Gadácsi Autóház Kft-Keszthely

Cím:
Tapolcai U.
Irányítószám/Település:
8360 Keszthely
Megye:
Zala
Telefon:
83/511-040
Fax:
83/511-041
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Gadácsi Csoport története egy folyamatosan növekvő vállalkozás története. 1995 - A Gadácsi család megalapítja a Kor-Autó Kft.-t a Daewoo márkakereskedői és szerviz feladatainak ellátására. Ezzel egy máig tartó, látványos fejlődés vette kezdetét, amelynek első állomása a cég balatonkeresztúri bemutatótermének és szervizének megnyitása volt közvetlenül a 7-es főút mellett.
2002- A cég bevezeti az ISO 9001:2000 integrált minőségirányítási rendszert, amelyről tanúsítványt szerez. A Daewoo kereskedés megnyitását követően az ügyfélkör folyamatosan bővült és e növekedés eredményeképpen új, nagyobb bemutatóteremre és szervizműhelyre lett szükség.
A megnövekedett igények kiszolgálására új bemutatóterem és szerviz épült Balatonkeresztúron, amely 2002 szeptemberétől, a korábbi márkakereskedés szomszédságában várja az ügyfeleket.

Cégleírás
2004 - A Daewoo márkanév a General Motors döntése alapján névváltozáson megy keresztül. Az új márkanév: a Chevrolet. A Kft. csatlakozik a BOSCH CAR SERVICE márka független szerviz hálózathoz. Megkezdődik a STEMA utánfutók forgalmazása. 2005 - Keszthelyen elkészül egy új impozáns 1100 négyzetméteres épület, amely a Chevrolet márka mellett más márkák értékesítésére és szervízelésére is alkalmas. Balatonkeresztúron és Keszthelyen megnyílik a KYMCO-RIJEU-TAURIS motorok márkaképviselete. 2006 - Megalakul a Kor-Autó Kft. mellett a Gadácsi Autóház Kft., a FIAT személy és haszongépjármű, valamint a LANCIA márkakereskedői és szerviz feladatainak ellátására Keszthelyen.
2007- A Gadácsi Autóház KFT. Marcaliban is FIAT márkaképviseletet nyit. 2009 - Mind három telephelyen (Balatonkeresztúr- Keszthely-Marcali) megkezdődik a KEEWAY motorok márkaképviselete is. Szeptember óta a Kor-Autó Kft. Keszthelyen SKODA márkaszervizként is működik. 2010 - A Gadácsi Autóház Kft. a FIAT márka mellett megkapja a KIA márka képviseletét Keszthelyen. Cég üzleti modellje: Széles spektrumú márkaválaszték, kiváló csapat, ésszerű szervezet, folyamatos képzés és fejlesztés, profi kommunikáció és tisztességes ügyfélkezelés.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, mégpedig a megfelelő kommunikációs technikák és a legkorszerűbb javítási technológiák alkalmazásával. Törődünk azzal, hogy vevőink hogyan használják termékeinket és szolgáltatásainkat. Ennek érdekében kapcsolatot tartunk vevőinkkel és informálódunk megelégedettségükről. Ahogy eddig, a jövőben is arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan emeljük, ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében. Tisztelettel várjuk minden kedves ügyfelünket autóházainkban. Győződjön meg személyesen minőségi szolgáltatásainkról. A GADÁCSI CSOPORT csapata

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gadácsi Autóház Kft-Keszthely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Tapolcai út
  8360  Keszthely
 2. Tapolcai U. 40.
  8360  Keszthely
 3. Nyárfa U. 27.
  8360  Keszthely
 4. Tapolcai Utca 34
  8360  Keszthely
 5. Jegenye U. 2
  8360  Keszthely
 6. Murvás U. 4.
  8360  Keszthely