégleírás
  Márkanevünk azt az elkötelezettséget tükrözi, hogy minden egyes lépésünket a felelősségvállalás hassa át Ez a felelősségvállalás kíséri végig mindennapjainkat a tervezéstől kezdve a gyártási folyamatokon át az ügyfelekkel és beszállítókkal való kapcsolatig. A CSR olyan kulcsfontosságú erősségünk, amely megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Igen, informatikával foglalkozunk, de komoly felelősségvállalások mellett.
  Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás.
  Kulcsszavak:
  Számítástechnika, Notebook, Pda, Intel, Driver, Fujitsu Siemens, Tablet Pc, Fsc, Workstation, Mainframe, Szoftver, Adatbázis, Unix, Homepage, Linux, Server, Ddc, Mobility, Bs2000, Fujitsu Siemens Computers, Siemensfujitsu, Dynamic Data Center
  Irodánkban beszélt nyelvek
  Angol#Német
  A Fujitsu Siemens ComputerS Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  BOGDÁN CSABA

  A DRIWEREKNEK A NEVE KELNE A Z ÉN GÉPENEK

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  HELO NAGYO SZERETNÉM TUDNI AZ ŐSZES DRIVER NEVÉT AMIQA FUJITSU SIMENS COMJUTERNEKM VAN , HA EZ NEM LENE GOND AKKOR LEGYENEK ERE A FREEMAILRA KULDENI A NEVEKET:BOGICSABI2@FREEMAIL.HUKŐSZŐNŐM A MEGÉRTÉSÜKET ÉS VISZLÁT!

  Sutyinszki Alex

  FUJITSU SIEMENS

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Jelenleg is FUJITSU SIEMENS számitógépen van.A pár évvel ezelötti modellel nem volt semmi baj de sajnos amit másfél éve vettem csak úgy megadta magát.A szervizben sem tudtak micsinálni vele kiégett több minden benne.. többmint 170ezer ft-os gép volt nem másfél évre terveztem!Azóta vettem egy szintén FUJITSU SIEMENS használt régebbi gépet azzal egyenlőre még nincs baj remélem ez már tovább bírja!!Igy most a vélemény egy közepes.Lehet a régebbi gépek masszivabbak voltak?!

  ordoglakat

  Fujitsu-Siemens Computer Kft.

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ilyen monitorom van már 2. éve és nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vásárlás előtt áll.
  ## számítástechnika# laptop# monitor
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  ordoglakat

  Fujitsu-Siemens Computer Kft.

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ilyen monitorunk van és nagyon elégedettek vagyunk vele. Több ismerősömnek is van Fujitsu-Siemens terméke és eddig még senki nem panaszkodott erre a márkára. Aki vásárlás előtt áll, mindenképpen nézzen körül náluk is.
  ## számítástechnika# laptop# monitor
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  leimi

  Kedvenc márka

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Első laptopom Fujitsu Siemens volt! Nagyon szerettem! Egyetemi tanulmányaim alatt rendkívül nagy hasznát vettem! És nem is csak! Unalmas óráimban is felvidított ha netezni, vagy játszani akartam!
  ## számítástechnika# notebook# data
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Fujitsu Siemens ComputerS Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Gizella út 42-44
   1143  Budapest
  2. Ilka Utca 31
   1143  Budapest
  3. Ilka U. 30.
   1143  Budapest
  4. Ilka U. 25-27
   1143  Budapest