Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

60 Vélemények
Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ
Gls Európa Utca 2.
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Pest
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Üzletek a közelben

 1. Európa Utca 2.
  2351  Alsónémedi
 2. Ócsai Út 1-3
  1239  Budapest
 3. Kolozsvári Utca 3
  2360  Gyál
 4. Mansfeld Péter U. 27
  1211  Budapest
 5. Ősz Utca 1/A
  1203  Budapest

Vélemények

2016. december 5.

A GLS tényleg egy nagy rakás t.... Eleve nonszensz az az üzletszabályzat, hogy nem lehet benézni a csomagba azelőtt, hogy aláírtad és kifizetted volna. Törött is lehet, más is lehet benne. Javaslom mindenkinek, hogy válasszon más futárszolgálatot (van ahol nem így van), ha van rá lehetőség, egyébként meg sűrűn emlegesse, hogy ez bizony nagyon g...!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

a fiam a laptopját adta fel a csomagküldő szolgálattal mire a megadott cimre ért a kijelző betört a szolgálat embere azt állapitotta meg hogy nem felelősek a csomagolás nem sérült! Most kaptuk vissza a laptopot a csomagolás nem hogy nem sérült hanem ripityára van törve olyan ütéseket kapott hogy a gyári kartondoboz több helyen be is van szakadva és nem kicsit!Hova forduljak? Senkinek nem ajánlom ezt a felelőtlen szolgálatot. Nem csomagolom ki megpróbálom a fogyasztóvédelmet!

Szeretem őket

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
#gls#gyors#pontos#megbízható

Borbély Mónika
futárszolgálat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)
#GLS

utánvétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.
#sikasztás