Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ, Alsónémedi

*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.
Cégnév:
Gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-Központ
Cím:
Gls Európa Utca 2.
Irányítószám/Település:
2351 Alsónémedi - ÉSZAKI IPARTELEP
Megye:
Pest

Üzletek a közelben

 1. Fő út 62.
  2330  Dunaharaszti
 2. Ócsai út 3.
  1239  Budapest
 3. Kolozsvári U. 3.
  2360  Gyál
 4. Fő út 87.
  2335  Taksony
 5. Szivárvány U. 4.
  2310  Szigetszentmiklós

Vélemények

1 Csillagok

2015. július 8.

a fiam a laptopját adta fel a csomagküldő szolgálattal mire a megadott cimre ért a kijelző betört a szolgálat embere azt állapitotta meg hogy nem felelősek a csomagolás nem sérült! Most kaptuk vissza a laptopot a csomagolás nem hogy nem sérült hanem ripityára van törve olyan ütéseket kapott hogy a gyári kartondoboz több helyen be is van szakadva és nem kicsit!Hova forduljak? Senkinek nem ajánlom ezt a felelőtlen szolgálatot. Nem csomagolom ki megpróbálom a fogyasztóvédelmet!

KovácsRéka
5 Csillagok

Szeretem őket

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én kb. 2 éve rendelgetek netről. 4 alkalommal jött a futár, ebből három alkalommal a GLS. Pontosak, nagyon kedvesek a srácok! Ha nem látják a házszámot vagy este van, telefonálnak, tisztelettudóak, ha itt vannak a közelben telefonálnak hogy x percen belül ideérnek, itthon vagyunk-e. Ha azt az smst kapom hogy jönnek, akkor tényleg jönnek, nem x nap múlva :) Nagyon örülök hogy partnerek vagyunk és remélem azok leszünk még :)
Címkék: #gls#gyors#pontos#megbízható

Borbély Mónika
5 Csillagok

futárszolgálat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én tökéletesen megvagyok elégedve a futárszolgálattal!Kedves,Tisztelettudó futárok!Épen érkezett áruk!Én mindig őket választom!:)
Címkék: #GLS

D
1 Csillagok

utánvétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A csomagomat utánvéttel adtam fel 100.000Ft értékben, ők nem kérték el a címzettől a pénzt, és én azóta nem kaptam meg, ezért feljelentést tettem.
Címkék: #sikasztás

Vredestein
1 Csillagok

sok átvert megrendelőből egy

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyfokú pimaszságnak, erkölcstelennek és aljas dolognak tartom, h Budapestről 1db kb.3kg-os autógumit 4900!!!! Ft-ért szállítottak ki részemre. A szállítás így több volt mint maga az árú ára. Feljelentem "Őket" a A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a (PSZÁF)-nál jogtalan haszonszerzésért. Valakinek ezt a pofátlanságot meg kell állítani. 1 miskolci megrendelő.
Címkék: #galád