Gyömrői Egészségház

1 Vélemény
Gyömrői Egészségház
Szent István út 16.
2230 Gyömrő
Pest

Leírás

A vadonatúj létesítményben 620 négyzetméteren 6+2 orvosi rendelő a hozzátartozó helyiségekkel, egy audió-vizuális oktató kabinet a ma legkorszerűbb prezentációs berendezésekkel, 11 db vizes blokk, raktárak és teremgarázs található.


Cégleírás
A Gyömrői Új egészségházat 2000 júniusában nyitottuk meg a város centrumában, a SZENT ISTVÁN U. 16. SZÁM ALATT.
A használati melegvizet és részben a fűtést napelemekkel biztosítjuk. A rendeléseket nagy gyakorlattal és kórházi háttérrel rendelkező szakorvosok végzik vizsgálati díj ellenében.
A szakorvosok a kórisme alapján jogosultak a kedvezményes térítésű, nagy hatékonyságú gyógyszerek felírására, illetve ilyen irányú javaslattételre a háziorvos felé. Érdeklődni vagy bejelentkezni személyesen a helyszínen illetve telefonon lehet a 29/ 334 - 312 vagy 334 - 313 számokon hétfőtől péntekig 8.00 - 18.00, szombaton 8.00 - 12.00 óráig.
Kulcsszavak:
Fogászat, Bőrgyógyászat, Allergológia, Orvos, Gyermekgyógyászat, Fül-Orr-Gégészet, Urológia, Egészségügy, Gyógyászat, Gyógymasszázs, Rendelő
Gyömrői Egészségház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Mozsár Andrásné

gyógyítás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon drága még egy vizit is több ezer ft sajnos mivel "maszek rendelőintézet"Mivel előre egyeztetett időpontokat kapunk ezért nem kell várni,viszont ritka a rendelési idő.Gyönyörű új épület tiszta ,öröm bemenni.Nagyon visszhangzik így gyerekekkel eléggé kellemetlen bemenni. Kedvesek a recepciósok,segítőkészek,ha nem megfelelő helyre jöttünk segítenek,hogy hová menjünk.Örülök,hogy környezetbarát módon építették meg.
## orvos gyömrő szakrendelő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Gyömrői Egészségház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. Szent István Krt. 24. I. és Ii. Em
    1137  Budapest
  2. Prodám U.18.
    1165  Budapest
  3. Bethlen Gábor U. 30.
    1191  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete