Gödör- a Haspártiak Vendéglője, Szombathely

4 Vélemények
Gödör- a Haspártiak Vendéglője
HOLLÁN ERNŐ UTCA 12
9700 Szombathely
Vas
(94) 510 078
(94) 510 079
(94) 510 078
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Gödör- a Haspártiak Vendéglője honlapja

A kilencvenes évek elején történt, hogy két főiskolás jóbarát az iskolapad fáradalmait kipihenvén rendszeresen járta a budapesti és az ország éttermeit, gasztronómiai tapasztalatokat gyűjteni. Feltett szándékuk volt, hogy a jót mindenhonnan ellesve, a rosszat elhagyva, egyszer saját éttermet üzemeltetnek majd. És el is érkezett a nagy lehetőség...1996. 12.
16-a, amikor is megnyílt első közös éttermük, a "Gödör" - A haspártiak vendéglője... Hát ezek voltunk mi. A kezdeti nehézségeket és tapasztalatlanságokat lelkesedésünkkel próbáltuk legyőzni, valamint azzal a szilárd elhatározással, hogy tudtuk: valami újat akarunk csinálni Szombathelyen.
Valamit, ami még eddig nem volt: olcsón finomat és sokat adni, megfelelő színvonalon. Ötvöztük hát a Szent Jupát, a Náncsi néni, a Csülök Csárda legjobb hagyományait, kibővítettük saját ötleteinkkel, kitaláltunk egy nevet (Haspártiak vendéglője) - amit később levédettünk -, és elindítottuk éttermünket.


Cégleírás
Azóta a Gödör immár fogalommá vált - s nemcsak Vas megyében -, a piros kockás abrosz igazi védjegye tevékenységünknek. Szlogenünk: "Reméljük, nem maradt éhes" 1996 óta megkérdőjelezhetetlenül virít az étterem kijárata felett, s büszkén valljuk, hogy igaz is. Még mindig akkora adaggal dolgozunk, mint nyitáskor, s bár az inflációt mi sem tudtuk elkerülni, maradtunk a közepes árszintű vendéglátókategóriában. Ám nem csak elindítani nehéz valamit, hanem a már megszerzett vendéget meg is kell tartani. Épp ezért évente új étlapot írunk, változtatunk az ízeken és a szövegvilágon is. Ez a változatosság segíti a kreativitásunk fejlődését, ráadásul tetszik a vendégeknek is.

Rendszeresen próbálunk újat kitalálni, ilyen ötlet volt Szombathelyen először a középkori királyi lakoma megrendezése. Korhű ruhákban, korhű zenével, kézzel-lábbal evés gyertyafénynél - igazi ínyencség! Nagyobb társaságoknak még ma is vállalunk ilyen jellegű rendezvényt.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglő, Étteremi szolgáltatás, Gödör Étterem, Tiszaújvárosi Resaurant
Képek hozzáadása

Vélemények

Ilona Juhász
értékelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

ha Szombathelyen járunk, vagy bárataink oda utaznak feltétlenül itt ebédelünk, figyelmes kiszolgálás nagyon nagy választék, finom ételek, nagy adagok és nagyon jó árak, kell ennél több, hogy nagyon jól érezd magad, egy hibája van, hogy Szombathelyen van és mi Budapesten élünk

Jutka
étterem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem Szombathelyen ez egy nagyon kedvelt vendéglő. Eddig akárhányszor voltunk, a legtöbbször teltház volt. Az ételek nagyon finomak, megfizethető áron. A kiszolgálás is udvarias.

pass gábor
haspárti

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, hatalmas adagok, széles választék. A kiszolgálás kicsit lassú, de betudható a nagy érdeklődésnek, mert itt mindig sokan vannak, ez az egyik legnépszerűbb vendéglő. Az étlapjuk sem mindennapi, viccesen tréfásan vannak megfogalmazva a leírások, de itt legalább nem kell megkérdezni, melyik ételnév mit is rejt valójában

passné jakab henrietta
haspárti

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy étterem, mely tényleg haspárti. Csuda emberes adagok, nagyon ízletes ételek, és az étlap sem mindennapi. Főleg a kétszemélyes tálat ajánlom, amivel egy 3 tagú család teljes mértékben jól lakik. A somlóis palacsintájuk utánozhatatlan különlegesség. Aki itt jár, ki ne hagyja

Írjon véleményt a(z) Gödör- a Haspártiak Vendéglője részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió