Gerloboat - Cirkáló Bt., Gyúró

Cím:
Temetösor 39
Irányítószám/Település:
2464 Gyúró
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 467 024
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

yahtok gyártása

Cégleírás
A 8mOneDesign vitorlás yacht - mint a neve is utal rá - egy egységes hajóosztály. Sportos, modern tervezésü vitorlás, kiváló menettulajdonságokkal, könnyen vitorlázható. Négy felnöttnek (és esetleg két gyermeknek) alvásra is kellö helyet biztosít. Felhúzható tökesúlya a hajó könynü szállíthatóságát és adott esetben sekély vízbeni használatát szolgálja. Magyarországon és Németországban a 8mOneDesign saját hajóosztályt képez. A halyóosztály hazai vizeken történö beveztése és elterjedése Halmos Antal úr (www.amrita-it.com) gondos, kitartó és igényes munkájának érdeme. Cégünk 1997 óta - mint Halmos Antal alvállakozója - gyártója ezen kedvelt vitorlásnak.
2000 augusztus óta pedig a hajótípus rendszergazdái vagyunk, kizárólagos gyártási, értékesítési és export jogokkal. A minöség, megbízhatóság és biztonság, fö gyártási szempontunk. A 8mOneDesign hajók, 1995 óta kiváló versenyeredményekkel büszkélkedhetnek úgy a Balatonon, mint nemzetközi vizeken is., 2000-ben egy a legmodernebb tervezési követelményeknek eleget tevö vitorláshajó gyártásának kezdetét tüztük ki célul. Ennek realizálásához Klaus Röder bajor yachttervezö mérnököt sikerült megnyernünk. A hajó tervei, mint azt a képeken látni, elkészültek, gyártása folyamatban van. A rajzok magukért beszélnek.
Az elsö példány vizrebocsátása elérhetö közelségben van., scherenkreuzerek közül a Balatonon a 30-asok a legelterjedtebbek. Évtizedek óta nagy csatákat vívnak egymással. Ebben a hajóosztályban dédelgetett tervünk a jövöben újitani, egy még eddig soha meg nem épített, az osztályelöírásoknak minden szempontból megfelelö, 1995-ben tervezett hajóval, melynek tervei az áramlástechnika aktuális ismereteinek figyelembevételével készültek. A 30qm Schärenkreuzer jelen terve a Southampton Institute of Higher Education müszaki föiskola Yacht & Powercraft Design szakán diplomamunkaként készült Röder Klaus által. Reméljük, hogy ezen nyilvánosságrahozatallal sikerül az osztály szerelmeseinek figyelmét felkeltenünk.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Gerloboat - Cirkáló Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ungvári Utca 16/B.
  2030  Érd
 2. Tárnoki U. 101/A
  2030  Érd
 3. Szent István U. 37.
  2030  Érd
 4. Venyige Utca 43
  2030  Érd
 5. Káposztáskert U. 5.
  2051  Biatorbágy
 6. Diósdi út 45
  2030  Érd