Cím:
Némediszőlő
Irányítószám/Település:
2360 Gyál
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 340 444
Mobile:
(20) 497 3240
Mobile:
(30) 966 6075
Mobile:
(30) 230 8954
Mobile:
(30) 349 3683
Mobile:
(20) 343 0080
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Telefon - +36 20 9 345 266, +36 30 230-8954. Kellemes pihenést, szórakozást, kikapcsolódást kínálunk Önnek és kedves családjának, ha bizalommal fordul hozzánk hosszabb szabadsága vagy rövidebb hétvégi időtöltése alatt. Lovasprogramjaink színes skálája várja itt, festői környezetben, mint lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás.

Cégleírás
A Csárda impozáns környezetben az 5 hektáron elterülő Galopp Majorban található. Az étterem igazi nádtetős, falusi hangulatot idéző faragott fa berendezési tárgyaival és díszítő elemeivel pompásan illeszkedik a Galopp Major természetes szépségű környezetébe. A csodálatos zöld terület, a lovaskarámok és a lovak megnyugtató közelsége szemet gyönyörködtető látványt nyújt a finom házias ételek fogyasztása közben.
Számunkra az a legfontosabb, hogy a csárdába betérőknek kellemes emlék maradjon az itt eltöltött idő és a csodálatos környezetben elfogyasztott finom ételek a visszatérés vágyát ébresszék bennük. Éttermünk vállalja családi és céges rendezvények, esküvők, bankettek, találkozók lebonyolítását.
Buszos csoportoknak is! Ha az utazó, a kellemes vacsora után elpilledne vagy a lovaglástól elfáradna, lehetősége van a nádtetős házacskák egyikében tölteni az éjszakát.

Vélemények

Nagy Leila
1 Csillagok

Vacsora

2013. február 1.

Torkos csütörtök kapcsán ismerkedtem meg a csárdával. Érkezéskor már az udvaron kijelentettem ide visszajövünk napközben is. Nagyon tetszett mind a belső, mind a külső kialakítása. A továbbiakról viszont semmi jót nem tudok elmondani. Nem volt szimpatikus, hogy az evőeszközöket nem tányérra sőt, még csak szalvétára sem teszik, csak a csupasz asztalra, de úgy gondoltam ennyi bajunk legyen. A hely igazi erdélyi hangulatot áraszt, szép rönkbútorokkal, dekorációval. Ilyen apróságon nem akadunk fenn. Az ételre nem kellett sokat várni, viszont kétszer kellett szólni, mire kaptam erős paprikát a halászléhez. A leveseket ehetőnek mondanám. Főétel fonnyadt salátalevélen tálalva, hideg, még csak nem is langyos! A hús nyers, mártásnak kellemetlen mellékíze, ehetetlen. Adag kicsi, ami jelen esetben elhanyagolható, hazaérve gyors fogmosás, hogy ne maradjon semmi íz. Életemben nem ettem ilyen rosszat!! Messze elkerüljük a helyet, pedig nagyon nagy kár érte. Honlapon új vezetőségről írnak, nem tudom ez mióta érvényes, de óriási a kontraszt a csárda kialakítása és a nyújtott szolgáltatás minősége között. A felszolgálás és étel nálunk a nullás értékelést sem érte el. Jó ötletnek tartom a programokat, melyeket kínáltak, ha az étel nem lett volna ilyen borzasztó visszamentünk volna a programokra.
Címkék: #vendéglátás#csárdaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kiss béla bálint
5 Csillagok

Lovaglás

2012. július 13.

Voltunk néhányszor a különböző korú unokáinkkal lovagolni, néha még előzetes bejelentkezés nélkül is sikerült. Nagyon meg vagyunk elégedve az emberséges bánásmoddal....
Címkék: #Egyéb állatok....JátszótérErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lengyel Márk
5 Csillagok

panzió

, 2009. december 23.

Nagyszerű ez a három dolog együtt. kevés helyen van magyar országon egy helyen panzió, vendéglő és még lovarda. Jártam már náluk. Finom ételeket fogyasztottam náluk, a kiszolgálás remek volt. Egész olcsók.Remek hely

Írjon véleményt a(z) Galopp Major - Gyál részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Hrsz. 72/3
  2363  Felsőpakony

 2. Távolság: 3.31 km
  Adatok
  Bartók Béla Utca 113
  2360  Gyál

 3. Távolság: 3.46 km
  Adatok
  Bem J. Utca
  2360  Gyál

 4. Távolság: 3.61 km
  Adatok
  Vasút Utca 31.
  2360  Gyál

 5. Távolság: 4.07 km
  Adatok
  Kőrösi U. 11.
  2363  Felsőpakony
 6. Bacsó Béla Utca 38
  2360  Gyál