Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

Cím:
Gls Európa Utca 2.
Irányítószám/Település:
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 802 0265
Telefon:
(29) 886 694
Fax:
(29) 886 610
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

GLS General Logistics Systems - európai cég, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. A GLS 34 európai országra kiterjedő csomagdisztribúciós rendszert működtet, részben saját tulajdonú, részben partner cégek útján.

Cégleírás
A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz. A GLS Hungary az időgarantált 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) csomagszállításra koncentrál, belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az érték növelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak. A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, már most is az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-111755
Adószám
12369410-2-44

Vélemények

KovácsRéka
5 Csillagok

Szeretem őket

2013. július 9.

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
Címkék: #gls#gyors#pontos#megbízhatóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borbély Mónika
5 Csillagok

futárszolgálat

, 2013. május 31.

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)

D
1 Csillagok

utánvétel

2012. március 15.

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.

Vredestein
1 Csillagok

sok átvert megrendelőből egy

2011. szeptember 1.

Nagyfokú pimaszságnak, erkölcstelennek és aljas dolognak tartom, h Budapestről 1db kb.3kg-os autógumit 4900!!!! Ft-ért szállítottak ki részemre. A szállítás így több volt mint maga az árú ára. Feljelentem "Őket" a A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a (PSZÁF)-nál jogtalan haszonszerzésért. Valakinek ezt a pofátlanságot meg kell állítani. 1 miskolci megrendelő.

sat
1 Csillagok

gls futár

, 2011. április 3.

Sátoraljaújhelyben lakom, sajnos ide a legtöbb cég a gls-el szállíttat, így többszörös tapasztalatom van azokkal a futárokkal kapcsolatban, akik ebben a régióban dolgoznak. Többször hazudtak, hogy megpróbálták kézbesíteni a csomagot, és hogy hagytak értesítőt. Soha nem telefonáltak egyeztetés véget, a telefonszámomat dísznek adtam meg. Volt olyan, hogy a csomagomat a szomszédnak akarták oda adni. Egy ízben én voltam a feladó, és másnap visszahozták nekem a saját küldeményemet, és nem értették, mi a bajom. A legutóbbi esetben pedig, aminél betelt a pohár, egy heti várakozás után nekem kellett rájuk telefonálni, hogy mi van a csomagommal, majd amikor megérkezett, a futár fél órán keresztül sakkozott 3 dobozzal a rakodótérben, mire eldöntötte melyik az enyém, majd újabb fél órán át lapozgatta a papírjait, mire rábökött egy üres sorra, hogy ott írjam alá. Ezek után bele akartam nézni a dobozba mielőtt kifizetem, nem engedte meg. Mondtam, hogy kifizetem és aláírom, de legyen jelen, amikor kibontom. Erre el kezdett káromkodni, becsapta az ajtót, beült a kocsiba és elhajtott. Én többet nem akarok gls-est látni!
Címkék: #megbízhatatlanságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nina
1 Csillagok

Negatívum!!!!!!!

2010. július 12.

Nekem 100%-ig NEGATÍV véleményem van az egész cégről. A szekrényt amit hozniuk kellett, totál sérülten kaptam meg, és most folyik a harc a kárpótolásom miatt, amiért persze nekem kell hívogatni őket és az egész dolog után menni, heteket várni a cserére. A futár pedig arogáns, nemtörődöm, bunkó hozzáállást tanusított, és trágár, tiszteletlen módon beszélt!!!
Címkék: ## iskolázatlan futárok!!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

margo80
1 Csillagok

negativ

2010. február 26.

Ha nem is tudják a megbeszélt időre hozzni a csomagot akkor legalább hívják fel az embert ,hogy nem várjon hiábaés nem kelljen feleslegesen eljönni a munkából!!!Azt az időt amit itthon tőltött feleslegesen azt ki fizeti ki nekünk!!!??????
Címkék: ## legalább értesítenék az embert!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

eramama18
5 Csillagok

GLS futárszolgálat

, 2009. december 20.

A GLS futárszolgálat magasszínvonalú, profi csapatból áll. Rendkívül pontos, precíz a futárcég minden alkalmazottja. A velük kézbesített csomagjaim, küldeményeim közül még soha semmi nem tünt el és minden időben érkezett a megbeszéltek szerint. Nagyon tetszik, hogy a küldemények a honlapjuk nyomonkövethetők. Szerintem a kézbesítési díjai is nagyon kedvezőek. Szeretem, ha ők szállítják ki a csomagjaimat.
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lilla01
5 Csillagok

GLS GENERAL LOGISTICS SYSTEMS HUNGARY CSOMAG-LOGISZTIKAI KFT.

, 2009. december 17.

Meglehetősen ismert vállalat, többször rendeltem már internetről, és legtöbbször ez a futárszolgálat bonyolította a szállítást. Nagyon fontosnak érzem, hogy egy efféle szolgáltatás milyen minőséggel történik, hiszen érdekel a logisztika, és én is hasonló területen szeretnék elhelyezkedni. A futár minden alkalommal kedves, barátságos volt. Egyik alkalommal egy borús napra esett egy csomag szállítása, de a futár jókedve és derűssége rögtön feldobta a napomat. Ha nem tartózkodom otthon a szállításkor, akkor telefonon érdeklődnek, hogy mikor lesz alkalmas a kézbesítés, és megbeszélünk egy időpontot. Tehát maximálisan rugalmasak, és abszolút egy magas szintű szolgáltatást nyújtanak. Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hegedűs Tiborné
5 Csillagok

GLS

, 2009. december 16.

A GLS-nek megy az öt csillag, mivel eddig csak pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. A csomagok amelyeket vártam rendben és időre megérkeztek, sértetlenül és pontosan. A futárok kedvesek voltak minden alkalommal. Egy alkalommal előfordult, hogy akartam adni a bonbonokból amit kaptam a futárnak, de nem fogadta el. Precízen dolgoznak, csak jó véleményem van róluk. Törékeny holmit is kaptam már és nem sérült meg a szállítás során. Még nem küldtem velük csomgagot, arról nem tudok véleményt írni, csak mint címzett. Remélem ezután is csak pozitív tapasztalatom lesz velük kapcsolatban.
Címkék: ## futár# csomagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Fő út 62.
  2330  Dunaharaszti
 2. Ócsai út 3.
  1239  Budapest
 3. Kolozsvári U. 3.
  2360  Gyál
 4. Fő út 87.
  2335  Taksony
 5. Szivárvány U. 4.
  2310  Szigetszentmiklós