Gagarin Általános Iskola, Salgótarján

4 Vélemények
Gagarin Általános Iskola
JÓZSEF ATTILA UTCA 2.
3100 Salgótarján
Nógrád
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Gagarin Általános Iskola honlapja

Jelenlegi székhelyén 1967 óta működik, a volt Iskola úti Általános Iskola jogutódjaként. Az új belvárosra jellemző, 16 tantermes, tanuszodával bővített, modern stílusú épületet Magyar Géza tervezte. Jelenleg 665 tanulónak ad otthont, akik 25 tanulócsopotban, 52 pedagógus irányításával fejlesztik képességeiket, bővítik ismereteiket. Intézményünk az országban fellelhető, sokszínű iskolarendszerben a "hagyományos" iskolák kategóriájába sorolható. Nem vagyunk ugyanis kísérleti iskola, nem vezettünk be iskolaszerkezet-váltást. A hangsúlyt a tartalmi megújulásra helyezzük.
Nevelőközösségünk folyamatosan figyel a társadalmi kihívásokra. A fokozódó igényeknek szeretnénk megfelelni, illetve megfeleltetni tanítványainkat. A "még többet", "még jobban" elvhez azonban szükség van a körülmények, a tényleges állapot, s a lehetőségek szem előtt tartására. A valóság talaján állva, a fokozatosság elvét is figyelembe véve igyekszünk tehát előre. Miközben gondosan őrizzük, ápoljuk mindazt, ami régóta bevált, hasznos és eredményes, igyekszünk megszabadulni a féket jelentő merevségektől, élni az újabb lehetőségekkel, tevőlegesen is részt vállalni a korszerű ismereteket, értékeket közvetítő szakmai programok kidolgozásában, bevezetésében.
Amikor iskolánk egyéni arculatának kialakításán fáradozunk nem egyszerűen a többi iskolától való különbözőségre, "másságra" törekszünk, sokkal inkább az önmagunkhoz viszonyított minőségi fejlesztésre. Célunk, hogy tanítványainkban kialakítsuk a minél magasabb szintű általános műveltség megszerzésének igényét, az alkotómunkára való beállítódást, az új iránti nyitottságot, a naprakész informáltságot, a kritika, önkritika gyakorlásának képessége mellett a toleranciát. Azt szeretnénk, hogy reális énkép birtokában továbbfejleszthető, teljesítményképes tudással, ennek kifejezéséhez a megfelelő anyanyelvi és idegennyelvi kommunikációs képességgel vértezzük fel őket.


Kulcsszavak:
Általános Iskola, Tanár, Általános Iskolai Oktatás, Tanterem, Osztály, Tanóra, Idegen Nyelvi képzés, Művészeti Nevelés, Oktatás, Fejlesztés, Könyv, Kutatás, Tudomány, Mta, Diák, Magyar Tudományi Akadémia, Akadémia, Tudomány fejlesztés, Kutatási Labor, Tankönyv, Gyerekoktatás, Taítónő
Gagarin Általános Iskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

popeye
Gagarin

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lehet, hogy a város legjobb iskolája, de már messze nem ad igényes oktatást! A lányom 10 éve végzett ott, s már akkor érződtek a hanyatlás jelei. Ez különösen a nyelvoktatás terén jött ki. Azóta oda járnak az unokaöcséim is, plusz igazgató váltás is történt, s sajnos elmondható, hogy a nívó zuhanórepülést ír le. Csak hát nincs jobb.

Bacsa Roland
Gagarin

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Gagarin Salgótarján legjobb iskolája. 2-3 éve lett felújítva. Saját uszodája is van, mi is ide jártunk úszni tanulni. Ezen kívül van még 2 udvara, egy nagyobb, amin van kosárpalánk és foci kapu. Valamint van a kisebb, amin a betonra felfestett "játékokkal" lehet játszani. De a külsőségeken kívül, képzett tanárok vannak, akik bármikor segítenek. Valamint azt is jó ötletnek találom, hogy nem 5.-től tanulják az idegennyelvet, mint más általános iskolába, hanem már 1.-től elkezdik. Ha valaki meg akarja tanulni az angolt itt biztos hogy sikerülni fog. Aki még nem döntött melyik általános iskolába szeretné iratni gyermekét, annak ezt az iskolát ajánlom.

Richárd
Gagarin

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nem ide jártam, de sok ismerősöm és jelenlegi osztálytársam igen, akik azt mondják, hogy a közösség és a tanárok jók, kedvesek. Én jártam ott látogatóban és igazuk volt, hozzátenném még azt, hogy tiszta és modern körülmények között lehet tanulni. Meglepődtem, mert tényleg nagyon rendes iskola, az én általános iskolámban, a Kodályban már sajnos más a helyzet. Ha valaki most döntene, hogy a gyermeke hova járjon, annak én ezt a sulit tudom ajánlani!

aero
gagarin

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legszebb ált. iskola Salgótarjánban . Nagyszerű körülmények vannak az iskolában és a gyerekek is szívesen járnak ide.

Írjon véleményt a(z) Gagarin Általános Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. József Attila Út 2.
  3100  Salgótarján
 2. Mártírok Út 3.
  3100  Salgótarján
 3. Beszterce Tér 4.
  3100  Salgótarján
 4. Nagymező Út 5/A.
  3104  Salgótarján
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete