Fujitsu Siemens ComputerS Kft., Budapest

Cím:
Gizella út 51-57.
Irányítószám/Település:
1143 Budapest - XIV. KER.
Telefon:
(1) 471 2137
Telefon:
(1) 471 2111
Fax:
(1) 471 2110
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás

Cégleírás
Márkanevünk azt az elkötelezettséget tükrözi, hogy minden egyes lépésünket a felelősségvállalás hassa át Ez a felelősségvállalás kíséri végig mindennapjainkat a tervezéstől kezdve a gyártási folyamatokon át az ügyfelekkel és beszállítókkal való kapcsolatig. A CSR olyan kulcsfontosságú erősségünk, amely megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Igen, informatikával foglalkozunk, de komoly felelősségvállalások mellett.
Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás.

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
35

Vélemények

BOGDÁN CSABA
5 Csillagok

A DRIWEREKNEK A NEVE KELNE A Z ÉN GÉPENEK

2011. augusztus 12.

HELO NAGYO SZERETNÉM TUDNI AZ ŐSZES DRIVER NEVÉT AMIQA FUJITSU SIMENS COMJUTERNEKM VAN , HA EZ NEM LENE GOND AKKOR LEGYENEK ERE A FREEMAILRA KULDENI A NEVEKET:BOGICSABI2@FREEMAIL.HUKŐSZŐNŐM A MEGÉRTÉSÜKET ÉS VISZLÁT!

Sutyinszki Alex
3 Csillagok

FUJITSU SIEMENS

, 2009. december 12.

Jelenleg is FUJITSU SIEMENS számitógépen van.A pár évvel ezelötti modellel nem volt semmi baj de sajnos amit másfél éve vettem csak úgy megadta magát.A szervizben sem tudtak micsinálni vele kiégett több minden benne.. többmint 170ezer ft-os gép volt nem másfél évre terveztem!Azóta vettem egy szintén FUJITSU SIEMENS használt régebbi gépet azzal egyenlőre még nincs baj remélem ez már tovább bírja!!Igy most a vélemény egy közepes.Lehet a régebbi gépek masszivabbak voltak?!
Címkék: ## fujitsu siemensErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
5 Csillagok

Fujitsu-Siemens Computer Kft.

, 2007. december 28.

Ilyen monitorom van már 2. éve és nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vásárlás előtt áll.
Címkék: ## számítástechnika# laptop# monitorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
4 Csillagok

Fujitsu-Siemens Computer Kft.

, 2007. december 18.

Ilyen monitorunk van és nagyon elégedettek vagyunk vele. Több ismerősömnek is van Fujitsu-Siemens terméke és eddig még senki nem panaszkodott erre a márkára. Aki vásárlás előtt áll, mindenképpen nézzen körül náluk is.
Címkék: ## számítástechnika# laptop# monitorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

leimi
4 Csillagok

Kedvenc márka

, 2007. december 13.

Első laptopom Fujitsu Siemens volt! Nagyon szerettem! Egyetemi tanulmányaim alatt rendkívül nagy hasznát vettem! És nem is csak! Unalmas óráimban is felvidított ha netezni, vagy játszani akartam!
Címkék: ## számítástechnika# notebook# dataErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

T. Timi
4 Csillagok

Fujitsu-Siemens

, 2007. december 11.

Tavaly ilyenkor vettünk egy Fujitsu-Siemens notebookot. Elégedett is vagyok vele úgy összességében. Sajna viszont ennél a típusnál (1655n)úgy veszem észre, típushiba lehet, hogy a ventillátor nem bírja valami sokáig, gyakori a meghibásodás.A garancia pont lejárt, amikor ez bekövetkezett.Ugyan ez a helyzet a DVD írójával is(Philips).Jó lenne, ha ezek a hibák ritkulnának!
Címkék: ## számítástechnika# laptop# fujitsu# siemens# notebook# computerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Fujitsu Siemens ComputerS Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Gizella út 42-44.
  1143  Budapest
 2. Gizella út 42-44
  1143  Budapest
 3. Ilka Utca 31
  1143  Budapest
 4. Ilka U. 30.
  1143  Budapest
 5. Ilka U. 30.
  1143  Budapest
 6. Ilka U. 25-27
  1143  Budapest