Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

59 Vélemények
Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ
Gls Európa Utca 2.
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Pest
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Üzletek a közelben

  1. Ócsai út 3.
    1239  Budapest
  2. Fő út 87.
    2335  Taksony
  3. Szivárvány U. 4.
    2310  Szigetszentmiklós

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

a fiam a laptopját adta fel a csomagküldő szolgálattal mire a megadott cimre ért a kijelző betört a szolgálat embere azt állapitotta meg hogy nem felelősek a csomagolás nem sérült! Most kaptuk vissza a laptopot a csomagolás nem hogy nem sérült hanem ripityára van törve olyan ütéseket kapott hogy a gyári kartondoboz több helyen be is van szakadva és nem kicsit!Hova forduljak? Senkinek nem ajánlom ezt a felelőtlen szolgálatot. Nem csomagolom ki megpróbálom a fogyasztóvédelmet!

KovácsRéka

Szeretem őket

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
#gls#gyors#pontos#megbízható

Borbély Mónika

futárszolgálat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)
#GLS

D

utánvétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.
#sikasztás

Vredestein

sok átvert megrendelőből egy

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyfokú pimaszságnak, erkölcstelennek és aljas dolognak tartom, h Budapestről 1db kb.3kg-os autógumit 4900!!!! Ft-ért szállítottak ki részemre. A szállítás így több volt mint maga az árú ára. Feljelentem "Őket" a A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a (PSZÁF)-nál jogtalan haszonszerzésért. Valakinek ezt a pofátlanságot meg kell állítani. 1 miskolci megrendelő.
#galád

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések