Fujitsu Siemens ComputerS Kft., Budapest

6 Vélemények
Fujitsu Siemens ComputerS Kft.
Gizella Út 51-57.
1143 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
(1) 471 2137
(1) 471 2111
(1) 471 2110
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
35

Leírás

Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás


Cégleírás
Márkanevünk azt az elkötelezettséget tükrözi, hogy minden egyes lépésünket a felelősségvállalás hassa át Ez a felelősségvállalás kíséri végig mindennapjainkat a tervezéstől kezdve a gyártási folyamatokon át az ügyfelekkel és beszállítókkal való kapcsolatig. A CSR olyan kulcsfontosságú erősségünk, amely megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Igen, informatikával foglalkozunk, de komoly felelősségvállalások mellett.
Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója, a nagyvállalatokat, kis- és középvállalatokat, valamint egyéni felhasználókat egyaránt kiszolgáló cég az EMEA-régió valamennyi fontos piacán jelen van, egyedülálló választékot kínál világszínvonalú számítás.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Pda, Server, Intel, Driver, Fujitsu Siemens, Fsc, Tablet Pc, Workstation, Mainframe, Notebook, Unix, Homepage, Szoftver, Adatbázis, Linux, Ddc, Mobility, Bs2000, Fujitsu Siemens Computers, Siemensfujitsu, Dynamic Data Center
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német
Fujitsu Siemens ComputerS Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

A DRIWEREKNEK A NEVE KELNE A Z ÉN GÉPENEK

több, mint 6 hónappal ezelőtt

HELO NAGYO SZERETNÉM TUDNI AZ ŐSZES DRIVER NEVÉT AMIQA FUJITSU SIMENS COMJUTERNEKM VAN , HA EZ NEM LENE GOND AKKOR LEGYENEK ERE A FREEMAILRA KULDENI A NEVEKET:BOGICSABI2@FREEMAIL.HUKŐSZŐNŐM A MEGÉRTÉSÜKET ÉS VISZLÁT!

Sutyinszki Alex
FUJITSU SIEMENS

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jelenleg is FUJITSU SIEMENS számitógépen van.A pár évvel ezelötti modellel nem volt semmi baj de sajnos amit másfél éve vettem csak úgy megadta magát.A szervizben sem tudtak micsinálni vele kiégett több minden benne.. többmint 170ezer ft-os gép volt nem másfél évre terveztem!Azóta vettem egy szintén FUJITSU SIEMENS használt régebbi gépet azzal egyenlőre még nincs baj remélem ez már tovább bírja!!Igy most a vélemény egy közepes.Lehet a régebbi gépek masszivabbak voltak?!

ordoglakat
Fujitsu-Siemens Computer Kft.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ilyen monitorom van már 2. éve és nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vásárlás előtt áll.
## számítástechnika# laptop# monitor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
Fujitsu-Siemens Computer Kft.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ilyen monitorunk van és nagyon elégedettek vagyunk vele. Több ismerősömnek is van Fujitsu-Siemens terméke és eddig még senki nem panaszkodott erre a márkára. Aki vásárlás előtt áll, mindenképpen nézzen körül náluk is.
## számítástechnika# laptop# monitor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

leimi
Kedvenc márka

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Első laptopom Fujitsu Siemens volt! Nagyon szerettem! Egyetemi tanulmányaim alatt rendkívül nagy hasznát vettem! És nem is csak! Unalmas óráimban is felvidított ha netezni, vagy játszani akartam!
## számítástechnika# notebook# data
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Fujitsu Siemens ComputerS Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Gizella Út 42-44
  1143  Budapest
 2. Ilka Utca 31
  1143  Budapest
 3. Ilka U. 30.
  1143  Budapest
 4. Ilka U. 25-27.
  1143  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete