Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés, Budapest

Cím:
Erzsébet Tér 2.
Irányítószám/Település:
1052 Budapest - V. KER.
Telefon:
(1) 317 0005
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása.

Cégleírás
Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmánk minden területét érintve foglalkozunk a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával. Munkáinkat vendégeink nem csak a szalonokban, hanem különböző modell versenyeken, divat és hajbemutatók színpadjain, filmforgatásokon, divatlapok hasábjain, televíziós műsorokban is viszontláthatják. A Hajas szalonok fodrászai dolgoznak többek között Jakupcsek Gabi a Névsor és Friderikusz Sándor Szólás szabadsága műsorokban illetve Fásy Ádám Miss Hungary, Miss Universe szépségversenyein. A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás.
A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk! A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítjük. Hajszínezésre és a tartós hajfestésre a L?oreal professzionális termékei , a Diacolor richase a Majirel absolut és Luo Color közel kétszáz színéből válogathatnak vendégeink. Az extrémebb színeket kedvelőknek az angol Crazy Color színeit ajánljuk. HULLÁM Különböző frizuráknak megfelelő tartóshullámoknál a L?oreal Professional Dulcia Tonica gyümölcssavas hajkímélő termékét használjuk.
A szalonjainkban minden vendégünknek személyre szabottan készítjük el, a haj és fejbőrápolását, és adunk tanácsot az otthoni hajápolásra. Hajápoláshoz a L?oreal legmagasabb szintű ápoló termék családját a Kérastase-t és a L?oreal Professional termékeit használjuk. A Nádor utcai szalonban vendégközpontúságot, vendégkényeztetést szem előtt tartva a vendégek haját a Kérastase rituálé kabinban fekvő helyzetben, masszírozós székben mossuk-ápoljuk.

Vélemények

Ráczné Ildikó
5 Csillagok

hajas lászló

2010. szeptember 20.

Én nagyon vágyom régóta hogy eljussak egyszer Hajas Lászlóhoz!Csodálom a munkáját,és az igazság az,nekem évek óta nem sikerül "fehér" szőke hajat csináltatni fodrászokkal,mint Tóth Gabinak van mostanság,de amennyi pénzt otthagytam ,már elmehettem volna Hajas Lászlóhoz,Ő tuti már megcsinálta volna a hajam!
Címkék: ## hajas lászlóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

dianaaaa
5 Csillagok

hajas

, 2009. december 21.

nekem nincs személyes tapasztalatom, barátnőm járt nála.Nagyon menő frizurát vágtak neki, csinos kis összegért.Én ebben az egészben a dolgok művészi oldalát tudom értékelni, hogy kreatív, igényes frizurákat csinálnak, szerintem ez egy színvonal, egy fajta művészet. Aki szeret exra hajakkal rohangálni, azoknak tudom ajánlani, és inkább csak műélvező maradnék ebben a témában.
Címkék: ## fodrászat# hajszobrászatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fecskés Beáta
4 Csillagok

frizura

, 2007. december 23.

Ami a náluk kapható hajformázó készülékekről elmondható, az minden tökéletes. Sokáig kerstem a megfelelő haj simítót, több "gazdaságos" típust megvettem és nagyon gyorsan elajándékoztam, vagy porosodik a polcon, majd amikor betévedtem a Hajas kereskedésbe, és megvettem egy igen drága hajsimítót, mondván, hogy visszahozom, ha ez is vacak, be kellett látnom, hogy a minőségnek ára van. Nincs olyan ultraerős göndör haj, amit percek alatt ki ne egyenesítene.
Címkék: ## kereskedelem# divat# szépségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 90 m
  Adatok
  József Attila U. 10.
  1051  Budapest

 2. Távolság: 140 m
  Adatok
  Harmincad U 3..5.Em 2.
  1051  Budapest

 3. Távolság: 150 m
  Adatok
  Erzsébet Tér 9-10.
  1051  Budapest
 4. Nádor U. 3.
  1051  Budapest

 5. Távolság: 210 m
  Adatok
  Deák Ferenc Utca 18.
  1051  Budapest

 6. Távolság: 220 m
  Adatok
  Zrínyi U. 12.
  1051  Budapest