Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

Cím:
Gls Európa Utca 2.
Irányítószám/Település:
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Megye:
Pest
A cég már nem üzemel!

Üzletek a közelben

 1. Fő út 62.
  2330  Dunaharaszti
 2. Ócsai út 3.
  1239  Budapest
 3. Kolozsvári U. 3.
  2360  Gyál
 4. Fő út 87.
  2335  Taksony
 5. Szivárvány U. 4.
  2310  Szigetszentmiklós

Vélemények

1 Csillagok

2015. július 8.

a fiam a laptopját adta fel a csomagküldő szolgálattal mire a megadott cimre ért a kijelző betört a szolgálat embere azt állapitotta meg hogy nem felelősek a csomagolás nem sérült! Most kaptuk vissza a laptopot a csomagolás nem hogy nem sérült hanem ripityára van törve olyan ütéseket kapott hogy a gyári kartondoboz több helyen be is van szakadva és nem kicsit!Hova forduljak? Senkinek nem ajánlom ezt a felelőtlen szolgálatot. Nem csomagolom ki megpróbálom a fogyasztóvédelmet!

KovácsRéka
5 Csillagok

Szeretem őket

2013. július 9.

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
Címkék: #gls#gyors#pontos#megbízható

Borbély Mónika
5 Csillagok

futárszolgálat

, 2013. május 31.

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)
Címkék: #GLS

D
1 Csillagok

utánvétel

2012. március 15.

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.
Címkék: #sikasztás

Vredestein
1 Csillagok

sok átvert megrendelőből egy

2011. szeptember 1.

Nagyfokú pimaszságnak, erkölcstelennek és aljas dolognak tartom, h Budapestről 1db kb.3kg-os autógumit 4900!!!! Ft-ért szállítottak ki részemre. A szállítás így több volt mint maga az árú ára. Feljelentem "Őket" a A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a (PSZÁF)-nál jogtalan haszonszerzésért. Valakinek ezt a pofátlanságot meg kell állítani. 1 miskolci megrendelő.
Címkék: #galád

sat
1 Csillagok

gls futár

, 2011. április 3.

Sátoraljaújhelyben lakom, sajnos ide a legtöbb cég a gls-el szállíttat, így többszörös tapasztalatom van azokkal a futárokkal kapcsolatban, akik ebben a régióban dolgoznak. Többször hazudtak, hogy megpróbálták kézbesíteni a csomagot, és hogy hagytak értesítőt. Soha nem telefonáltak egyeztetés véget, a telefonszámomat dísznek adtam meg. Volt olyan, hogy a csomagomat a szomszédnak akarták oda adni. Egy ízben én voltam a feladó, és másnap visszahozták nekem a saját küldeményemet, és nem értették, mi a bajom. A legutóbbi esetben pedig, aminél betelt a pohár, egy heti várakozás után nekem kellett rájuk telefonálni, hogy mi van a csomagommal, majd amikor megérkezett, a futár fél órán keresztül sakkozott 3 dobozzal a rakodótérben, mire eldöntötte melyik az enyém, majd újabb fél órán át lapozgatta a papírjait, mire rábökött egy üres sorra, hogy ott írjam alá. Ezek után bele akartam nézni a dobozba mielőtt kifizetem, nem engedte meg. Mondtam, hogy kifizetem és aláírom, de legyen jelen, amikor kibontom. Erre el kezdett káromkodni, becsapta az ajtót, beült a kocsiba és elhajtott. Én többet nem akarok gls-est látni!
Címkék: #megbízhatatlanság

Nina
1 Csillagok

Negatívum!!!!!!!

2010. július 12.

Nekem 100%-ig NEGATÍV véleményem van az egész cégről. A szekrényt amit hozniuk kellett, totál sérülten kaptam meg, és most folyik a harc a kárpótolásom miatt, amiért persze nekem kell hívogatni őket és az egész dolog után menni, heteket várni a cserére. A futár pedig arogáns, nemtörődöm, bunkó hozzáállást tanusított, és trágár, tiszteletlen módon beszélt!!!
Címkék: ## iskolázatlan futárok!!!

margo80
1 Csillagok

negativ

2010. február 26.

Ha nem is tudják a megbeszélt időre hozzni a csomagot akkor legalább hívják fel az embert ,hogy nem várjon hiábaés nem kelljen feleslegesen eljönni a munkából!!!Azt az időt amit itthon tőltött feleslegesen azt ki fizeti ki nekünk!!!??????
Címkék: ## legalább értesítenék az embert!!

eramama18
5 Csillagok

GLS futárszolgálat

, 2009. december 20.

A GLS futárszolgálat magasszínvonalú, profi csapatból áll. Rendkívül pontos, precíz a futárcég minden alkalmazottja. A velük kézbesített csomagjaim, küldeményeim közül még soha semmi nem tünt el és minden időben érkezett a megbeszéltek szerint. Nagyon tetszik, hogy a küldemények a honlapjuk nyomonkövethetők. Szerintem a kézbesítési díjai is nagyon kedvezőek. Szeretem, ha ők szállítják ki a csomagjaimat.
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztika

Lilla01
5 Csillagok

GLS GENERAL LOGISTICS SYSTEMS HUNGARY CSOMAG-LOGISZTIKAI KFT.

, 2009. december 17.

Meglehetősen ismert vállalat, többször rendeltem már internetről, és legtöbbször ez a futárszolgálat bonyolította a szállítást. Nagyon fontosnak érzem, hogy egy efféle szolgáltatás milyen minőséggel történik, hiszen érdekel a logisztika, és én is hasonló területen szeretnék elhelyezkedni. A futár minden alkalommal kedves, barátságos volt. Egyik alkalommal egy borús napra esett egy csomag szállítása, de a futár jókedve és derűssége rögtön feldobta a napomat. Ha nem tartózkodom otthon a szállításkor, akkor telefonon érdeklődnek, hogy mikor lesz alkalmas a kézbesítés, és megbeszélünk egy időpontot. Tehát maximálisan rugalmasak, és abszolút egy magas szintű szolgáltatást nyújtanak. Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## futárszolgálat# házhozszállítás# logisztika