Háda Kft. Pécs Régió Üzletház

Cím:
Rákóczi U. 66.
Irányítószám/Település:
7621 Pécs
Megye:
Baranya
Mobile:
(30) 458 1000
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 4 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Vélemények

Lofti
5 Csillagok

Hurrá

2012. szeptember 30.

Kb egy éve tévedtem be a turiba. Azóta rendszeres vásárló vagyok, az eddigi ruhatáramat szinte teljes egészében innen cseréltem le. Szerintem mindenkinek megéri betérni, még akkor is ha a hónap utolsó napjaimban téved be ide.
Címkék: #használt ruhaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Varáné Csáki Judit
1 Csillagok

Csalódás

, 2012. március 29.

Rendszeres vásárlója vagyok a Kft.nek, egyik alkalommal a próbafülkében leesett egy értékes ezüst karkötő a kezemről. Fél órán blül észrevettem és visszamentem, megkérdezni az eladót, megtalálta-e a karkötőt. Nemmel válaszolt. Néhány nap mulva ujra vásárolni mentem, az eldó kezén volt a karkötő, /megjegyzem nem egy mindennap látható db volt, egyedi/ kérem adja vissza, piros volt az arca a szégyentől és a leleplezéstől, de nem volt hajlandó visszaadni. Mostanában ezt hölgyet a pénztárban látom, nem tudom, hogy a Kft vezetősége, hogyan bizhat meg egy becstelen eledóban, amikor a házi szabályzatuk előirja minden talált tárgy leadását. Megjegyzem, ha nem teszi fel a munkahelyén ezt a karkötőt, nem ér ilyen csalódás, sajnos ennyire buta volt.
Címkék: #munkahelyi megbizhatóságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bofi
5 Csillagok

Háda Pécs Rákóczi út

2011. november 17.

Soha nem voltam turiba járó nőci, de nemrégiben egy kis cimborám ajánlotta, hogy ide mindenképp el kell mennem, és hogy tartsak vele. Így is történt.. Na, azóta átestem a ló túloldalára, és csak itt vásárolok, többször is egy hónapban. Iszonyat jó áron vannak a ruhák, és alig tudja az ember eldönteni, mi maradjon a kosárban, mi kerüljön vissza, mert rengeteg termék van, és jobbnál jobbak!!! Verem a fejemet a falba, hogy eddig nem ide jártam...

Írjon véleményt a(z) Háda Kft. Pécs Régió Üzletház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Nagy Lajos Király Útja 16.
  7623  Pécs
 2. Nagy Lajos Kir. Útja 11.
  7623  Pécs
 3. Köztársaság U. 7.
  7200  Dombóvár
 4. Irányi D. U. 2
  7400  Kaposvár
 5. Európa Tanács U. 2.
  8800  Nagykanizsa