Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

Cím:
Gls Európa Utca 2.
Irányítószám/Település:
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 802 0265
Telefon:
(29) 886 694
Fax:
(29) 886 610
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

GLS General Logistics Systems - európai cég, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. A GLS 34 európai országra kiterjedő csomagdisztribúciós rendszert működtet, részben saját tulajdonú, részben partner cégek útján.

Cégleírás
A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz. A GLS Hungary az időgarantált 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) csomagszállításra koncentrál, belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az érték növelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak. A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, már most is az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-111755
Adószám
12369410-2-44

Vélemények

KovácsRéka
5 Csillagok

Szeretem őket

2013. július 9.

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
Címkék: #gls#gyors#pontos#megbízhatóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borbély Mónika
5 Csillagok

futárszolgálat

, 2013. május 31.

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)

D
1 Csillagok

utánvétel

2012. március 15.

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.

Vredestein
1 Csillagok

sok átvert megrendelőből egy

2011. szeptember 1.

Nagyfokú pimaszságnak, erkölcstelennek és aljas dolognak tartom, h Budapestről 1db kb.3kg-os autógumit 4900!!!! Ft-ért szállítottak ki részemre. A szállítás így több volt mint maga az árú ára. Feljelentem "Őket" a A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a (PSZÁF)-nál jogtalan haszonszerzésért. Valakinek ezt a pofátlanságot meg kell állítani. 1 miskolci megrendelő.

sat
1 Csillagok

gls futár

, 2011. április 3.

Sátoraljaújhelyben lakom, sajnos ide a legtöbb cég a gls-el szállíttat, így többszörös tapasztalatom van azokkal a futárokkal kapcsolatban, akik ebben a régióban dolgoznak. Többször hazudtak, hogy megpróbálták kézbesíteni a csomagot, és hogy hagytak értesítőt. Soha nem telefonáltak egyeztetés véget, a telefonszámomat dísznek adtam meg. Volt olyan, hogy a csomagomat a szomszédnak akarták oda adni. Egy ízben én voltam a feladó, és másnap visszahozták nekem a saját küldeményemet, és nem értették, mi a bajom. A legutóbbi esetben pedig, aminél betelt a pohár, egy heti várakozás után nekem kellett rájuk telefonálni, hogy mi van a csomagommal, majd amikor megérkezett, a futár fél órán keresztül sakkozott 3 dobozzal a rakodótérben, mire eldöntötte melyik az enyém, majd újabb fél órán át lapozgatta a papírjait, mire rábökött egy üres sorra, hogy ott írjam alá. Ezek után bele akartam nézni a dobozba mielőtt kifizetem, nem engedte meg. Mondtam, hogy kifizetem és aláírom, de legyen jelen, amikor kibontom. Erre el kezdett káromkodni, becsapta az ajtót, beült a kocsiba és elhajtott. Én többet nem akarok gls-est látni!
Címkék: #megbízhatatlanságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nina
1 Csillagok

Negatívum!!!!!!!

2010. július 12.

Nekem 100%-ig NEGATÍV véleményem van az egész cégről. A szekrényt amit hozniuk kellett, totál sérülten kaptam meg, és most folyik a harc a kárpótolásom miatt, amiért persze nekem kell hívogatni őket és az egész dolog után menni, heteket várni a cserére. A futár pedig arogáns, nemtörődöm, bunkó hozzáállást tanusított, és trágár, tiszteletlen módon beszélt!!!
Címkék: ## iskolázatlan futárok!!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

margo80
1 Csillagok

negativ

2010. február 26.

Ha nem is tudják a megbeszélt időre hozzni a csomagot akkor legalább hívják fel az embert ,hogy nem várjon hiábaés nem kelljen feleslegesen eljönni a munkából!!!Azt az időt amit itthon tőltött feleslegesen azt ki fizeti ki nekünk!!!??????
Címkék: ## legalább értesítenék az embert!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

eramama18
5 Csillagok

GLS futárszolgálat

, 2009. december 20.

A GLS futárszolgálat magasszínvonalú, profi csapatból áll. Rendkívül pontos, precíz a futárcég minden alkalmazottja. A velük kézbesített csomagjaim, küldeményeim közül még soha semmi nem tünt el és minden időben érkezett a megbeszéltek szerint. Nagyon tetszik, hogy a küldemények a honlapjuk nyomonkövethetők. Szerintem a kézbesítési díjai is nagyon kedvezőek. Szeretem, ha ők szállítják ki a csomagjaimat.
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lilla01
5 Csillagok

GLS GENERAL LOGISTICS SYSTEMS HUNGARY CSOMAG-LOGISZTIKAI KFT.

, 2009. december 17.

Meglehetősen ismert vállalat, többször rendeltem már internetről, és legtöbbször ez a futárszolgálat bonyolította a szállítást. Nagyon fontosnak érzem, hogy egy efféle szolgáltatás milyen minőséggel történik, hiszen érdekel a logisztika, és én is hasonló területen szeretnék elhelyezkedni. A futár minden alkalommal kedves, barátságos volt. Egyik alkalommal egy borús napra esett egy csomag szállítása, de a futár jókedve és derűssége rögtön feldobta a napomat. Ha nem tartózkodom otthon a szállításkor, akkor telefonon érdeklődnek, hogy mikor lesz alkalmas a kézbesítés, és megbeszélünk egy időpontot. Tehát maximálisan rugalmasak, és abszolút egy magas szintű szolgáltatást nyújtanak. Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hegedűs Tiborné
5 Csillagok

GLS

, 2009. december 16.

A GLS-nek megy az öt csillag, mivel eddig csak pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. A csomagok amelyeket vártam rendben és időre megérkeztek, sértetlenül és pontosan. A futárok kedvesek voltak minden alkalommal. Egy alkalommal előfordult, hogy akartam adni a bonbonokból amit kaptam a futárnak, de nem fogadta el. Precízen dolgoznak, csak jó véleményem van róluk. Törékeny holmit is kaptam már és nem sérült meg a szállítás során. Még nem küldtem velük csomgagot, arról nem tudok véleményt írni, csak mint címzett. Remélem ezután is csak pozitív tapasztalatom lesz velük kapcsolatban.
Címkék: ## futár# csomagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Fő út 62.
  2330  Dunaharaszti

 2. Távolság: 7.55 km
  Ócsai út 3.
  1239  Budapest
 3. Kolozsvári U. 3.
  2360  Gyál
 4. Fő út 87.
  2335  Taksony
 5. Szivárvány U. 4.
  2310  Szigetszentmiklós