HAJDÚ-BÉT RT., Debrecen

HAJDÚ-BÉT RT.
DIÓSZEGI ÚT 1.
4030 Debrecen
Hajdú-Bihar
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Baromfi végtermékek forgalmazása, előállítása, feldolgozása. 1992. márciusában történt megalapítása óta ma a Hajdú-Bét Rt.
Magyarország egyik legnagyobb baromfitermelő, feldolgozó és forgalmazó cége. A társaság 3 baromfifeldolgozó és továbbfeldolgozó gyáregysége az Európai Unió előírásainak megfelelő ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerrel és HACCP rendszerrel rendelkezik, amelyek garantálják, hogy elsőosztályú termékek kerüljenek a fogyasztók asztalára.
A közel 3200 alkalmazottat foglalkoztató csoport 30%-os részesedéssel van jelen a magyar baromfipiacon.


Cégleírás
A társaság tevékenységi köre magába foglalja a baromfi előállítással kapcsolatos összes folyamatot a takarmány előállításától kezdve a tenyésztést, keltetést, nevelést, feldolgozást, továbbfeldolgozást, egészen a belföldi és külföldi értékesítésig. A Cég széles termékkínálattal rendelkezik: csirkéből, pulykából, kacsából és libából készült elsődleges és tovább feldolgozott termékek frissen és mélyhűtve kerülnek a boltokba a jól ismert VALDOR márkanév alatt. A cég a világpiaci tendenciához igazodva, miszerint egyre nagyobb a kereslet a továbbfeldolgozott termékek iránt, folyamatosan bővíti a nagyobb feldolgozottságú termékeinek kínálatát. A kedvelt félkész baromfifeltétek, VALDOR Aranyfalatok és VALDOR Töltelékáruk illletve VALDOR Vurslitermékek mellett kaphatók a VALDOR Grilltermékek és a VALDOR Készételek is.
Kulcsszavak:
Élelmiszeripar, Élelmiszer, Élelmiszergyártás, Húsfeldolgozás, Feldolgozóipar, Sonka, Vörösáruk, Baromfiipar, Baromfifeldolgozás, Állattenyésztés, Takarmány, Feldolgozás, Felvágottak, Libamáj, Magyar Élelmiszer, Libacomb, Csibemájas, Libamell Magré
HAJDÚ-BÉT RT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: HAJDÚ-BÉT RT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Diószegi Út. 7.
  4030  Debrecen
 2. Vágóhid Utca '9.
  4030  Debrecen
 3. Kondoros U. 22.
  4034  Debrecen
 4. Monostorpályi Út 92
  4030  Debrecen
 5. Nagybánya U. 6-8
  4034  Debrecen
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete