Gadácsi Autóház Kft-Keszthely

Cégnév:
Gadácsi Autóház Kft-Keszthely
Cím:
Tapolcai U.
Irányítószám/Település:
8360 Keszthely
Megye:
Zala
Telefon:
83/511-040
Fax:
83/511-041
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Gadácsi Csoport története egy folyamatosan növekvő vállalkozás története. 1995 - A Gadácsi család megalapítja a Kor-Autó Kft.-t a Daewoo márkakereskedői és szerviz feladatainak ellátására. Ezzel egy máig tartó, látványos fejlődés vette kezdetét, amelynek első állomása a cég balatonkeresztúri bemutatótermének és szervizének megnyitása volt közvetlenül a 7-es főút mellett.
2002- A cég bevezeti az ISO 9001:2000 integrált minőségirányítási rendszert, amelyről tanúsítványt szerez. A Daewoo kereskedés megnyitását követően az ügyfélkör folyamatosan bővült és e növekedés eredményeképpen új, nagyobb bemutatóteremre és szervizműhelyre lett szükség.
A megnövekedett igények kiszolgálására új bemutatóterem és szerviz épült Balatonkeresztúron, amely 2002 szeptemberétől, a korábbi márkakereskedés szomszédságában várja az ügyfeleket.

Képek hozzáadása

Cégleírás
2004 - A Daewoo márkanév a General Motors döntése alapján névváltozáson megy keresztül. Az új márkanév: a Chevrolet. A Kft. csatlakozik a BOSCH CAR SERVICE márka független szerviz hálózathoz. Megkezdődik a STEMA utánfutók forgalmazása. 2005 - Keszthelyen elkészül egy új impozáns 1100 négyzetméteres épület, amely a Chevrolet márka mellett más márkák értékesítésére és szervízelésére is alkalmas. Balatonkeresztúron és Keszthelyen megnyílik a KYMCO-RIJEU-TAURIS motorok márkaképviselete. 2006 - Megalakul a Kor-Autó Kft. mellett a Gadácsi Autóház Kft., a FIAT személy és haszongépjármű, valamint a LANCIA márkakereskedői és szerviz feladatainak ellátására Keszthelyen.
2007- A Gadácsi Autóház KFT. Marcaliban is FIAT márkaképviseletet nyit. 2009 - Mind három telephelyen (Balatonkeresztúr- Keszthely-Marcali) megkezdődik a KEEWAY motorok márkaképviselete is. Szeptember óta a Kor-Autó Kft. Keszthelyen SKODA márkaszervizként is működik. 2010 - A Gadácsi Autóház Kft. a FIAT márka mellett megkapja a KIA márka képviseletét Keszthelyen. Cég üzleti modellje: Széles spektrumú márkaválaszték, kiváló csapat, ésszerű szervezet, folyamatos képzés és fejlesztés, profi kommunikáció és tisztességes ügyfélkezelés.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, mégpedig a megfelelő kommunikációs technikák és a legkorszerűbb javítási technológiák alkalmazásával. Törődünk azzal, hogy vevőink hogyan használják termékeinket és szolgáltatásainkat. Ennek érdekében kapcsolatot tartunk vevőinkkel és informálódunk megelégedettségükről. Ahogy eddig, a jövőben is arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan emeljük, ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében. Tisztelettel várjuk minden kedves ügyfelünket autóházainkban. Győződjön meg személyesen minőségi szolgáltatásainkról. A GADÁCSI CSOPORT csapata

Kulcsszavak:

Autó, Autójavítás, Autókereskedelem, Autószalon, Zöldkártya, Autótartozék, Szervizelés, Gépjármű, Bérautó, Szalon, Flottakezelés, Új Autó, Szervíz szolgáltatás, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Családi Autó, Haszongépjármű, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Skoda, Lízingelési Lehetőség, Fiat, Chevrolet, Kia, Skoda Szervíz, Márkakereskedések, Kymco Motorkerékpárok, Elektromos Járművek, Kárrendezés, Autószerviz, Személygépkocsi, Motorkerékpár, Lancia, Atv, Kia Márkakereskedés, Kia Kereskedés, Kia Szervizszolgáltatás, Kia Szervíz, Kia Márkaképviselet, Lancia Szervíz, Rieju, Lancia Márkaképviselet, Lancia Márkakereskedés, Hitel, Karosszéria javítás, Casco, Lízing, Gépjármű Felelősségbiztosítás, Robogó, Robogók, Elektromos Kerékpár, Csoport, Keeway, Kymco, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Bosch Car service, Rieju Motorkerékpárok, Keeway Motor

A Gadácsi Autóház Kft-Keszthely cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gadácsi Autóház Kft-Keszthely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Tapolcai út
  8360  Keszthely
 2. Tapolcai U. 40.
  8360  Keszthely
 3. Nyárfa U. 27.
  8360  Keszthely
 4. Tapolcai Utca 34
  8360  Keszthely
 5. Jegenye U. 2
  8360  Keszthely
 6. Murvás U. 4.
  8360  Keszthely